Daffy 10 568 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 podłapałem od niej kilka fajnych leveli w hearted, to chyba najlepszy sposób żeby coś znaleźć sprawdzać co lubia znajomi tak właśnie udało mi sie trafić na tetris i 2 levele shootera kosmicznego ( no nazwy nie pomnę, zagrywałem sie w to na komórce) http://pl.youtube.com/watch?v=Wg0ZBHdz7wM szukajcie jako Libidius.jp moja lista frinds ma łatwiej mam ten level w hearted jezu......szczęka 3 piętra niżej.......ta gra ma niewiarygodny edytor ,a ludzie mają niesamowite pomysły Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 podłapałem od niej kilka fajnych leveli w hearted, to chyba najlepszy sposób żeby coś znaleźć sprawdzać co lubia znajomi tak właśnie udało mi sie trafić na tetris i 2 levele shootera kosmicznego ( no nazwy nie pomnę, zagrywałem sie w to na komórce) http://pl.youtube.com/watch?v=Wg0ZBHdz7wM szukajcie jako Libidius.jp moja lista frinds ma łatwiej mam ten level w hearted OOOOOO JAAAAAAA Czy to nie Gradius ?? Wymiękłem.... Jednak jeszcze nie opublikuje mojego levelu, za cieńki jest... Cytuj
StachPL 0 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 No to wlasnie dotarla moja kopia..pogram troche w singla i od przyszlego tygodnia zaczynam ostro multi bo kupie sobie headset. Wiec jakby ktos chcial pograc to dodac mnie do friendsow. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 I ja zakupiłem...Melduję, że w katowickim saturnie już jest ( 199zł ) Ogólnie grą jestem oczarowany. Tylko, że na dzień dobry dostałem informację, że przez moje połączenie internetowe ( Nat 2 ) mogą być problemy z dołączeniem się do innych graczy - nie fajnie. Jednakże mimo to próbowałem pograć online i na samym początku były problemy z połączeniem się się, ale potem pograłem parę partii online i wszystko chodziło cacy ( poza okazjonalnymi lagami ). Myślę, że z LBP spędzę sporo czasu, a i chętnie pogram wspólnie z innymi ( dodawać do friendsów:) ) - parę partii z innymi graczami wywołało ogromnego banana na mojej twarzy. Cytuj
boski_karol 2 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Dziś byłem w Saturnie w BlueCity i był LBP jak kogoś to zainteresuje, niestety cena troszkę wysoka bo 239pln(czy coś koło tego)... Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Ktoś wie czy we Wrocławskim MM lub Saturnie jest LBP i po ile? Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Ktoś wie czy we Wrocławskim MM lub Saturnie jest LBP i po ile? Chyba na jakimś forum ktoś pisał, że 219 zł w Saturnie ( wrocławskim ). Cytuj
Sephirath 0 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Wybitna gra. Mimo wszystko nie jestem w stanie nic ładnego stworzyć w kreatorze so far. Ale trzeba próbować dalej ;-) Cytuj
hetros 4 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 Grę dzisiaj zamówiłem, byłem neutralnie nastawiony do niej aż do czasu GC 08 - zagrałem tam i mnie oczarowała Z tego co widzę na YT to edytor ma niesamowite możliwości. Już się doczekać nie mogę na swoją płytkę Cytuj
Majk 1 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 nowych nabywcow zapraszam na moj levelik: Ninja Gaiden Delta, bowiem dzis zupdatowalem go do wersji v.1.1 (enhanced graphics W razie problemow ze znalezieniem - dodajcie mnie do friends i szukajcie po autorze majkelo Cytuj
izon 995 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 A ktos wie czy gdzies w Krk da rade kupic za nie wiecej niz 199 zeta?? Na empik nie licze ale moze Saturn?? Cytuj
gnysek 9 Opublikowano 4 listopada 2008 Opublikowano 4 listopada 2008 (edytowane) Gdańsk się dołącza. W MM na pewno nie ma, bo wracając z Uczelni przechodzę i sprawdzałem, ale nie wiem czy jutro nie zaliczyć też Saturna Ostatnio grałem w Betę chyba we wrześniu w specjalnym punkcie w Manchester City (obecnie przenieśli go do Londynu), i po prostu nie mogę już wytrzymać aby dorwać tą grę w swoje łapska (kij, że przeszedłem jakieś 70% etapów i znam je na pamięć). Edytowane 4 listopada 2008 przez gnysek Cytuj
Styku 11 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Czy ktos zamawial gre w sklepie psx ?? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 http://polygamia.pl/reklamy-telewizyjne-li...lsce#more-33581 3 reklamy LBP przeznaczone dla polskiej telewizji-niby lepszy rydz niż nic ale wg mnie te reklamy są okropne Cytuj
Martinezzz 1 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Orientuje się ktoś może czy w jakimś poznańskim MM, Empiku albo w Saturnie jest LBP ;p? Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 5 listopada 2008 Autor Opublikowano 5 listopada 2008 http://polygamia.pl/reklamy-telewizyjne-li...lsce#more-33581 3 reklamy LBP przeznaczone dla polskiej telewizji-niby lepszy rydz niż nic ale wg mnie te reklamy są okropne To są reklamy dla całej Europy. http://www.ps3site.pl/telewizyjna-reklama-littlebigplanet/ Cytuj
Welsper 0 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 Jakby co, to ja dzisiaj łyknąłem LBP w moim lokalnym MM (czyli w Kielcowie) - możliwe, że w całym kraju gra trafiła dzisiaj do dystrybucji. Cytuj
izon 995 Opublikowano 5 listopada 2008 Opublikowano 5 listopada 2008 No w Krakowskim Saturnie tez juz jest ale cena to kpina 229 zeta zreszta podobnie jak Bioshocka(!).. heh i jak oni chcą zeby piractwo wytepic z PL..Dobrze ze wchodza teraz bundle bo gra bardzo szybko ztanieje.. Cytuj
-=FEISAR=- 0 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Siema. Ja kupiłem w krakowskim Saturnie, bo ciśnienie po becie miałem nieziemskie. Ta gra to kamień milowy. Czegoś tak genialnego w swojej prostocie jeszcze nie widziałem. Aż trochę głupio człowiekowi że stary chłop siedzi przed tv i śmieje się jak głupi do sera, patrząc na biegające maskotki. Zasuwanie po Story Mode w co-op pochłania całkowicie. Nie chcę pisać na wyrost, ale to chyba najlepsza gra obecnej generacji w jaką grałem. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 W kaliskim MM stoi od wtroku po 219zł. Niektórzy przeginają z cenami gier na maxa Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 a ja się bałem gdy zamawiałem wersję US za 189zł z wiadomego serwisu aukcyjnego,że przepłacam .A tak wyszło ,że mam najtaniej i do tego wersję unikat z diabelską piosenką z koranem (szkoda,że po patchu już jej konsola nie odtwarza ) Cytuj
Gość Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Ale zawsze możemy skasować pliki gry i odłączyć sobie neta. Idealny wabik na potencjalnego kupca. Nie żebym planował kiedykolwiek sprzedać swój egzemplarz. A skoro już piszę to zapraszam do levelu Angel Of Storm - Boss Battle autorstwa moi. Może nie każdy zagląda do "online". Cytuj
andrzejowy 0 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Ludziska czy maą grę amerykańska będę mógł grać z ludźmiz wersją PAL? Jeśli nie to poczekamna europejską wersje bo w moim sklepiku maja tylko amerykę Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 6 listopada 2008 Autor Opublikowano 6 listopada 2008 Ludziska czy maą grę amerykańska będę mógł grać z ludźmiz wersją PAL? Jeśli nie to poczekamna europejską wersje bo w moim sklepiku maja tylko amerykę będziesz mógł grać Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 6 listopada 2008 Opublikowano 6 listopada 2008 Ja już mam wersje europejska i normalnie gra wciaga niesamowicie ^_^ A online w 2 lub wiecej osób to poezja i miód wylewajacy sie z ekranu. Chetnie pograł bym z polakiami online. Mam tez headseta a mój ID to: kolo89 Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi