Bobok 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Co determinuje kto przejmie wysokie podanie w bezposredniej walce? Cytuj Odnośnik do komentarza
zajman 18 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 W nowym pesie wszystko się kręci wokoło statystyki balance A tak bardziej sprecyzować bys mógł czy chodzi ci o przyjęcie na klate czy wygranie główki ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wyso 18 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Ostatnio udało mi się oddać strzał na bramkę tak jak pierwszy (ten w niebieskim stroju) chłopek z filmika (ostatnie jego podanie): Czy jest na to określony sposób :?: bo wydaje mi się że strzelałem normalnie. Zawodnik którym to zrobiłem: Recoba (forma-czerwona). Cytuj Odnośnik do komentarza
zajman 18 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Ten piewszy chłopek to joe cole A strzał wychodzi sam i jest zależny od statystyk weaker foot - najczęściej wychodzi recobie i messiemu, czasem adriano :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi