Josh 5 562 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca (edytowane) W dniu 22.02.2025 o 12:03, Shen napisał(a): Dawno nie jadłem noodli, akurat jakieś buldogi są w lidlu to wziąłem 2 na testy. Całkiem niezła podróbka buldaków. ostrość raczej niższa, ale makaron przyzwoity. Właśnie wciągnąłem tego z kimchi. Samego kimchi nie wyczułem w smaku wcale, więc lekkie rozczarowanko, co do pikantności to tak w punkt, aczkolwiek zjadłem tak szybko, że dopiero po konsumpcji uderzyła ostrość, około 5 minut lekko piekło w pysku. Może następnym razem rzucę się na tego najostrzejszego, ale fanem raczej nie zostanę. Wolę kupić makaron chow mein, jakąś ostrą pastę typu gochujang i samemu zmontować coś podobnego, przynajmniej wyjdzie mi więcej niż taka mini-porcja dla dzieci, przecież to z 3 paki trzeba zjeść żeby chociaż trochę się najeść, a tanie to to nie jest. Edytowane 15 marca przez Josh Cytuj
Shen 10 471 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca Mi taka paczka wystarcza, zeby się najeść na jakis czas, ale często sobie wbije jeszcze jajko albo dodam sera. Z kimchi to jadłem tylko buldaki, tam jest troche suszonej kapusty i czuć posmak kimchi. No i ja tego jakoś często nie jem, najdzie mnie raz czy dwa razy w miesiącu na śmiecia. Tak to wole coś z kluskami ryżowymi zrobić. Ostatnio właśnie troche rzeczy zamawiałem z azjatyckiego sklepu i dorzuciłem moje ulubione noodle ktore juz tu wrzucałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi