Opublikowano 14 lipca 200915 l Jak dla mnie jest akurat. W biedronce jest, bo jest tydzień kuchni azjatyckiej czy cos tam.
Opublikowano 14 lipca 200915 l Te makarony w 5 minut Knorra naprawdę dają radę(no, sos gulaszowy mi nie bardzo podchodzi). Ser w ziołach też na plus - zwłaszcza w wersji bez wody. Z instantów Tao-Tao jadłem kurczaka jakiegoś, to miał smak za(pipi)isty.
Opublikowano 17 lipca 200915 l Ja nie będę smrodu robić w biurze, w ogóle się tym nie najadam, tylko czuję ciepło w brzuchu, żadnych innych objawów.
Opublikowano 18 lipca 200915 l heh, ja również znalazłem w kuksu taką gwiazdkę i prostokąt w tych samych kolorach. Smakowało jak ser:) Edytowane 18 lipca 200915 l przez Hide999
Opublikowano 18 lipca 200915 l W sumie smak tak samo paskudny jak paluszki krabowe, więc coś w tym jest. Było tam jeszcze coś, co przypominało rzodkiewkę w plasterkach.
Opublikowano 19 lipca 200915 l Wygląda jak larwa włośnia spiralnego ale nigdzie nie piszą, że jest bez smaku. Ostatnio trafiłem w Biedronce na te zupki Kuksu i rzeczywiście są niezłe - pod paroma względami nawet lepsze od Tao-Tao.
Opublikowano 12 sierpnia 200915 l samsmak serowo-curry - najwieksze (pipi) jakie jadlem, smakuje jak jablko i (pipi)ie jak u hipopotama w klatce.
Opublikowano 27 sierpnia 200915 l " Zupa Smakosza" made by biedrona koszt :1,30 sprzedawana w kubkach [takich ala duzy jogurt danona, or sth], plastikowych pomidorowa imo najlepsza
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l kuksu to klasyk. pamiętam jak kupe lat temu była to chyba pierwsza zupka tego typu na rynku. później na wszystkie zupki instant mówiło sie "kuksu" i faktycznie jest za(pipi)ista, szkoda tylko że kosztuje aż 5zł (w biedronce były taniej). chociaż mi nie jest szkoda na nią kasy a poza tym to rządzi czerwony vifon (kurczak curry). w połaczeniu z łyżką koncentratu pomidorowego to mmm, miód
Opublikowano 30 sierpnia 200915 l u mnie ten rarytas kosztuje "tylko" 3.80zl. Serce mi peka, ze cos tak wybitnego jest takie drogie i nie mozna tego wpieprzac codziennie po pare razy.
Opublikowano 15 września 200915 l Chciałbym wam polecić najbardziej kapitalna zupke chińską jakąkiedykolwiek jadłem, jest to Kosztuje 1,79, w opakowaniu znajdziemy aż 4 folie, 3 z przyprawami i jedna z wielką ilością tłuszczu( robi wrażenie w porownaniu z tym o jest w vifonie) no i jest straszliwe smaczna, mój lider jeśli chodzi o ten typ jedzenia.
Opublikowano 17 września 200915 l Pierwszy raz coś takiego widzę. Gdzie kupiłeś? Edytowane 17 września 200915 l przez Hide999
Opublikowano 17 września 200915 l Chciałbym wam polecić najbardziej kapitalna zupke chińską jakąkiedykolwiek jadłem, jest to Kosztuje 1,79, w opakowaniu znajdziemy aż 4 folie, 3 z przyprawami i jedna z wielką ilością tłuszczu( robi wrażenie w porownaniu z tym o jest w vifonie) no i jest straszliwe smaczna, mój lider jeśli chodzi o ten typ jedzenia. Zupka dla Toriego
Opublikowano 18 września 200915 l no te taotao sa za(pipi)iste, bodaj 3 rozne smaki sa tego. W kerfurach kupuje
Opublikowano 18 września 200915 l Jadłem raz, ale mialem wrażenie, jakby ta zupka była posłodzona. Może akurat smak jakiś gówniany wziąłem, dam jej drugą szanse i wezmę jakieś ostre (pipi). Pamiętam dużo torebek w srodku i w ogóle ogrom wszystkiego, jednak gówniany posmak cukru został w mojej pamięci wyryty na długo ;(
Opublikowano 20 września 200915 l Pierwszy raz coś takiego widzę. Gdzie kupiłeś? W realu, sa za(pipi)iste, kupiłem prawie cały karton. Edytowane 20 września 200915 l przez standby
Opublikowano 22 września 200915 l w makro też można kupić takie. ale te czarne mocno je'bią trawą cytrynową, jak ktoś nie lubi, to lipa. są jeszcze pomarańczowe, imo lepsze.
Opublikowano 26 września 200915 l Ostatnio w łapki wpadło mi kilka 'dań w 5 minut' firmy Winiary. I o ile ich spaghetti jest co najwyżej okej, to tak puree ziemniaczane jest zwycięskie Jest pyszne, sycące, odpowiednia konsystencja, no po prostu niebo w gębie Minus tylko taki, że puree bekonowe nie miało posmaku bekonu, za to cebulowe już tak. Polecam jako odskocznię od tych wszystkich zup z makaronem.
Opublikowano 28 września 200915 l zjadlem se sobie se dzis Tao tao, ktore tutaj niektorzy polecali. 4 torebeczki budza respekt;] Bardzo dobra, ale w smaku i ostrosci do Kuksa nie ma startu i rowniez jest mniej ostra niz czerwony fivon. Niemniej bardzo dobre i nie zaluje zakupu
Opublikowano 29 września 200915 l Ostatnio testowałem wszelkiej maści zupki w moich sklepach- jakieś tanie niby chińskie, knorry, kuksu, tao tao... na końcu zapodałem sobie vifona czerwonego, trzymałem pod przykryciem makaron 30 min... no (pipi)a... nie ma lepszej zupki. Prawie płakałem z piękna smaku tej zupy
Opublikowano 30 września 200915 l Sprawdzilem dzisiaj te nudle knorra o smaku curry. Na poczatku bylem nieufny, bo sama saszetka z sypkim, zero tlustego. Okazalo sie jednak, ze smak oryginalny, fajny, da sie zjesc, moge polecic.
Opublikowano 30 września 200915 l w makro też można kupić takie. ale te czarne mocno je'bią trawą cytrynową, jak ktoś nie lubi, to lipa. są jeszcze pomarańczowe, imo lepsze. tego jest chyba z 6 czy 8 smaków, w realu wciagałem ostatnio wszystkie jakie były ;D i właśnie najlepsze są te co tak dają trawą cytrynową - pełnia smaku gwarantowana ;]
Opublikowano 8 października 200915 l [*] Szczecin kupilem sobie ostatnio w kerfurze jakas ich zupke Curry Serowa za 80gr. W sumie sera nie czuc ale jak na taka cene, nie bylo zle. Musze sprawdzic wiecej Tao Tao bo tylko jeden smak probowalem - i tylko jeden byl.