Opublikowano 27 października 200816 l chyba sie nic nie ściąga w BECIE po prostu brało się cool levels i wybierało co tam fajnego było i potem loading i już byliśmy w nowym level a czy tam jakieś coś po cichu się ściągało czy nie to nie mam pojęcia
Opublikowano 27 października 200816 l Ja też się pisze na 4x sackboy, pisać, słać zaproszenia, ale pisać skąd, kto i po co, bo mi się znajomi gubią xD.
Opublikowano 27 października 200816 l A jak jest z tymi mapami tworzonymi przez graczy? Aby na nich zagrać trzeba będzie je jakoś ściągnąć, czy tylko jakoś w nie wejść? Jeśli trzeba je ściągać, to ile będą zajmować miejsca na dysku i gdzie będą się zapisywać? W becie było to niemal natychmiastowe. Gra nie musi ściągać przedmiotów, materiałów czy tekstur bo wszystkie elementy w niej już są. Myślę że są dzielone jedynie informacje o tym jak co jest sklejone i jak działa, więc te dane zajmują dużo mniej (coś a'la pakiety o trafieniach w fps-ach hehe ).
Opublikowano 27 października 200816 l Czytam czytam i jedni mówią że online jest super inni że nie działa heh dziwne:p
Opublikowano 27 października 200816 l to rusz głową i pomysl... wiekszosc osob grała w bete i online prezentował sie swietnie a w pelnej jeszcze nie ruszyły serwery dlatego pisza ze nie działa...
Opublikowano 27 października 200816 l Autor Grigori jak będzie miejsce, to też się zgłaszam, ale nie mam headseta, ale chyba jakoś damy rade. Edytowane 27 października 200816 l przez YETI
Opublikowano 27 października 200816 l I co, działają servery? U mnie nie - czyli znowu jakiś smarkacz popuścił wodze fantazji i poszła plotka w świat.
Opublikowano 27 października 200816 l Gdybym posiadała już LBP to pewnie bym się bardzo niecierpliwiła z powodu wyłączonych serwerów, ale ponieważ nie posiadam i czekam na oficjalną premierę i żal mi dupę ściska to powiem tyle - dobrze że nie włączyli serwerów, żeby jeszcze bardziej wkurzyć ludzi którzy czekają uczciwie na premierę :-]
Opublikowano 27 października 200816 l Uczciwie? To co my mamy piraty albo okradliśmy TIRa... przestań
Opublikowano 27 października 200816 l Ale sony zrobilo burdel z ta gra. Najpierw miala wyjsc w zeszla srode, ale przesuneli premiere na nadchodzaca, a teraz dostaje telefon z Gamestop, ze gra jest do odebrania. Nie wiem czy pojade bo jutro mam jechac po fallouta, wiec moze odbiore dwie gry za jednym zamachem. Ech...
Opublikowano 27 października 200816 l Propo burdelu ... Już myślą nad sequelem :o - http://www.gram.pl/news_8g3hH,q3_Kontynuac...P_w_drodze.html .
Opublikowano 27 października 200816 l Z tym sequelem to ktoś z pewnością przekłamał newsa że Mm myśli o wersji PSP. Ktokolwiek chce grać, o 21 jestem ready - niby jestem już ale muszę coś zjeść - tylko niech mi ktoś powie jak zagrać z ludźmi z FL?
Opublikowano 27 października 200816 l Ja swoje pierwsze spostrzeżenia z multi napisałem w temacie online LBP. Polecam przeczytać ...
Opublikowano 27 października 200816 l Ale sony zrobilo burdel z ta gra. Najpierw miala wyjsc w zeszla srode, ale przesuneli premiere na nadchodzaca, a teraz dostaje telefon z Gamestop, ze gra jest do odebrania. Nie wiem czy pojade bo jutro mam jechac po fallouta, wiec moze odbiore dwie gry za jednym zamachem. Ech... od tygodnia wiadomo ze premiera w usa jest dzis 27.10 przecież głosno o tym na necie wiec jaka środa ?
Opublikowano 27 października 200816 l A ja mam takie pytanie: oglądając level jest opcja "add to hearted". I później tak zaznaczone levele gdzieś się pojawiają w menu? Coś na kształt "ulubionych" w przeglądarkach? Nigdzie nie widzę a przydałoby się coś takiego
Opublikowano 27 października 200816 l A wie ktoś jak znaleźć najnowsze levele? BTW. Dzięks za dzisiejszą grę chłopaki, zdobyłem 100% skarbów już. 8) Edytowane 27 października 200816 l przez Gość
Opublikowano 27 października 200816 l Kurde wiecie moze gdzie mozna kupic gre po przywoitej cenie?? Jeszcze nie dawno na allegro byly oferty po 179 zeta a teraz same po 200 a mam fiola zeby kupic te gre ale w przyzwoitej cenie:)
Opublikowano 27 października 200816 l Jezeli chcesz ja kupic po przyzwoitej cenie to tylko i wylacznie szukaj teraz uzywek ( moze ktos sie znajdzie a co ;P ) badz po prostu cierpliwie poczekaj az cena spadnie. Ja chetnie tez bym sie przylaczyl do szalenstwa LPB jednak mam teraz inne gry na glowie ( mgs4, gta4 ). W sumei to i dobrze bo przynajmniej cena dla mnie spadnie ;p
Opublikowano 28 października 200816 l KONKURSIK i show... http://zeratulpl.blogspot.com/2008/10/litt...owshowshow.html Edytowane 28 października 200816 l przez Zeratul
Opublikowano 28 października 200816 l to co grał już ktoś online??? ja ciągle nie mogę się połączyć z serwerami:/ patch pobrało bez problemu, z EULA się łączy a poźniej mi wywala że wystąpił problem...może ktoś jakoś pomóc???
Opublikowano 28 października 200816 l niewiem czemu cie wywala może coś jeszcze majstrują z tym serwerami bo dzisiaj rano wogule nie chciało mnie połączyć , a wczoraj z niektórym graczmi łaczyłem sie bez problemowo a innymi po prostu nie mogłem wyskakuje 'failed to connect to player' czy coś ma ktoś tak ?
Opublikowano 28 października 200816 l niewiem czemu cie wywala może coś jeszcze majstrują z tym serwerami bo dzisiaj rano wogule nie chciało mnie połączyć , a wczoraj z niektórym graczmi łaczyłem sie bez problemowo a innymi po prostu nie mogłem wyskakuje 'failed to connect to player' czy coś ma ktoś tak ? Mam identyczną sytuację więc bez stresu
Opublikowano 28 października 200816 l kurcze wczoraj nie było mnie w domu i dziś dopiero wróciłem-wchodzę cały szczęśliwy ,że w końcu pogram w LBP online i umieszczę mój level a tu znowu serwery nie działają