QBH 246 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 jak mozna nie znac kuksu, przeciez to prekursor wsrod zupek O_o nie ma nic lepszego na porannego kaca niz kuksu, przepala ryj az milo Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 15 kwietnia 2009 Opublikowano 15 kwietnia 2009 Za(pipi)iste te zupki kuksu. Niby z Korei, a smakują. Zjadłem dzisiaj dwie - jedna o smaku łagodnego kurczaka, druga "pikantna", która w rzeczywistości była ostra jak s(pipi)ysyn. W tej drugiej były też ciekawe dodatki, jak np. suszona ryba. 4,39 zł/szt. w lokalnym "samie". Cytuj
Tori 12 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Opublikowano 18 kwietnia 2009 Całe południe przejechałem i nie znalazłem w żadnych szopie Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 19 kwietnia 2009 Opublikowano 19 kwietnia 2009 (edytowane) nie próbowałem, ale kumpel mówił, że jak dodał 2 łyżki mąki do rosołku vifona to był dużo lepszy i miał lepszą konsystencję, nie wierzę mu za bardzo. Próbował ktoś? Edytowane 19 kwietnia 2009 przez Hide999 Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 20 kwietnia 2009 Opublikowano 20 kwietnia 2009 tez, zupki chinskie regularnie kupuje w roznych sklepach i nigdy tego (pipi) nie widizalem Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 21 kwietnia 2009 Opublikowano 21 kwietnia 2009 Dziś znowu je widziałem, tym razem w Chacie Polskiej, też na osiedlu. Można się spocić żrąc to, ale smakuje. Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 biedni ci, ktorzy nie jedli kuksu, beskitu Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 22 kwietnia 2009 Opublikowano 22 kwietnia 2009 ja tez nie mogę tego nigdzie kupić a również w różnych miejscach kupuję zupki Cytuj
mortis 2 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 najlepsze zupki instant to zdecydowanie rosolki ;p a jak rosolki to amino, vifon zloty kurczak i goracy kubek Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 z zupek chinskich to liczy sie jedna tylko firma : TaoTao - zupki za ~1,50 w której jest genialny makaron, przyprawy swietnie dobrane, dosc duzo zielska i wszystko swietnie podane - nie ma jak w vifonach ze masz w worku makaron i na chama wrzucone torebki - tu masz makaron osobno, torebki z przyprawami i zielskiem wsadzone w dodatkową torebke zeby nie trzeba było wyławiać jak sie wysypie makaron do miski. ich wersje zupek 'w misce' to małe mistrzostwo swiata - jak na zupki - oprócz maaaasy zielska, dobrych przypraw jest... sos z mięsem - sos nie w proszku ale taki 'mokry' w osobnym opakowaniu, mieso tez dobre jest no i kuksu, jak nie ma TaoTao w poblizu. ale ostatnio dostałem od znajomych na urodziny karton tych zupek to nie narzekam na ich brak Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Hehe. Nie palę już sześć dni. Nie wiem czy rzucam, ale na pewno ograniczam, bo dwie paczki na trzy dni to trochę dużo. Czasem paczka dziennie. A bywało, że i półtorej. Także tego. Instant. No, zupki są, czasem zjem. Barszcz od knorra i w sumie tyle, nie. Cytuj
mortis 2 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 (edytowane) a ten pierwszy akapit byl tak po to zeby sie pochwalic tutaj? EDIT. Powodzenia i życze calkowitego wyzwolenia z sieci nalogu! Edytowane 24 kwietnia 2009 przez mortis Cytuj
Gość Opublikowano 24 kwietnia 2009 Opublikowano 24 kwietnia 2009 Wspieraj go a nie się czepiasz. Zrobiliście mi ochotę na kubek gorący. O tej porze. Super. <_< Idę wodę zagotować. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 A czy te wszystkie zupki "Gorące Kubki" i inne instanty typu szpageti w 5 minut to one są: a) zdrowe b) praktycznie neutralne c) uber szkodliwe Poproszę o jakąś sensowną wypowiedź PS. Kubek Gorący od Knorra FTW !!! Kiedyś jeszcze ta firma sprzedawała bardzo dobry makaron m.in.w sosie neapolitańskim w takich torebkach dużych. Można się było najeść. Teoretycznie to było dla 4 osób ;] Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Praktycznie nijakie, bo te instanty makaronowe to głównie skrobia. Nie zmienisz się w obcego, a Twoje dzieci nie będą miały czterech nóg. Cytuj
bajej 28 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 jadł ktoś danie w 5 min - spaghetii po bolońsku? mówie niebo w gębie, wystarczy troszke pieprzu dodać i jest perfekt! Nie kupujcie po neapolitańsku bo chu.jowe. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 26 kwietnia 2009 Opublikowano 26 kwietnia 2009 o tak, popieram zaj,ebiste tylko że mogłoby być tego więcej za tą cenę Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 kumpel zachwalal nuddle knorr ser w ziolach. Jadl ktos? Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 za kilkoma pierwszymi razami sa dobre, z kazda nastepna torebka juz mniej. mozna zawsze przyrzadzic sobie ta zupke a'la 'danie', imo jest troche lepsza, Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 swierza jo A jak dla mnie, to wymiata Barszcz Czerwony Amino. Firma, wiadomo, gówniana, i takie też ma produkty, ale ten jeden im zdecydowanie wyszedł. Wypas na wrotkach 8) Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 14 czerwca 2009 Opublikowano 14 czerwca 2009 Barszcz amino jest dobry, ale przerzuciłem się z zupek chińskich na gorące kubki w proszku i wszystkie smaki, które jadłem są świetne. Szczególnie grzybowa! Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 15 czerwca 2009 Opublikowano 15 czerwca 2009 kumpel zachwalal nuddle knorr ser w ziolach. Jadl ktos? za(pipi)iste, najlepszy chyba. Tylko troche mi sie przejadl ostatnio. I knorra makaron w sosie smietanowym czy cos takiego tez kozackie, z tych w kubkach Cytuj
Tori 12 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Nudle knora w ogóle mi smakują, ale zupki już traktuję jak słodycze- przysmak, na który mogę sobie pzowolić od czasu do czasu. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 14 lipca 2009 Opublikowano 14 lipca 2009 (edytowane) Znalazłem w końcu Kuksu w Realu- wziąłem ostrą, bo jestem hardkorem, conie? Zjadłem w cierpieniach, bo jest zbyt ostra. Rano miałem sra.czkę, już jej nie kupię ;( Edytowane 14 lipca 2009 przez Tori Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi