Opublikowano 4 marca 201015 l Knorr goracy kubek o smaku gulaszowym to mistrzostwo swiat Nie wiem jak gorący kubek, ale zwykła gulashnikoffa (czy jakoś tak) zupka Knorra wymięka przy gulaszowej od Amino.
Opublikowano 6 kwietnia 201015 l Święta prawda, makaron vifon wciąga nosem ten od amino. Ale od czasu do czasu można coś łagodniejszego zjeść, jako odskocznia od vifon, więc tu polecam barszcz albo pomidorową.
Opublikowano 5 maja 201014 l Zjadlem fasolke po bretonsku firmy Pamapol i nikmu nie polecam, sos nijaki, fasola strasznie miekka, az za miekka, to samo z kielbasa i resztą padliny ktora jest zrobiona z niewiadomo kur,.wa czego. 7 ponad za ten syf, nikomu nie polecam.
Opublikowano 20 lipca 201014 l Doner Kebab i ten drugi nowy smak z Knorra to po prostu śmieć, prawie żem chafta yebnol
Opublikowano 22 lipca 201014 l Doner Kebab i ten drugi nowy smak z Knorra to po prostu śmieć, prawie żem chafta yebnol No dokładnie. Jeść się tego nie da, obleśne strasznie.
Opublikowano 16 sierpnia 201014 l carbonara nara obs(pipi)iala. Nie wiem w ogole kto te z(pipi)ane nazwy wymysla ;f.
Opublikowano 17 sierpnia 201014 l Narazie jedyne co mi pasuje z instantów to knorr amore pomidore, diabolo pomidoro i red hot czyli kurczak.
Opublikowano 25 sierpnia 201014 l Spyker, idź do Kauflandu i zakup Kuksu. Zjesz jedną i oddasz pokłon przedstawicielom narodu koreańskiego którzy stworzyli ten pokarm bogów. Numerem 2 intantów są zupki Tao Tao. Rzekłem. Edytowane 25 sierpnia 201014 l przez ksztyrix
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l Kiedyś jadłem od TaoTao jakąś wołowinę w ogromnym pudle za 5 zeta bodaj. (pipi) jakich mało, zdecydowanie nie polecam.
Opublikowano 28 sierpnia 201014 l Ło, o co chodzi z "zamów kuksu"? Płacisz i wysyłają na chatę czy co?
Opublikowano 21 stycznia 201114 l Pozwolę sobie odkopać temat. Polecam zupki z Biedronki - Culineo Złoty Smok. Są to zupki Vifon, tylko w innym opakowaniu. Saszetki z zawartością są takie same jak u Vifona. Szamałem dzisiaj krewetkową, zaje.bista jednym słowem!
Opublikowano 23 stycznia 201114 l Ajinomoto dalej rozpieszcza serwując swoje yakisoba w nowej, bardziej przystępnej formie - zamiast kubka z nudlami do których trzeba dodać wody a następnie ją odlać, wsypać przyprawę i wymieszać plastikowym widelczykiem (niemożliwe do wykonania) postanowili wypuścić ten makaron w nowej formie. Teraz jest od dostępny w takim samym opakowaniu jak nudle oyakata, ma trzy smaki (tradycyjny, barbecue i curry) a do tego kosztuje tylko 1.50pln
Opublikowano 19 lutego 201114 l Gorący Kubek Knurr Rosół na bogato + makaron z Vifona bez przypraw. Polecam Stona, Poznań
Opublikowano 21 sierpnia 201113 l Obecnie mistrz. Odpaliłem sobie taką jedną wczoraj i prawie taki sam smak jak jedna z potraw z Chin.
Opublikowano 27 sierpnia 201113 l Obecnie mistrz. Odpaliłem sobie taką jedną wczoraj i prawie taki sam smak jak jedna z potraw z Chin. To najlepsze w chwili obecnej zupki na rynku, cena 1.70-1.80 tez bardzo atrakcyjna.