Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Niech ktos roziemu dopisze "smakosz zupek chinskich" pod nickiem, pls. @Square?
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l koneser zupek koneser browarow koneser burgerow znawca pilki noznej koneser gier wideo koneser odzieży koneser muzyki koneser obuwia wspolczesny da vinci
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Tatomato Dajto-Vinci, potomek prezesa włoskiej winiarni szemranej jakości i japonki, rodu Kubota.
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l 23 minuty temu, Rozi napisał: Następnym razem ugotuję ramen w pracy, o ja głupi. W dzisiejszych korpo nic mnie nie zdziwi. Ja na przykład do pracy gotuję rano, polecam.
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Ja pierdole, temat o zupkach instant, rozi opisal zatem zupke, bluber sie dojebawszy bez powodu, gdyz nie zrozumial kontekstu usmarkania, teraz bedzie wściekle wyzywal od wieprzow i tatomatow gdy ten motyw stal sie passe wraz z rozpoczeciem masterpracy. Co kolejne, porady w rodzicielstwie? A nie czekaj xd
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l 4 minuty temu, _Red_ napisał: bluber sie dojebawszy bez powodu gdzie się doje.bałem, napisałem posta do wezyra, że w tesco jest z 4,59 z emotką na końcu bo ostatnio mieliśmy dyskusje w której wezyr uznał tesco z gó,wno i dlatego był ten coolface na co myslalem, że rozalia oczywiscie ma wąty do mnie i tyle, nie wiem na ch,uj to ciągniesz, mam frostiego nasłać?
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l Teraz, Rozi napisał: Jak zwykle to nie on xdddd Stalo się nie porozumienie, ale że jesteś zyebany to oczywiscie nie da się tego załatwić normalnie.
Opublikowano 29 sierpnia 20186 l 5 minut temu, Rozi napisał: Jak zwykle to nie on xdddd no akurat ja zrozumiałem i imo niepotrzebnie się odgryzłeś
Opublikowano 3 września 20195 l A propos soi to to jest sztosik, jeśli chodzi o Vifon. Oczywiście do Kuksu nie ma startu ALE tak fajnego makaronu to w chińskiej jeszcze nie jadłem. Jest tak 2x grubszy niż w standardowym vifonie. Daje 7 wujaszków
Opublikowano 3 września 20195 l Ja pamiętam takie się kiedyś jadło: a nawet i chyba w tym roku sobie kupiłem, by powrócić do tamtych lat: obowiązkowo zupka w kubku + posiadówa przed kompem
Opublikowano 3 września 20195 l Na kaca dobrze wchodzi taki aminokwas, jak nie ma domowego rosołku pod ręką.
Opublikowano 3 września 20195 l Biedarosół to można sobie w 20-30 minut zrobić, a nie się tymi śmieciami truć. Fujka
Opublikowano 3 września 20195 l No ja sobie czasem ugotuję takie guwno, bo po pierwsze lubię i umiem, a po drugie i trzecie to nie zawsze chce mi się iść z rana na rynek po porządną kurę i nie zawsze mam ochotę gotować 7 litrów rosołu żeby przez cały tydzień jeść to samo. Edytowane 3 września 20195 l przez Yakubu
Opublikowano 3 września 20195 l Mój brat dawno temu gotował taką mieszankę z zupek "chińskich" - mieszał kilka smaków, wrzucał jakieś warzywa, ten makaron (nie cały oczywiście), wbijał kilka jajek do tego, doprawiał. I (pipi)a, smakowało to za(pipi)iście xd
Opublikowano 3 września 20195 l 4 minuty temu, Yakubu napisał: i nie zawsze mam ochotę gotować 7 litrów rosołu żeby przez cały tydzień jeść to samo. jak to samo, robiśz pomidorówkę na drugi, albo trzeci dzień