Skocz do zawartości

Instant

Fab3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
23 minuty temu, Rozi napisał:

Następnym razem ugotuję ramen w pracy,  o ja głupi.

W dzisiejszych korpo nic mnie nie zdziwi.

Ja na przykład do pracy gotuję rano, polecam.

Opublikowano

:facepalm:

Ja pierdole, temat o zupkach instant, rozi opisal zatem zupke, bluber sie dojebawszy bez powodu, gdyz nie zrozumial kontekstu usmarkania, teraz bedzie wściekle wyzywal od wieprzow i tatomatow gdy ten motyw stal sie passe wraz z rozpoczeciem masterpracy.

Co kolejne, porady w rodzicielstwie? A nie czekaj xd

:lapka:

• Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, _Red_ napisał:

bluber sie dojebawszy bez powodu

gdzie się doje.bałem, napisałem posta do wezyra, że w tesco jest z 4,59 z emotką na końcu bo ostatnio mieliśmy dyskusje w której wezyr uznał tesco z gó,wno i dlatego był ten coolface na co myslalem, że rozalia oczywiscie ma wąty do mnie i tyle, nie wiem na ch,uj to ciągniesz, mam frostiego nasłać? 

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał:

Jak zwykle to nie on xdddd

Stalo się nie porozumienie, ale że jesteś zyebany to oczywiscie nie da się tego załatwić normalnie. 

• 1 rok później...
Opublikowano

A propos soi to to jest sztosik, jeśli chodzi o Vifon. Oczywiście do Kuksu nie ma startu ALE tak fajnego makaronu to w chińskiej jeszcze nie jadłem. Jest tak 2x grubszy niż w standardowym vifonie. 

Daje 7 wujaszków 

VIFON_VIFON_PREMIUM_-_ZUPA_RAMEN_O_SM_SO

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

No ja sobie czasem ugotuję takie guwno, bo po pierwsze lubię i umiem, a po drugie i trzecie to nie zawsze chce mi się iść z rana na rynek po porządną kurę i nie zawsze mam ochotę gotować 7 litrów rosołu żeby przez cały tydzień jeść to samo. 

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

Mój brat dawno temu gotował taką mieszankę z zupek "chińskich" - mieszał kilka smaków, wrzucał jakieś warzywa, ten makaron (nie cały oczywiście), wbijał kilka jajek do tego, doprawiał. I (pipi)a, smakowało to za(pipi)iście xd

Opublikowano
4 minuty temu, Yakubu napisał:

i nie zawsze mam ochotę gotować 7 litrów rosołu żeby przez cały tydzień jeść to samo. 

jak to samo, robiśz pomidorówkę na drugi, albo trzeci dzień :)