gnd 0 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Dzieki za info bo ja juz chcialem mojego liveboxa plyte ps3 monitor LCD i wszystko co pod reka rozwalac a tak ze spokojem wracam do Far Cry 2 a wieczorem jakby juz serwery dzialaly do LBP:D Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Mam nadzieję że to tylko chwilowe problemy przy starcie, bo wczoraj to się grać nien dało, lagi i to nie tylko podczas gry w levelach (online oczywiscie) ale i przy wracaniu do poda, szukaniu plansz itp. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Za duzo ludzie pewnie sie rzucilo, a jak to na poczatku zawsze bywa serwery nie wytrzymaly obciazenia. Bedzie trzeba czekac pare dni az sytuacje opanuja. Online w nocy (nocy w US) chodzil jak dziffka. Gra miala przez niego freezy non stop, przegladanie przygotowanych leveli trwalo nieskonczonosc, a o zagraniu w jakis mozna bylo pomarzyc. No ale takie sa efekty jak sie robi gre wszechczasow. Pogralem chwile wczoraj, pobawilem sie tutorialem i bez watpienia 10/10. Bez dwoch zdan, mozliwosci jakie daje ta gra potrafia wgniesc w fotel. Zakochalem sie do szalenstwa w LBP. Szkoda tylko, ze czasu malo na granie... Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Kiedy jest w koncu oficjalna premiera LBP w Europie? Bo rozne zrodla roznie podaja. Przewidziana jest polska wersja? I gdzie do cholerki mozna ta gre dorwac w Wawie poza Electronic Dreams ktory juz nie ma? Az mnie zasysa jak tu wszyscy ja wychwalacie...gra musi byc naprawde zjawiskowa... Cytuj
Texz 670 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Premiera w EU 31.10.. W Polsce od 16... Cytuj
izon 995 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Premiera w EU 31.10.. W Polsce od 16... Jak to od 16??? Przeciez z tego co wiem nie ma byc PL wersji jezykowej to z jakiej racji mam czekac?? Cytuj
froniu 1 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 jemu chodzilo o to ze od 16.10 kiedy pojawily sie w sprzedazy w polsce wersje NTSC polskiej wersji nie bedzie.. Cytuj
MajinBroda 0 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Wczoraj serwery-OK... Dzisiaj PREMIERA=NATLOK=SERWERY R.I.P. Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 28 października 2008 Autor Opublikowano 28 października 2008 Wczoraj miałem przyjemność pierwszy raz pograć trochę online w 4 osoby. Czasami straaasznie legowało, ale ogólnie świetna zabawa. Przez headsety bylo tylko słychac śmiechy po oddaniu "liscia" hehe. Ale to co mnie zniszczyło, to całe to rozwiązanie trybu online. Levele różnych graczy, ocenianie, komentarze, świetna sprawa, to może być prawdziwy koń pociągowy PS3. Cytuj
Montinek 0 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Zaraz, zaraz, jak to 16? Co my, trzeci świat?? Napisy na pudełku i instrukcja to przecież żaden wysiłek... Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 28 października 2008 Autor Opublikowano 28 października 2008 Zaraz, zaraz, jak to 16? Co my, trzeci świat?? Napisy na pudełku i instrukcja to przecież żaden wysiłek... lol kolejny chodzi o to, że polskie sklepy miały LBP już 16 października Mam pytanie, gdzie znajdę plansze, które dodałem do ulubionych? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 na niedzialajacych serwerach. Lol Cytuj
Montinek 0 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 A, 10-go... Sorry, to u mnie typowe... Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 ok 19 godziny ruszyły serwery ,a kilka chwil po 23 znowu zdechły.....ehh trochę mnie to irytuje. Jestem ciekaw ile już sztuk tej gry się sprzedało.Na gametrailers 14 miejsce w rankingu gier wszechczasów i 2 miejsce na PS3..... Cytuj
liquid 1 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 PIERWSZY DZIEŃ SPRZEDAŻY W JAPONII - 150 TYS. www.vgchartz.com Jak na Japonię to trochę dziwne że tak mało, to MGS4 miał ponad 2 razy więcej w dniu premiery. Poza tym Japończycy kochają takie gry , mam wrażenie że mózgi im się ''zaWiirusowały'' Cytuj
froniu 1 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 cos ci sie chyba pomyliło bo gra ma premierę w japonii 30.10 a na vgchartz nie widzę wyników w zakładce LBP a dla japonii sa tylko przypuszczalne wyniki na 1 listopada Cytuj
Incognitos 2 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 (edytowane) W ogóle ładny Meksyk. Nawet na Ebayu ilość LBP jak na lekarstwo (a ceny to z kosmosu) - w związku z tym nie wydaje mi się żeby w pierwszym tygodniu padł jakis oszałamiający wynik sprzedaży. Edytowane 29 października 2008 przez Incognitos Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Teraz smieszna sprawa... gadalem dzis w Gamestopie ze sprzedawca. I narzekam mu, ze wczoraj bylem po LBP i nie chcial mi jeden koles wydac Fallouta nakazujac przyjechac dzis. I on mnie sie pyta jak tam gra, a ja ze zakochany jestem, ze genialna itd. A on tak kiwa niechetnie glowa i mowi, ze jakos nie jest przekonany. Na co ja mu mowie, ze niech poczeka az userzy sie wezma za robienie map i pokaza kreatywnosc, a on ze najpierw ja ktos musi kupic, bo po przez to, ze Sony przelozylo premiere gra sie nie sprzedaje. I teraz disclaimer. Nie wiem czy koles mowil prawde, poza tym to o niczym nie swiadczy gdyz jest to jeden z tysiecy sklepow sprzedajacych gry... ale niezle do tylka by bylo jakby afera koranowa przyniosla wiecej strat niz pozytku. Najsmieszniejsze jest jednak to, ze jak sie wejdzie na strone Gamestopu to LBP jest najwyzej w bestsellers, wiec albo koles kit pociskal, albo po prostu w owym GS jest wiecej fanow innych gier. Cytuj
froniu 1 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 (edytowane) moze kit moze nie ale z tego co czytałem na neogafie w temacie LBP to sporo osób się wkurzało ze w niektórych sklepach jeszcze gry nie mieli i ciężko jest dostać Edytowane 29 października 2008 przez froniu Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Mam pytanie, gdzie znajdę plansze, które dodałem do ulubionych? W tej planecie po lewej z profilem i znajomymi, chyba w zakładce "my levels" czy jakoś tak (nie pamiętam dokładnie a nie mam teraz konsoli przed sobą) Cytuj
Gość Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Mam sugestię koledzy. Porozdawajmy sobie serduszka! Gdyby ktoś nie wiedział jak się to robi już spieszę z tłumaczeniem - wystarczy wejść w planetę to lewo i wybrać friendsów a później klikać na osobę która grywa w LBP (bez znaczenia czy zrobiła jakiś poziom albo czy jest dostępna) no i dalej już sobie każdy poradzi. Ja dziś w nocy dodałem każdemu z mojej FL. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Witam - proszę o odpowiedź: W becie była opcja możliwość skopiowania poziomu stworzonego przez graczy na swój księżyc i edycji albo grania offline. Czy w pełnej wersji też jest taka możliwość? Nigdzie jej nie znalazłem. Czy opcja to uaktywni się po skończeniu tutoriala edytora plansz (jeszcze go nie skończyłem, bo się jakoś nie złożyło). Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 O, ten co dopiero się stawiał jak AG Assassin ustawiałem xD. Dodaj mnie do listy Grigori, będziesz miał swoje serduszko <3 [przy okazji dodajcie do serduszek moją do(pipi)aną planszę xD.] Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 to dziala ten online czy nie? Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 29 października 2008 Opublikowano 29 października 2008 Średnio, ja dzisiaj rano grałem, wieczorem pewnie nie pogram, random. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi