ArturNOW 7 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Śmieszne, beta jest dostępna od tak dawna i nikt tego nie zauważył? Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 17 października 2008 Autor Opublikowano 17 października 2008 Pszesuniecie jest na caly swiat. ;( dokładnie zamawiać póki jeszcze jest! http://www.gameover.nazwa.pl/sklep/index.p...-big-planet-ps3 ja już swoją wersje zamówiłem Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Ja już od wczoraj mam i gram GameOver dało radę i na następny dzień od zakupienia płytka dotarła. Pewnie i tak dostaniemy patcha, który usunie nieszczęsną piosenkę. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Ja już od wczoraj mam i gram GameOver dało radę i na następny dzień od zakupienia płytka dotarła. Pewnie i tak dostaniemy patcha, który usunie nieszczęsną piosenkę. No bez kurna jaj... Nawet o tym nie myśl bo jeszcze Sony na to wpadnie Płacisz za jakieś treści po to aby je mieć a nie żeby ktoś Ci je usuwał/blokował! Cytuj
Gość Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 No to kicha. Mam swój egzemplarz i mam czekać jeszcze miesiąc na serwery? Pogięło ich. Płyt już nie zmienią, mogą tylko patcha wydać a co to ma do daty premiery? Cytuj
Montinek 0 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Tylko jedno mnie ciekawi. Dlaczego zmiana jednej piosenki zajmie aż 3 tygodnie??? No, chyba że LBP było już w tłoczni... Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 bylem dzisiaj w pobliskim sklepie sieci Gamestation i mowia,ze premiera bedzie 31.X.cena ok.40 funtow,w zestawie z gra koszulka LBP Cytuj
Texz 670 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Nie ma tego złego... dodatkowy rozgłos tej grze nie zaszkodzi. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Zwłaszcza rozgłos..... o śmierci (która nie jest taka złaaa ). Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Nowa premiera to 31.10, wiec zaledwie tydzien. Da sie przezyc . Przynajmniej nie pokryje mi sie z Far Cry Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 dokladnie,czekalismy juz tyle czasu,wiec damy rade i te dwa tygodnie przezyc.szkoda mi troche mojego kumpla,ktory wczoraj jeszcze wrecz rozwolnienia dostawal na sama mysl,ze juz w piatek pogra w LBP,a tu zonk Cytuj
Texz 670 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Właśnie zakumałem o którą piosenkę zrobił się dym: http://www.myspace.com/toumanidiabate -> Tiapha Niang Kurdens, zrobiłem sobie Little Sackboy Indianę Jonesa i biegałem po żyrafach w rytm afrykańskich dźwięków. Kurdens, to pierwsza plansza na Sacharze. Najlepszy motyw muzyczny jaki spotkałem w tej grze. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 http://www.gram.pl/news_8g3fH,q1_LittleBig...w_piosenki.html Oto oficjalny komentarz: "Oczywiście MM i Sony wspólnie podeszli do tego na poważnie. LBP powinno sprawiać przyjemność wszystkim. Dlatego w ciągu 12 godzin od ujawnienia problemu z tekstem, przygotowaliśmy automatyczną łatkę i zdążyliśmy przygotować nowy obraz dysku. Niemniej decyzja została podjęta przez firmę Sony, która uznała, że odpowiednią rzeczą będzie wsparcie ludzi bez dostępu do Internetu. To oznacza wymianę dysków. Zapewnili nas, że zrobią co w ich mocy, aby naprawić ten błąd jak najszybciej". Dzięki Ci sony,że tak martwisz się o ludzi bez dostępu do neta..........LBP ntsc już zamówiony Cytuj
(BaT) 1 Opublikowano 17 października 2008 Opublikowano 17 października 2008 Tym co mieszkaja w Warszawie polecam sklep przy ulicy Chmielnej , mają troche sztuk od ręki Ja dzis od nich kupiłem swoją kopię Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Ja zamówiłem przed chwilą w Game-Over, mówili, że LBP będą mieli w poniedziałek, no i że będę miał na wtorek kurierem DHL - super! Tylko teraz co z tymi (pipi)ymi serwerami . Cytuj
Gresh 5 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Pierwsza gra, w ktora gram z dziewczyna, za(pipi)ista zabawa, niestety non stop musze jej przypominac ze poziom trzeba przechodzic, bo jak tylko sie zapomni to zaczyna obklejac level naklejkami, kwiatkami itd ZA(pipi)ISTA GRA, niesamowity humor, głos narratora i jego uwagi - Boskie!! Kupiłem dzisiaj na gieldzie komputerowej w wawie na batorego w Świecie-Gier - 185 zloty - Bezcenne chwile z Moją M. Cytuj
(BaT) 1 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Ja zamówiłem przed chwilą w Game-Over, mówili, że LBP będą mieli w poniedziałek, no i że będę miał na wtorek kurierem DHL - super! Tylko teraz co z tymi (pipi)ymi serwerami . Jak narazie nie są włączone servery , trzeba czekac do premiery w USA Cytuj
Welsper 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Przyznam szczerze, że całe to zamieszanie z premierą LBP to jakaś szopka IMO. A myślałem, że żyjemy w XXI wieku... wiecie, obsuw obsuwem, zdarza się, ale o takie coś? Omg... Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 18 października 2008 Autor Opublikowano 18 października 2008 LBP - nowa data premiery! http://www.ps3site.pl/lbp-nowa-data-premiery/ Cytuj
ArturNOW 7 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Tydzień opóźnienia to nie tak źle. Może to nie szopka tylko nagłośnienie tytułu ;-) Cytuj
Welsper 0 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Nie chodzi mi o samo opóźnienie, to się przecież zdarza, tylko samą jego przyczynę... litości, ludzie... Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 EA boi sie najazdu muzulmanow na ich siedziby ,nosz (pipi) sam bym sie bal :F Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 EA? lol...Sony jest dystrybutorem ;p Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 mozliwe ze sie pomylilem , cos ostatnio duzo mysle o DEAD SPACE i RA3 Cytuj
Gość Opublikowano 18 października 2008 Opublikowano 18 października 2008 Gram, gram i muszę powiedzieć że wbrew temu czego się spodziewałem, momentami nie jest to lajtowa platformówka - skarby są niesamowicie poukrywane, zaliczanie niektórych poziomów na 100% + No Live Lost to hardcore. Do tego przydaje się współlokator przy etapach 2 x Sackboy. Innymi słowy zabawa również dla wyjadaczy i łowców sekretów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi