Opublikowano 13 kwietnia 200816 l Jak dla mnie rządzi Ser w ziołach Knorra Najlepszy ubaw jak otwieram na lekcji pod ławką i wpieprzam na sucho - wszyscy się jakoś dziwnie odsuwają.
Opublikowano 13 kwietnia 200816 l Obecnie wcinam rosol z kury pikantny w kubku produkcji biedronkowej, swietny makaron, jak sie zamiesza po 3-4 minutach jest makaron nitki. Do tego lyzeczka sambalu i jest w sam raz, grzeje jak nalezy! :] wujek, niedługo wyrośnie Ci trzecia ręka. Serio, jedzenie tych zupek instant to brak szacunku dla swojego ciała i obraza dla kubeczków smakowych ;p
Opublikowano 13 kwietnia 200816 l Autor Trzecia ręka by mu się przydała, bo mu się poprzednie przy kompie za bardzo męczą ^___^
Opublikowano 13 kwietnia 200816 l Obecnie wcinam rosol z kury pikantny w kubku produkcji biedronkowej, swietny makaron, jak sie zamiesza po 3-4 minutach jest makaron nitki. Do tego lyzeczka sambalu i jest w sam raz, grzeje jak nalezy! :] wujek, niedługo wyrośnie Ci trzecia ręka. Serio, jedzenie tych zupek instant to brak szacunku dla swojego ciała i obraza dla kubeczków smakowych ;p Teoretycznie zupy instant to skrobia, przyprawy i tłuszcz, czyli nic szkodliwego. W praktyce to chu.j wie jak jest.
Opublikowano 27 maja 200816 l Ej tylko sie nie śmiejcie. Na opakowaniu pisze że tego tłuszczu to jest cały chu.j , sporo jest węglowodanów. Jesli się mylę i jednocześnie sie ośmieszyłem to mnie poprawcie.
Opublikowano 27 maja 200816 l No ale tak jest. Makaron to głównie skrobia, a więc węglowodany. A tłuszcz to 'zupa główna'. Nic dodać, nic ująć.
Opublikowano 29 maja 200816 l Ta zupa z biedry w kubku za 1,4zł jest całkiem niezła, zmotywowany postem wujka kupiłem- ale grzybową. No kur.wa, jak ze świeżych borowików.
Opublikowano 29 maja 200816 l Obecnie wcinam rosol z kury pikantny w kubku produkcji biedronkowej, swietny makaron, jak sie zamiesza po 3-4 minutach jest makaron nitki. Do tego lyzeczka sambalu i jest w sam raz, grzeje jak nalezy! :] wujek, niedługo wyrośnie Ci trzecia ręka. Serio, jedzenie tych zupek instant to brak szacunku dla swojego ciała i obraza dla kubeczków smakowych ;p Teoretycznie zupy instant to skrobia, przyprawy i tłuszcz, czyli nic szkodliwego. W praktyce to chu.j wie jak jest. W praktyce jak tydzien takimi sie stolowalem, to kupa byla tak sucha, ze skaleczyla mi pupe w srodku i bolalo;/
Opublikowano 29 maja 200816 l xD Po kilku dniach stołowanie się wifonami miałem na czole mapę wulkanów.
Opublikowano 24 października 200816 l Knorr: - gulaszowa - smaczna i pikantna, ale ciężko to rozpuścić - red hot czyli kurczak - niezłe, również pikantne - zupa z boczkiem czy bekonem, nie pamiętam nazwy - lepsza od kury, także mile smyra przełyk Zjadłem.
Opublikowano 28 października 200816 l ostrzejsze wifony wszystkie gryza ale są najlepsze...ach ten makaron bez porownania z amino
Opublikowano 11 listopada 200816 l vifon krabowa! Najlepsze na rynku musze dodać, koniecznie pikantna, ewentualnie polecam krewetkową
Opublikowano 21 listopada 200816 l Wszystkie vivony, yum yum i gorące kubki wysiadają przy orginalnym Kuksu, najlepsze są te pikantne, ostre jak cholera ale jaki smak, w dodatku mają swietny makaron.
Opublikowano 8 grudnia 200816 l tak, kuksu to miszcze w dziedzinie zupek ale sa z 4 razy drozsze od ostrego vifona wiec bardzo zadko kupuje
Opublikowano 8 grudnia 200816 l kuksu? Co to jest? Chcialem o to samo spytac, bo nigdy ich nie widzialem :o
Opublikowano 8 grudnia 200816 l no to jest zupka chinska w chu ostra w dosc sporej plastikowej miseczce. Zalewa sie ja wrzątkiem, czeka pare minut i juz Idealna od gory tak wyglada:
Opublikowano 8 grudnia 200816 l To chyba jakiś regionalny produkt, bo jak żyję tak nigdzie w mojej instantowej karierze nie widziałem tego
Opublikowano 8 grudnia 200816 l Ja w zyciu zjadlem sporo tego syfu, ale takiej to jeszcze nigdy nie widzialem. Jesli chodzi o moje preferencje - wszystkie lagodne wifony lubie, i borowikowa z Knorra- jest swietna.
Opublikowano 13 grudnia 200816 l To chyba jakiś regionalny produkt, bo jak żyję tak nigdzie w mojej instantowej karierze nie widziałem tego kuksu było od zawsze, chyba nawet wcześniej od vifonów.