Sonotori 0 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 W grze jest co-op. Niech to zostanie napisane raz jeszcze: co-op. Całą można przejść w dwie osoby, jak chyba mało którą na PS2. Podobnież tryb co-op jest główną atrakcją The Red Star i chętnie wierzę, iż wynagradza on niskobudżetowość oprawy graficznej. Dwie postacie do wyboru od początku + jedna do odblokowania. Wersja PAL nie ma przełącznika na 60 Hz, za to jest praktycznie pozbawiona pasków (nie wiem, czy zachowano tempo wersji NTSC, ale ogółem sprawia dobre wrażenie). Nie zamierzam grać sam w The Red Star, ale coś czuję, że w co-opie może być niezła jazdka i postaram się ten tryb przetestować. Póki co chwilę pograłem jadźką z sierpem i młotem. Powiało Contrą, salonem gier i nostalgią. To jest tak w ogóle produkcja na podstawie komiksu The Red Star. Cytuj
White 23 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 To nie jest taka nowa gra. Jakiś czas temu była przecież recenzja w PE. Cytuj
White 23 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Heh, nie spojrzałem na datę założenia tematu i zrobiłem z siebie debila. To przez Sonotori, bo odkopał dwuletni temat. Cytuj
Sonotori 0 Opublikowano 15 lutego 2009 Autor Opublikowano 15 lutego 2009 Teraz jest chyba najlepszy czas, żeby zapolować na The Red Star. Poza tym wzmianka o co-opie w poświęconym tej grze wątku powinna się znajdować. Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 17 lutego 2009 Opublikowano 17 lutego 2009 Całkiem dobre to jest i tanie teraz jak barszcz. Na ebayu nówke można za mniej niż 30 złowić. CHodzona rozpierducha jest co - op. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi