Kosmos 2 712 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Jak dla mnie jest akurat. W biedronce jest, bo jest tydzień kuchni azjatyckiej czy cos tam. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 Te makarony w 5 minut Knorra naprawdę dają radę(no, sos gulaszowy mi nie bardzo podchodzi). Ser w ziołach też na plus - zwłaszcza w wersji bez wody. Z instantów Tao-Tao jadłem kurczaka jakiegoś, to miał smak za(pipi)isty. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 17 lipca 2009 Opublikowano 17 lipca 2009 Ja nie będę smrodu robić w biurze, w ogóle się tym nie najadam, tylko czuję ciepło w brzuchu, żadnych innych objawów. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 (edytowane) heh, ja również znalazłem w kuksu taką gwiazdkę i prostokąt w tych samych kolorach. Smakowało jak ser:) Edytowane 18 lipca 2009 przez Hide999 Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 toto chyba suszone miesko krabowe czy inne coś takiego rybnego. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 W sumie smak tak samo paskudny jak paluszki krabowe, więc coś w tym jest. Było tam jeszcze coś, co przypominało rzodkiewkę w plasterkach. Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Wygląda jak larwa włośnia spiralnego ale nigdzie nie piszą, że jest bez smaku. Ostatnio trafiłem w Biedronce na te zupki Kuksu i rzeczywiście są niezłe - pod paroma względami nawet lepsze od Tao-Tao. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 12 sierpnia 2009 Opublikowano 12 sierpnia 2009 samsmak serowo-curry - najwieksze (pipi) jakie jadlem, smakuje jak jablko i (pipi)ie jak u hipopotama w klatce. Cytuj
luzik 0 Opublikowano 27 sierpnia 2009 Opublikowano 27 sierpnia 2009 " Zupa Smakosza" made by biedrona koszt :1,30 sprzedawana w kubkach [takich ala duzy jogurt danona, or sth], plastikowych pomidorowa imo najlepsza Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 kuksu to klasyk. pamiętam jak kupe lat temu była to chyba pierwsza zupka tego typu na rynku. później na wszystkie zupki instant mówiło sie "kuksu" i faktycznie jest za(pipi)ista, szkoda tylko że kosztuje aż 5zł (w biedronce były taniej). chociaż mi nie jest szkoda na nią kasy a poza tym to rządzi czerwony vifon (kurczak curry). w połaczeniu z łyżką koncentratu pomidorowego to mmm, miód Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 30 sierpnia 2009 Opublikowano 30 sierpnia 2009 u mnie ten rarytas kosztuje "tylko" 3.80zl. Serce mi peka, ze cos tak wybitnego jest takie drogie i nie mozna tego wpieprzac codziennie po pare razy. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 15 września 2009 Opublikowano 15 września 2009 Chciałbym wam polecić najbardziej kapitalna zupke chińską jakąkiedykolwiek jadłem, jest to Kosztuje 1,79, w opakowaniu znajdziemy aż 4 folie, 3 z przyprawami i jedna z wielką ilością tłuszczu( robi wrażenie w porownaniu z tym o jest w vifonie) no i jest straszliwe smaczna, mój lider jeśli chodzi o ten typ jedzenia. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 (edytowane) Pierwszy raz coś takiego widzę. Gdzie kupiłeś? Edytowane 17 września 2009 przez Hide999 Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 17 września 2009 Opublikowano 17 września 2009 Chciałbym wam polecić najbardziej kapitalna zupke chińską jakąkiedykolwiek jadłem, jest to Kosztuje 1,79, w opakowaniu znajdziemy aż 4 folie, 3 z przyprawami i jedna z wielką ilością tłuszczu( robi wrażenie w porownaniu z tym o jest w vifonie) no i jest straszliwe smaczna, mój lider jeśli chodzi o ten typ jedzenia. Zupka dla Toriego Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 no te taotao sa za(pipi)iste, bodaj 3 rozne smaki sa tego. W kerfurach kupuje Cytuj
Tori 12 Opublikowano 18 września 2009 Opublikowano 18 września 2009 Jadłem raz, ale mialem wrażenie, jakby ta zupka była posłodzona. Może akurat smak jakiś gówniany wziąłem, dam jej drugą szanse i wezmę jakieś ostre (pipi). Pamiętam dużo torebek w srodku i w ogóle ogrom wszystkiego, jednak gówniany posmak cukru został w mojej pamięci wyryty na długo ;( Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 (edytowane) Pierwszy raz coś takiego widzę. Gdzie kupiłeś? W realu, sa za(pipi)iste, kupiłem prawie cały karton. Edytowane 20 września 2009 przez standby Cytuj
molly 311 Opublikowano 22 września 2009 Opublikowano 22 września 2009 w makro też można kupić takie. ale te czarne mocno je'bią trawą cytrynową, jak ktoś nie lubi, to lipa. są jeszcze pomarańczowe, imo lepsze. Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 26 września 2009 Opublikowano 26 września 2009 Ostatnio w łapki wpadło mi kilka 'dań w 5 minut' firmy Winiary. I o ile ich spaghetti jest co najwyżej okej, to tak puree ziemniaczane jest zwycięskie Jest pyszne, sycące, odpowiednia konsystencja, no po prostu niebo w gębie Minus tylko taki, że puree bekonowe nie miało posmaku bekonu, za to cebulowe już tak. Polecam jako odskocznię od tych wszystkich zup z makaronem. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 zjadlem se sobie se dzis Tao tao, ktore tutaj niektorzy polecali. 4 torebeczki budza respekt;] Bardzo dobra, ale w smaku i ostrosci do Kuksa nie ma startu i rowniez jest mniej ostra niz czerwony fivon. Niemniej bardzo dobre i nie zaluje zakupu Cytuj
Tori 12 Opublikowano 29 września 2009 Opublikowano 29 września 2009 Ostatnio testowałem wszelkiej maści zupki w moich sklepach- jakieś tanie niby chińskie, knorry, kuksu, tao tao... na końcu zapodałem sobie vifona czerwonego, trzymałem pod przykryciem makaron 30 min... no (pipi)a... nie ma lepszej zupki. Prawie płakałem z piękna smaku tej zupy Cytuj
COOLek 58 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 Sprawdzilem dzisiaj te nudle knorra o smaku curry. Na poczatku bylem nieufny, bo sama saszetka z sypkim, zero tlustego. Okazalo sie jednak, ze smak oryginalny, fajny, da sie zjesc, moge polecic. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 w makro też można kupić takie. ale te czarne mocno je'bią trawą cytrynową, jak ktoś nie lubi, to lipa. są jeszcze pomarańczowe, imo lepsze. tego jest chyba z 6 czy 8 smaków, w realu wciagałem ostatnio wszystkie jakie były ;D i właśnie najlepsze są te co tak dają trawą cytrynową - pełnia smaku gwarantowana ;] Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 Kuksu podrożało u mnie do 5 zł za miskę. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 [*] Szczecin kupilem sobie ostatnio w kerfurze jakas ich zupke Curry Serowa za 80gr. W sumie sera nie czuc ale jak na taka cene, nie bylo zle. Musze sprawdzic wiecej Tao Tao bo tylko jeden smak probowalem - i tylko jeden byl. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi