michal 558 Opublikowano 22 grudnia 2023 Opublikowano 22 grudnia 2023 rozi ty kurwo wróciłeś? 1 1 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 12 stycznia Opublikowano 12 stycznia Szkoda, że nie podali, gdzie się sprzedają lepiej https://pkb24.pl/vifon-reklamuje-sie-w-wietnamie-chwalac-sie-popularnoscia-w-polsce/ Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego BYKI jedliscie ten ramen z zabki? Warty polecenia? Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 20 lutego Opublikowano 20 lutego Widzialem jakies testy na tiktoku i niby zjadliwe, ale sam nie próbowałem. Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca @SzwedTy jesteś w Chinach? Jak odczytuje się taką datę? Przeterminowane to? Dostaliśmy w robocie od chińczyków i tak w sumie to nie wiem, czy nie będzie sraki, ale nawet dobre Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 18 marca Opublikowano 18 marca Nie jestem (lecę za 2 dni xD), ale luz. Oni piszą datę od największego do najmniejszego, i zazwyczaj na opakowaniach jest data produkcji, więc wyprodukowano 12.01.2024. Potem trzeba znaleźć sobie info, ile miesięcy od daty produkcji można to zjeść. Słabe foto, ale wydaje mi się, że tam gdzie masz ...个月, to powinno być, o tu: 1 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 6 kwietnia Opublikowano 6 kwietnia Jacyś fani buldaków? W lidlu znowu są Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Właśnie wziąłem na próbę buldaka z Carrefour (7.30 zl). Czy czerwony hot chicken różni się od czarnego? Opis na etykiecie wyglądał identycznie chyba, tylko kolor saszetki inny. Cytuj
Rozi 651 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia (edytowane) Czerwony nie jest 2x ostry, a czarny "zwykły"? Edytowane 24 kwietnia przez Rozi Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Tak, czarny to ten łagodny, x2 i x3 mają czerwone opakowanie. Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia To ciekawe, bo wlasnie szukałem tego typu info na opakowaniu. Zarowno czarny jak i czerwony mialy ten sam napis Hot Chicken Flavoured Ramen, a nie np. 3x Spicy czy coś tego typu co widziałem w internecie. Anyway, pikantne było dosc, ale zjadliwe. Nastepnym razem muszę dorzucić dodatki, bo tak bez niczego to biedne danie. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Tak wygladaja te ostre, chyba, ze jeszcze cos innego dorwales. Teraz tych smakow jest wiecej, ja lubie ten z suszonym kimchi Cytuj
_Red_ 12 064 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia 2 minuty temu, Shen napisał: Tak wygladaja te ostre, chyba, ze jeszcze cos innego dorwales. O te dwa właśnie były dostępne i wziąłem ten po lewej. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 8 maja Opublikowano 8 maja W biedrze buldaki teraz sa, dawno nie jadłem, to wziąłem jednego. Wbiłem do miski dwa jajka, dodałem saszetki, dosypałem tartej mozzarelli, połączyłem na patelni z ugotowanym makaronem, posypalem szczypiorkiem i wyszlo całkiem przyjemnie. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Vifon zrobił podróbki buldaków, ale z tego co widziałem makaron zwykły jak w innych ich produktach, więc dla mnie strata kasy. Cytuj
Bartolinsky 1 801 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Ostatnio próbowałem quatro cheese i bardzo mi podszedł, topka obok curry. Byleby dostał się na nasz rynek, bo trudno dostępny na ten moment. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja 9 minut temu, Bartolinsky napisał(a): Ostatnio próbowałem quatro cheese i bardzo mi podszedł, topka obok curry. Byleby dostał się na nasz rynek, bo trudno dostępny na ten moment. gdzie kupowales? na allegro nie widze Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca Ja ostatnio chyba w biedrze widziałem. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca W Danii zakazują sprzedaży Buldaków. Buldak 3x śpiący & hot chicken, 2x śpiący & hot chicken i hot chicken stew. Za ostre i podrażnia błony śluzowe. 1 Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca A co będzie jak kogoś zaboli brzuszek?! Cytuj
Boomcio 4 155 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca Bo jest za ostre. Nie jedzcie tego chłopaky. Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Zrobiłem viralowy przepis na buldaka, jeden serowy, drugi wziąłem ostry x2, 3-4 plastry topionego sera tostowego, jakiś tarty ser, ja wzialem mozzarelle, 100ml śmietanki. Ugotowany wczesniej makaron połączyłem ze wszystkimi dodatkami i saszetkami, poddusiłem na patelni. Wyszło zajebiscie serowe i aksamitne, ale nawet nie chce wiedziec ile kalorii. Nabiał jednak mocno niweluje ostrość, więc prawie nie czułem palenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.