fredybizkit 99 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 chyba sie nic nie ściąga w BECIE po prostu brało się cool levels i wybierało co tam fajnego było i potem loading i już byliśmy w nowym level a czy tam jakieś coś po cichu się ściągało czy nie to nie mam pojęcia Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Ja też się pisze na 4x sackboy, pisać, słać zaproszenia, ale pisać skąd, kto i po co, bo mi się znajomi gubią xD. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 A jak jest z tymi mapami tworzonymi przez graczy? Aby na nich zagrać trzeba będzie je jakoś ściągnąć, czy tylko jakoś w nie wejść? Jeśli trzeba je ściągać, to ile będą zajmować miejsca na dysku i gdzie będą się zapisywać? W becie było to niemal natychmiastowe. Gra nie musi ściągać przedmiotów, materiałów czy tekstur bo wszystkie elementy w niej już są. Myślę że są dzielone jedynie informacje o tym jak co jest sklejone i jak działa, więc te dane zajmują dużo mniej (coś a'la pakiety o trafieniach w fps-ach hehe ). Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Czytam czytam i jedni mówią że online jest super inni że nie działa heh dziwne:p Cytuj
froniu 1 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 to rusz głową i pomysl... wiekszosc osob grała w bete i online prezentował sie swietnie a w pelnej jeszcze nie ruszyły serwery dlatego pisza ze nie działa... Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 27 października 2008 Autor Opublikowano 27 października 2008 (edytowane) Grigori jak będzie miejsce, to też się zgłaszam, ale nie mam headseta, ale chyba jakoś damy rade. Edytowane 27 października 2008 przez YETI Cytuj
Maximmus 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 I co, działają servery? U mnie nie - czyli znowu jakiś smarkacz popuścił wodze fantazji i poszła plotka w świat. Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Gdybym posiadała już LBP to pewnie bym się bardzo niecierpliwiła z powodu wyłączonych serwerów, ale ponieważ nie posiadam i czekam na oficjalną premierę i żal mi dupę ściska to powiem tyle - dobrze że nie włączyli serwerów, żeby jeszcze bardziej wkurzyć ludzi którzy czekają uczciwie na premierę :-] Cytuj
Maximmus 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Uczciwie? To co my mamy piraty albo okradliśmy TIRa... przestań Cytuj
Texz 670 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Skoro mowa o serwerach, podobno już wystartowały. Lecę obadać. Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 działają ?? bo w tej chwili nie mam dostępu do konsoli Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Ale sony zrobilo burdel z ta gra. Najpierw miala wyjsc w zeszla srode, ale przesuneli premiere na nadchodzaca, a teraz dostaje telefon z Gamestop, ze gra jest do odebrania. Nie wiem czy pojade bo jutro mam jechac po fallouta, wiec moze odbiore dwie gry za jednym zamachem. Ech... Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Propo burdelu ... Już myślą nad sequelem :o - http://www.gram.pl/news_8g3hH,q3_Kontynuac...P_w_drodze.html . Cytuj
Gość Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Z tym sequelem to ktoś z pewnością przekłamał newsa że Mm myśli o wersji PSP. Ktokolwiek chce grać, o 21 jestem ready - niby jestem już ale muszę coś zjeść - tylko niech mi ktoś powie jak zagrać z ludźmi z FL? Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Ja swoje pierwsze spostrzeżenia z multi napisałem w temacie online LBP. Polecam przeczytać ... Cytuj
froniu 1 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Ale sony zrobilo burdel z ta gra. Najpierw miala wyjsc w zeszla srode, ale przesuneli premiere na nadchodzaca, a teraz dostaje telefon z Gamestop, ze gra jest do odebrania. Nie wiem czy pojade bo jutro mam jechac po fallouta, wiec moze odbiore dwie gry za jednym zamachem. Ech... od tygodnia wiadomo ze premiera w usa jest dzis 27.10 przecież głosno o tym na necie wiec jaka środa ? Cytuj
malcher 1 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 A ja mam takie pytanie: oglądając level jest opcja "add to hearted". I później tak zaznaczone levele gdzieś się pojawiają w menu? Coś na kształt "ulubionych" w przeglądarkach? Nigdzie nie widzę a przydałoby się coś takiego Cytuj
Gość Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 (edytowane) A wie ktoś jak znaleźć najnowsze levele? BTW. Dzięks za dzisiejszą grę chłopaki, zdobyłem 100% skarbów już. 8) Edytowane 27 października 2008 przez Gość Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Kurde wiecie moze gdzie mozna kupic gre po przywoitej cenie?? Jeszcze nie dawno na allegro byly oferty po 179 zeta a teraz same po 200 a mam fiola zeby kupic te gre ale w przyzwoitej cenie:) Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Jezeli chcesz ja kupic po przyzwoitej cenie to tylko i wylacznie szukaj teraz uzywek ( moze ktos sie znajdzie a co ;P ) badz po prostu cierpliwie poczekaj az cena spadnie. Ja chetnie tez bym sie przylaczyl do szalenstwa LPB jednak mam teraz inne gry na glowie ( mgs4, gta4 ). W sumei to i dobrze bo przynajmniej cena dla mnie spadnie ;p Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 (edytowane) KONKURSIK i show... http://zeratulpl.blogspot.com/2008/10/litt...owshowshow.html Edytowane 28 października 2008 przez Zeratul Cytuj
gnd 0 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 to co grał już ktoś online??? ja ciągle nie mogę się połączyć z serwerami:/ patch pobrało bez problemu, z EULA się łączy a poźniej mi wywala że wystąpił problem...może ktoś jakoś pomóc??? Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 niewiem czemu cie wywala może coś jeszcze majstrują z tym serwerami bo dzisiaj rano wogule nie chciało mnie połączyć , a wczoraj z niektórym graczmi łaczyłem sie bez problemowo a innymi po prostu nie mogłem wyskakuje 'failed to connect to player' czy coś ma ktoś tak ? Cytuj
(BaT) 1 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 niewiem czemu cie wywala może coś jeszcze majstrują z tym serwerami bo dzisiaj rano wogule nie chciało mnie połączyć , a wczoraj z niektórym graczmi łaczyłem sie bez problemowo a innymi po prostu nie mogłem wyskakuje 'failed to connect to player' czy coś ma ktoś tak ? Mam identyczną sytuację więc bez stresu Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 kurcze wczoraj nie było mnie w domu i dziś dopiero wróciłem-wchodzę cały szczęśliwy ,że w końcu pogram w LBP online i umieszczę mój level a tu znowu serwery nie działają Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi