Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Knorr goracy kubek o smaku gulaszowym to mistrzostwo swiat

Nie wiem jak gorący kubek, ale zwykła gulashnikoffa (czy jakoś tak) zupka Knorra wymięka przy gulaszowej od Amino.

• Odpowiedzi 377
  • Wyświetleń 69,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ten temat nie jest specjalnie popularny ale postanowiłem go odświeżyć, ponieważ znalazłem niedawno zupki które da się jeść! serio zupka chińka która serio ma jakieś pozytywne aspekty   zwykle więks

• Ja myślałem, że zupki chińskie to jedzą studenci, żeby mieć na alkohol i ukraińcy, zeby przyspieszyć regenerację po 15h roboty na budowie, a tu się okazuje, że w 2019 dorośli ludzie to jedzą na świado

• Ja od jakiegoś czasu stołuję się u dr. Ouetkera pizzą Guseppe i muszę przyznać, że bardziej mi smakuje niż 75% 'prawdziwych' pizz w jakiś pizzeriach.

Opublikowano

ale amino ma obs(pipi)ialy makaron.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Święta prawda, makaron vifon wciąga nosem ten od amino. Ale od czasu do czasu można coś łagodniejszego zjeść, jako odskocznia od vifon, więc tu polecam barszcz albo pomidorową.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zjadlem fasolke po bretonsku firmy Pamapol i nikmu nie polecam, sos nijaki, fasola strasznie miekka, az za miekka, to samo z kielbasa i resztą padliny ktora jest zrobiona z niewiadomo kur,.wa czego. 7 ponad za ten syf, nikomu nie polecam.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Doner Kebab i ten drugi nowy smak z Knorra to po prostu śmieć, prawie żem chafta yebnol

Opublikowano

Doner Kebab i ten drugi nowy smak z Knorra to po prostu śmieć, prawie żem chafta yebnol

No dokładnie. Jeść się tego nie da, obleśne strasznie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

carbonara nara obs(pipi)iala. Nie wiem w ogole kto te z(pipi)ane nazwy wymysla ;f.

Opublikowano

Ten zupkowy kebab jest paskudny.

Opublikowano

Narazie jedyne co mi pasuje z instantów to knorr amore pomidore, diabolo pomidoro i red hot czyli kurczak.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spyker, idź do Kauflandu i zakup Kuksu. Zjesz jedną i oddasz pokłon przedstawicielom narodu koreańskiego którzy stworzyli ten pokarm bogów. Numerem 2 intantów są zupki Tao Tao. Rzekłem.

Edytowane przez ksztyrix

Opublikowano

Kiedyś jadłem od TaoTao jakąś wołowinę w ogromnym pudle za 5 zeta bodaj. (pipi) jakich mało, zdecydowanie nie polecam.

Opublikowano

na vifona kurczak z curry nie ma bata

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Pozwolę sobie odkopać temat.

Polecam zupki z Biedronki - Culineo Złoty Smok. Są to zupki Vifon, tylko w innym opakowaniu. Saszetki z zawartością są takie same jak u Vifona. Szamałem dzisiaj krewetkową, zaje.bista jednym słowem!

Opublikowano

Makaron mają taki sam? Bo c*uj z saszetkami, ważny jest makaron :D

Opublikowano

Tak, makaron też jest ten sam :thumbsup:.

Opublikowano

Ajinomoto dalej rozpieszcza serwując swoje yakisoba w nowej, bardziej przystępnej formie - zamiast kubka z nudlami do których trzeba dodać wody a następnie ją odlać, wsypać przyprawę i wymieszać plastikowym widelczykiem (niemożliwe do wykonania) postanowili wypuścić ten makaron w nowej formie. Teraz jest od dostępny w takim samym opakowaniu jak nudle oyakata, ma trzy smaki (tradycyjny, barbecue i curry) a do tego kosztuje tylko 1.50pln

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gorący Kubek Knurr Rosół na bogato + makaron z Vifona bez przypraw.

Polecam

Stona, Poznań

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
84_Zupa_premium_PHO_60g_TT.jpgObecnie mistrz. Odpaliłem sobie taką jedną wczoraj i prawie taki sam smak jak jedna z potraw z Chin.
Opublikowano

84_Zupa_premium_PHO_60g_TT.jpgObecnie mistrz. Odpaliłem sobie taką jedną wczoraj i prawie taki sam smak jak jedna z potraw z Chin.

To najlepsze w chwili obecnej zupki na rynku, cena 1.70-1.80 tez bardzo atrakcyjna.