Spyker 59 Opublikowano 10 października 2009 Opublikowano 10 października 2009 (edytowane) Ja tam wpieprzam zupki Amino pieczarkową, ogórową i chińską pikantną. Barszcz czerwony i grzybową też lubie. Knorra kiedyś jadłem, ale tam jest od ch.uja chemii(chodzi mi o te Sery w ziołach jakieś pikantne kuraki i takie tam) i przerzuciłem sie na Amino. Edytowane 10 października 2009 przez Spyker Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 7 listopada 2009 Opublikowano 7 listopada 2009 Kupiłem Tao Tao lancz dnia z kurczakiem, zjadlem przegryzając 2 buleczkami razwoymi, no po prostu cos fantastycznego, NAWET MIĘSO było! Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 8 listopada 2009 Opublikowano 8 listopada 2009 Ja tam wpieprzam zupki Amino pieczarkową, ogórową i chińską pikantną. Barszcz czerwony i grzybową też lubie. Knorra kiedyś jadłem, ale tam jest od ch.uja chemii(chodzi mi o te Sery w ziołach jakieś pikantne kuraki i takie tam) i przerzuciłem sie na Amino. bo w amino to nie ma ;] 1 Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Kupiłem Tao Tao lancz dnia z kurczakiem, zjadlem przegryzając 2 buleczkami razwoymi, no po prostu cos fantastycznego, NAWET MIĘSO było! Ja z kolei wrażenia negatywne, 'zupa' miała szarawy kolor, mięso jakieś niespecjalne Bue. Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Szarawy kolor? To dosyć dziwne, może jakieś zepsute było. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 13 listopada 2009 Opublikowano 13 listopada 2009 Amino sa do wy,(pipi)ania. Ostatnio lubuje się w knorrach nudle. Sa kozackie. Musze gdzies dopasc te kuksu ;< Tao tao jak jadlem, to nie byly jakies specjalne. Vifon wiadomka, klasyg. Krabowa/krewetkowa FTW! Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Knorry mi nie podchodzą, Vifony mają syfny makaron, z innymi nie eksperymentuję. Głównie jadam amino. Pomidorówka jam-jam. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Wpjerdalałem ostatnio barszcz czerwony z Biedronki. Chu.jowy, nie polecam Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 Z uszkami? Z instantów to lubię bardzo makaron boloński knura, taki w kubeczku. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 26 grudnia 2009 Opublikowano 26 grudnia 2009 Wlasnie nie z uszkami, bo z tym makaronem od zupek chińskich. W ogóle nie pasuje do barszczu. Cytuj
Plugawy 3 682 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 jesli barszczyk to Knorr gorące gó.wno rządzi. nie jem plastikowych zupek ale tylko barszczyk akceptuje... rulez doslownie. Cytuj
M4c 23 Opublikowano 9 stycznia 2010 Opublikowano 9 stycznia 2010 Próbował ktoś tych nowych Vifonów - Pięć Smaków albo Ostro-Kwaśnej? Cytuj
Tori 12 Opublikowano 9 stycznia 2010 Opublikowano 9 stycznia 2010 Te ostro kwaśne niezłe, ale bez rewelacji Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 25 stycznia 2010 Opublikowano 25 stycznia 2010 kuksu pierwszy raz jem, ja (pipi)e jakie to ostre. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 29 stycznia 2010 Opublikowano 29 stycznia 2010 Po kuksu miałem rozwolnienie ;( Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Pojawił się nowy zawodnik - Ajinomoto Oyakata Noodles i Soba Noodles. Zupki robione są na modłę typowo japońskich (jest i bazowy japoński rosół - miso) a intensywnością smaku bezproblemowo mogą konkurować z nową linią od TaoTao (Lau Thai, Kim-chi etc.). Co jest ciekawe to to, że są one robione typowo na eksport - fabryka jest w Polsce ale na opakowaniu wszystko jest po japońsku, angielsku, niemiecku i francusku Cytuj
Snejk 273 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 gdzie mozna je nabyc i ile kosztują? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 10 lutego 2010 Opublikowano 10 lutego 2010 kaufland, 2.39. Daja rade, od jakiegos czasu sa. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 W ogóle to byłem ostatnio w Kauflandzie na Legnickiej. Cholera, jak tam jest tanio. Produkty, które w Społem na Nadodrzu kosztują 3,70 zł, w Kauflandzie są za 3,15 zł. No i ta Żołądkowa Gorzka za 19 zeta... Szok, szok. Ja chcę tam mieszkać. 1 Cytuj
Tori 12 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 Pojawił się nowy zawodnik - Ajinomoto Oyakata Noodles i Soba Noodles. Zupki robione są na modłę typowo japońskich (jest i bazowy japoński rosół - miso) a intensywnością smaku bezproblemowo mogą konkurować z nową linią od TaoTao (Lau Thai, Kim-chi etc.). Jak żeś spamiętał te nazwy? Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 Najprawdopodobniej szukał przez pół godziny w Google. W internecie każdy ma dobrą pamięć. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 11 lutego 2010 Opublikowano 11 lutego 2010 Jak żeś spamiętał te nazwy?lata obcowania z językiem... natomiast instanty od TaoTao są tak wyraziste, że i ich nazwy zapadły w pamięć @Snejk Auchan, 1.79pln Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 Knorr goracy kubek o smaku gulaszowym to mistrzostwo swiat, biore do tego chlebek i mam podwieczorek JEszcze niezle w smaku jest serowa z grzankami, i pomidorkwa, zarowno z makaronem jak i ryzem Cytuj
Tori 12 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Vifon tajski- po zasypaniu miski przyprawami wszyscy w kuchni zaczęli smarkac, kichać, dławić się i kaszleć... niezła chemia. W smaku kiepsko- strasznie słone. Nie polecam Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 4 marca 2010 Opublikowano 4 marca 2010 Ajinomoto wprowadziło na nasz rynek yakisoba (smażony makaron); co ciekawe nie robi się go tak jak zwykłe zupki. Kubek nalezy zalać wrzątkiem (po uprzednim wyjęciu widelczyka i przypraw), odczekać kilka minut i odcedzić a nastepnie dodać przyprawy i wszystko wymieszać. Nadmienię tylko, że do tego mieszania nijak nie nadaje się załączony plastikowy widelec. Sam makaron w smaku jest miałki ale na wyróżnienie zasługuje sam zestaw przypraw, który nadaje mu lepką, typową dla smażonego, konsystencję. Smaku nabrało dopiero po potraktowaniu go kilkoma kroplami ciemnego sojowo-grzybowego sosu i odrobinie Mad Dog Inferno. Z braku laku może być ale ilośc operacji potrzebnych do zrobienia tego cuda jest niewspółmierna do tego co otrzymujemy (znacznie smaczniejsza jest 'samoróbka' z makaronu TaoTao i odpowiednich przypraw) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi