Opublikowano 12 stycznia 20241 r Szkoda, że nie podali, gdzie się sprzedają lepiej https://pkb24.pl/vifon-reklamuje-sie-w-wietnamie-chwalac-sie-popularnoscia-w-polsce/
Opublikowano 20 lutego 20241 r Widzialem jakies testy na tiktoku i niby zjadliwe, ale sam nie próbowałem.
Opublikowano 18 marca 20241 r @SzwedTy jesteś w Chinach? Jak odczytuje się taką datę? Przeterminowane to? Dostaliśmy w robocie od chińczyków i tak w sumie to nie wiem, czy nie będzie sraki, ale nawet dobre
Opublikowano 18 marca 20241 r Nie jestem (lecę za 2 dni xD), ale luz. Oni piszą datę od największego do najmniejszego, i zazwyczaj na opakowaniach jest data produkcji, więc wyprodukowano 12.01.2024. Potem trzeba znaleźć sobie info, ile miesięcy od daty produkcji można to zjeść. Słabe foto, ale wydaje mi się, że tam gdzie masz ...个月, to powinno być, o tu:
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi Właśnie wziąłem na próbę buldaka z Carrefour (7.30 zl). Czy czerwony hot chicken różni się od czarnego? Opis na etykiecie wyglądał identycznie chyba, tylko kolor saszetki inny.
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi Czerwony nie jest 2x ostry, a czarny "zwykły"? Edytowane 24 kwietnia 202424 kwi przez Rozi
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi To ciekawe, bo wlasnie szukałem tego typu info na opakowaniu. Zarowno czarny jak i czerwony mialy ten sam napis Hot Chicken Flavoured Ramen, a nie np. 3x Spicy czy coś tego typu co widziałem w internecie. Anyway, pikantne było dosc, ale zjadliwe. Nastepnym razem muszę dorzucić dodatki, bo tak bez niczego to biedne danie.
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi Tak wygladaja te ostre, chyba, ze jeszcze cos innego dorwales. Teraz tych smakow jest wiecej, ja lubie ten z suszonym kimchi
Opublikowano 24 kwietnia 202424 kwi 2 minuty temu, Shen napisał: Tak wygladaja te ostre, chyba, ze jeszcze cos innego dorwales. O te dwa właśnie były dostępne i wziąłem ten po lewej.
Opublikowano 8 maja 20248 maj W biedrze buldaki teraz sa, dawno nie jadłem, to wziąłem jednego. Wbiłem do miski dwa jajka, dodałem saszetki, dosypałem tartej mozzarelli, połączyłem na patelni z ugotowanym makaronem, posypalem szczypiorkiem i wyszlo całkiem przyjemnie.
Opublikowano 28 maja 202428 maj Vifon zrobił podróbki buldaków, ale z tego co widziałem makaron zwykły jak w innych ich produktach, więc dla mnie strata kasy.
Opublikowano 28 maja 202428 maj Ostatnio próbowałem quatro cheese i bardzo mi podszedł, topka obok curry. Byleby dostał się na nasz rynek, bo trudno dostępny na ten moment.
Opublikowano 28 maja 202428 maj 9 minut temu, Bartolinsky napisał(a): Ostatnio próbowałem quatro cheese i bardzo mi podszedł, topka obok curry. Byleby dostał się na nasz rynek, bo trudno dostępny na ten moment. gdzie kupowales? na allegro nie widze
Opublikowano 13 czerwca 202413 cze W Danii zakazują sprzedaży Buldaków. Buldak 3x śpiący & hot chicken, 2x śpiący & hot chicken i hot chicken stew. Za ostre i podrażnia błony śluzowe.
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze Zrobiłem viralowy przepis na buldaka, jeden serowy, drugi wziąłem ostry x2, 3-4 plastry topionego sera tostowego, jakiś tarty ser, ja wzialem mozzarelle, 100ml śmietanki. Ugotowany wczesniej makaron połączyłem ze wszystkimi dodatkami i saszetkami, poddusiłem na patelni. Wyszło zajebiscie serowe i aksamitne, ale nawet nie chce wiedziec ile kalorii. Nabiał jednak mocno niweluje ostrość, więc prawie nie czułem palenia.
Opublikowano 22 lutego22 lut Dawno nie jadłem noodli, akurat jakieś buldogi są w lidlu to wziąłem 2 na testy. Całkiem niezła podróbka buldaków. ostrość raczej niższa, ale makaron przyzwoity.
Opublikowano 5 marca5 mar Dorwałem w lidlu za 9zł, zjadłem sobie jako dodatek do mięsa. Jak na gotowca to całkiem niezłe. Cenowo średnio się opłaca, bo 600g paczki samych klusek bez sosu po 15zł kupuje na allegro.
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.