Skocz do zawartości

Instant

Fab3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 22.02.2025 o 12:03, Shen napisał(a):

Dawno nie jadłem noodli, akurat jakieś buldogi są w lidlu to wziąłem 2 na testy. Całkiem niezła podróbka buldaków. ostrość raczej niższa, ale makaron przyzwoity.

Przechwytywanie.thumb.JPG.121cf80dce14e59daa0d1a7c9226cfd4.JPG

Właśnie wciągnąłem tego z kimchi. Samego kimchi nie wyczułem w smaku wcale, więc lekkie rozczarowanko, co do pikantności to tak w punkt, aczkolwiek zjadłem tak szybko, że dopiero po konsumpcji uderzyła ostrość, około 5 minut lekko piekło w pysku. Może następnym razem rzucę się na tego najostrzejszego, ale fanem raczej nie zostanę. Wolę kupić makaron chow mein, jakąś ostrą pastę typu gochujang i samemu zmontować coś podobnego, przynajmniej wyjdzie mi więcej niż taka mini-porcja dla dzieci, przecież to z 3 paki trzeba zjeść żeby chociaż trochę się najeść, a tanie to to nie jest.

Edytowane przez Josh
Opublikowano

Mi taka paczka wystarcza, zeby się najeść na jakis czas, ale często sobie wbije jeszcze jajko albo dodam sera.

Z kimchi to jadłem tylko buldaki, tam jest troche suszonej kapusty i czuć posmak kimchi. No i ja tego jakoś często nie jem, najdzie mnie raz czy dwa razy w miesiącu na śmiecia. Tak to wole coś z kluskami ryżowymi zrobić.

Ostatnio właśnie troche rzeczy zamawiałem z azjatyckiego sklepu i dorzuciłem moje ulubione noodle ktore juz tu wrzucałem

Screenshot_20250316_000130_Firefox.jpg.eb5ec9fe15af37319fe4c050ef739651.jpg