Opublikowano 3 września 20195 l Ja myślałem, że zupki chińskie to jedzą studenci, żeby mieć na alkohol i ukraińcy, zeby przyspieszyć regenerację po 15h roboty na budowie, a tu się okazuje, że w 2019 dorośli ludzie to jedzą na świadomości.
Opublikowano 3 września 20195 l 15 minut temu, krupek napisał: a tu się okazuje, że w 2019 dorośli ludzie to jedzą na świadomości. ej no, gość który wynalazł te zupki, żył prawie 100 lat: https://pl.wikipedia.org/wiki/Momofuku_Andō
Opublikowano 4 września 20195 l W dniu 3.09.2019 o 13:36, Bjały napisał: A propos soi to to jest sztosik, jeśli chodzi o Vifon. Oczywiście do Kuksu nie ma startu ALE tak fajnego makaronu to w chińskiej jeszcze nie jadłem. Jest tak 2x grubszy niż w standardowym vifonie. Daje 7 wujaszków Potwierdzam, bardzo dobry. Godny konkurent dla Oyakaty. Gruby i sprężysty makaron i świetna baza do eksperymentów. Ja dodałem pastę miso, sezamową, szczypiorek i wodorosty i wyszło w pytkę.
Opublikowano 4 września 20195 l W dniu 3.09.2019 o 15:32, Yakubu napisał: Biedarosół to można sobie w 20-30 minut zrobić, a nie się tymi śmieciami truć. Fujka A na kaca najlepsza sól emska nie była??? W dniu 3.09.2019 o 13:36, Bjały napisał: A propos soi to to jest sztosik, jeśli chodzi o Vifon. Oczywiście do Kuksu nie ma startu ALE tak fajnego makaronu to w chińskiej jeszcze nie jadłem. Jest tak 2x grubszy niż w standardowym vifonie. Daje 7 wujaszków Ech od czasu jak w moim żołądku tudzież jelitach zalęgło się zło nie ruszam takich wynalazków. Edytowane 4 września 20195 l przez Jotrazydwa Habahaba
Opublikowano 4 września 20195 l tobie to by pomogło jakby ktoś ci potrzymał głowę kilka minut pod wodą
Opublikowano 18 listopada 20213 l https://www.knorr.pl/produkty/azjatyckie-dania-w-kubku/knorr-danie-w-kubku-azja-sodko-kwane.html Zjadłem i jestem pozytywnie zaskoczony. Makaron miękki, nie pochłania całości wody i przez to danie jest soczyste, a słodko-kwaśny smak bardzo przekonujący. Chyba staje się numerem jeden w moim repertuarze "chińskich zupek"
Opublikowano 2 grudnia 20213 l Najgorszy instant jaki jadłem i chciałem tu wszystkich właśnie przed nim przestrzeć. Jak widać ludzie mają różne smaki, dla mnie był totalnie bezpłciowy, trochę słodki, trochę kawsny ale nic poza tym. Bardzo rzadko wyrzucam jedzenie bo je po prostu szanuje, tu niedojadłem kubka chodź byłem głodny. Ja nie polecam. Jeden /10
Opublikowano 6 grudnia 20213 l Polecam jak ktos lubi pikantne rzeczy, a jak nie to ja może jakis łagodniejszy wariant, bo makaron jak na instant świetny. W smaku lepszy niz te klasyczne zupki plus duzo grubszy.
Opublikowano 6 grudnia 20213 l Jak ty to zjadłeś O_o Z ziomeczkiem ostatnio próbowaliśmy to po pierwszym widelcu w obu przypadkach pojawił się na ekranie napis WASTED. Tak sobie wyobrażam psiknięcie gazem pieprzowym na język. Ale makaron faktycznie bardzo prawilny, bo na początku spróbowałem nitke bez sosu.
Opublikowano 6 grudnia 20213 l Normalnie, faktycznie trochę paliło, myslalem, ze sciema, ale jadlem mocniejsze rzeczy. Makaron dobry, chyba ten sos z zupki zrobie z jakimś miesem mielonym i dodatkiem passaty.
Opublikowano 6 grudnia 20213 l Makaron i smak super ale to jest tak ostre, że czułem się jakbym nagrywał Jackassa. Rozłożyłem to na pół godziny a i tak zjadłem tylko pół porcji...
Opublikowano 6 grudnia 20213 l Sa tez łagodne z tego co widzialem, wiec dla samego makaronu mozna siegnac po inne.
Opublikowano 7 grudnia 20213 l 35 minut temu, Paolo de Vesir napisał: Zaopatrzyłeś się gdzieś stacjonarnie czy jednak z neta? auchan je ma na pewno, chyba w dealz widziałem tez ale łagodne. Na allegro są troche taniej.
Opublikowano 7 grudnia 20213 l 14 godzin temu, Soban napisał: Jak ty to zjadłeś O_o Z ziomeczkiem ostatnio próbowaliśmy to po pierwszym widelcu w obu przypadkach pojawił się na ekranie napis WASTED. Tak sobie wyobrażam psiknięcie gazem pieprzowym na język. Ale makaron faktycznie bardzo prawilny, bo na początku spróbowałem nitke bez sosu. dziś paliło bardziej niż wczoraj
Opublikowano 7 grudnia 20213 l Ja kupiłem tego 5cio pak na allegro, to było w sam raz do alkoholu jak koledzy zawitali. Zostało mi jeszcze jedno opakowanie i w sumie ostatnio mnie korci, żeby zjeść np. na kolację, ale już czuję te męczarnie, czkawkę, piekący oddech i wargi No nic, trzeba będzie to zjeść z lodami śmietankowymi albo kartonem mleka. Edytowane 7 grudnia 20213 l przez Metoda
Opublikowano 7 grudnia 20213 l 2 minuty temu, Metoda napisał: już czuję te męczarnie, czkawkę, piekący oddech i wargi A smak tej potrawy poza ostroscia tez czujesz? xD
Opublikowano 7 grudnia 20213 l Pierwsze 4 widelce tak, potem to już mi wszystko jedno Edyta: Ale serio jak się jeszcze czuje smak, to ten sosik jest spoko. Edytowane 7 grudnia 20213 l przez Metoda
Opublikowano 7 grudnia 20213 l No sos jest spoko i makaron tez, z jakims mieskiem powinno wyjsc fajne i szybkie danie
Opublikowano 17 grudnia 20213 l @Shen faktycznie smak jest zayebisty, ale mooooocno ostra. Na gorąco nie zjadalna męczę ją od 15 minut.
Opublikowano 17 grudnia 20213 l Jadłem to dzisiaj, ale mam nadzieję, że nie robicie z tego zupy, a po prostu makaron w sosie Polecam na to rzucić jeszcze szczypior i jajko sadzone, wchodzi pięknie.