Skocz do zawartości

Instant


Fab3r

Rekomendowane odpowiedzi

  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie jestem (lecę za 2 dni xD), ale luz. Oni piszą datę od największego do najmniejszego, i zazwyczaj na opakowaniach jest data produkcji, więc wyprodukowano 12.01.2024. Potem trzeba znaleźć sobie info, ile miesięcy od daty produkcji można to zjeść. Słabe foto, ale wydaje mi się, że tam gdzie masz ...个月, to powinno być, o tu:

image.thumb.png.86d4623b49e29da13385c8fe6eacd3e4.png

  • Dzięki 1
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie wziąłem na próbę buldaka z Carrefour (7.30 zl). Czy czerwony hot chicken różni się od czarnego? Opis na etykiecie wyglądał identycznie chyba, tylko kolor saszetki inny.

Opublikowano

To ciekawe, bo wlasnie szukałem tego typu info na opakowaniu. Zarowno czarny jak i czerwony mialy ten sam napis Hot Chicken Flavoured Ramen, a nie np. 3x Spicy czy coś tego typu co widziałem w internecie. Anyway, pikantne było dosc, ale zjadliwe. Nastepnym razem muszę dorzucić dodatki, bo tak bez niczego to biedne danie.

Opublikowano
2 minuty temu, Shen napisał:

Tak wygladaja te ostre, chyba, ze jeszcze cos innego dorwales.

Przechwytywanie.thumb.JPG.579e9ee0a377d626d5ea22b2a78b3ea9.JPG

 

 

O te dwa właśnie były dostępne i wziąłem ten po lewej. 

  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W biedrze buldaki teraz sa, dawno nie jadłem, to wziąłem jednego.  Wbiłem do miski dwa jajka, dodałem saszetki, dosypałem tartej mozzarelli, połączyłem na patelni z ugotowanym makaronem, posypalem szczypiorkiem i wyszlo całkiem przyjemnie.

  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Vifon zrobił podróbki buldaków, ale z tego co widziałem makaron zwykły jak w innych ich produktach, więc dla mnie strata kasy.

465ba88e0ddd9cbd8107f7820122b3cea01602bb69f1329baf4051255e557264.thumb.jpg.fd1d86b3881658dd246b4c5e63b695d0.jpg

Opublikowano
9 minut temu, Bartolinsky napisał(a):

Ostatnio próbowałem quatro cheese i bardzo mi podszedł, topka obok curry. Byleby dostał się na nasz rynek, bo trudno dostępny na ten moment.

SYBuldakQuattroCheese-Single.png?v=16777

gdzie kupowales? na allegro nie widze

  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobiłem viralowy przepis na buldaka, jeden serowy, drugi wziąłem ostry x2, 3-4 plastry topionego sera tostowego, jakiś tarty ser, ja wzialem mozzarelle, 100ml śmietanki. Ugotowany wczesniej makaron połączyłem ze wszystkimi dodatkami i saszetkami, poddusiłem na patelni. Wyszło zajebiscie serowe i aksamitne, ale nawet nie chce wiedziec ile kalorii. Nabiał jednak mocno niweluje ostrość, więc prawie nie czułem palenia.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...