grzes_l 9 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 no i jak stworze nowe konto, to wtedy jak bedzie mozna grac? na moim koncie bedzie gra nasza we dwojke sie zapisywac.. na jej koncie bedzie zapisywac sie jej gra single jak bedzie grac jak mnie nie bedzie. a jak ja sam mam grac? nadal nie wiem?? Stworz to drugie konto to zobaczysz. Po prostu sprobuj. Jak nie zadziala wtedy pytaj. Gra sama Cie zapyta czy chcesz gracza z drugiego konta. Wasze wspolne znaleziska beda juz zawsze na obu kontach (ale wspolne tylko). Cytuj
east 0 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 a co z trzecim savem? dla mojego singla? da sie zrobic? Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Ale po co? Poza tym 90 procent plansz musisz przejsc z kims. Jeszcze raz. Zrob drugie konto na konsoli zagraj i zamiast guesta wez gracza z drugiego konta, to zrozumiesz jak to dziala. Oboje bedziecie mieli niezalezne save'y Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 orientuje się ktoś czy DLC kupione na PSS Kanada będzie działać z wersja gry NTSC z US ? na 99.999% tak. Cytuj
east 0 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 ok, zrobilem nowy profil na niej jak walnczam gre to druego gracza znajduje z drugiego profilu i juz gramy we dwojke i jej sie stroje zapisuja, wiec wszystko gra.... ale dalej jedenej rzeczy nie rozumiem. jak bedzie ona chciala grac sama i przechodzic gre to na swoj profil wejdzie bedzie przechodzic... jesli we dwojke to bedziemy grac na moim profilu bo tu nam sie wszytsko zapisalo..a jak ja bede chcial sam sobie pograc jak jej nie bedzie to jak to zrobic mam? Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Po prostu włacz grę na swoim profilu? Jesli grałeś na swoim cały czas to to co odkryliście razem jest zapisane. Cytuj
east 0 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 no wlasnie.. jest zapisane.. i grajac samemu przejde ze 3 plansze dalej i gdy znowu my zaczniemhy nie bedzie to kontynuowane od tego miejsca.... chodzilo mi o to, ze nie mozna oddzielnie miec save na 2 graczy i odzielnie singla aby zaczynac gre tam gdzie sie skonczylo poszczegolne zmagania? Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Chlopie a nie mozesz tego po prostu sprawdzic? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 kuma ktos jaka bedzie polska cena dodatkow? Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 22 grudnia 2008 Autor Opublikowano 22 grudnia 2008 Sackboy Snake w akcji http://www.ps3site.pl/sackboy-snake-w-akcji/13443/ Cytuj
froniu 1 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 orientuje się ktoś czy DLC kupione na PSS Kanada będzie działać z wersja gry NTSC z US ? na 99.999% tak. dla pewności jeszcze sprawdziłem i darmowe stroje z PSS Kanada działają z wersja NTSC US jak ktoś chętny na DLC MGS do LBP to mam jeszcze wolne 3 miejsca jak coś pisać na pw lub na PSN Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 23 grudnia 2008 Opublikowano 23 grudnia 2008 Sackboy Snake w akcji http://www.ps3site.pl/sackboy-snake-w-akcji/13443/ Szlochający Revolver Ocelot robi wrażenie Cytuj
froniu 1 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 jest już DLC MGS na PSS US ja już sciagłem i gram ważą po 1 mb (paczka ze strojami i paczka z levelami) Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 (edytowane) To są serio nowe levele za te 6dolców,bo czytałem plotki na zagranicznych forach,że w tej paczce są tylko stikery i przedmioty z uniwersum MGS ale nie w nim tch 5 leveli od twórców do nowych trophies edit-coraz więcej ludzi pisze,że w tej paczce nie ma leveli od twórców(tych co widać na filmikach)-min na us blog od playstation zawiedzeni ludzie o tym piszą.... edit2-są levele,jak widać hamburgery nie potrafią ich uruchomić Edytowane 24 grudnia 2008 przez Ficuś Cytuj
froniu 1 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 (edytowane) tępe jany to są ! levele nie pojawiają sie w story tylko trzeba wejść do tego LBStore w grze i tam znaleźć ps. fajnie sie strzela tym na farbę pistoletem ogólnie niezły dlc muzyka i dźwięki z MGS , stickery itd nieźle Edytowane 24 grudnia 2008 przez froniu Cytuj
radzimisz 0 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 witam.. jak zdobyc wszystko w act 1? nie moge wyjsc z ciezarowki ktora dojezdza do konca levelu. koncze udzial na zdobyciu itemow znajdujacych sie obok tablicy z wynikami.. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 mam gre od niedawna i chcialem sie zapytac czy u Was tez online tak laguje? na razie gralem we dwoch i bylo nie za rozowo. ciekwe co sie dzieje podczas gry w 3 czy 4? Cytuj
froniu 1 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 witam.. jak zdobyc wszystko w act 1? nie moge wyjsc z ciezarowki ktora dojezdza do konca levelu. koncze udzial na zdobyciu itemow znajdujacych sie obok tablicy z wynikami.. musisz mieć naklejkę taką jakby ślad po kuli czarną i jak jedziesz w tej ciężarówce to pojawiają się żołnierze , skrzynki itd na których jest znaczek żeby przykleić naklejkę i za ich obklejanie/zestrzeliwanie dostajesz bąble z nagrodami vip77 różnie z tym jest często zależy wszystko od tego jakiego osoby mają neta , przekieruj porty ja tak zrobiłem i rzadko mam lagi ale najczęściej gram z osobami z listy Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 dodatek super ale trofea zdecydowanie trudniejsze niż te w standarcie-ale przynajmniej jest motywacja by masterować te 6 etapów Cytuj
des3 1 Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 mam gre od niedawna i chcialem sie zapytac czy u Was tez online tak laguje? na razie gralem we dwoch i bylo nie za rozowo. ciekwe co sie dzieje podczas gry w 3 czy 4? u mnie laguje na maxa a łacze mam 6mega Cytuj
Gość Opublikowano 24 grudnia 2008 Opublikowano 24 grudnia 2008 Ile razy trzeba powtarzać że to nie wina gry? Przynajmniej nie jej serwerów, ani złego kodu. Ludzie mają po 512kb/s a LBP chodzi jak złoto. Nie musiałem rozwiązywać tego kłopotu, ale o ile pamiętam ludzie tutaj pisali że trzeba jakieś porty otworzyć/przekierować w routerze. Poszukajcie a nie się męczycie bo problem jest do rozwiązania. Matko, jak ja tęsknie do LBP i mojej konsoli. Muszę sobie chyba drugie PS3 kupić żeby mieć w domu, nie tylko na stancji. Może dziś pod choinką znajdę? Nie, chyba już większe prawdopodobieństwo że w farszu do pierogów się znajdzie... eh. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Yeti lub ktoś kto ma już zaliczone zadanie z 3700ptk w VR Mission w dodatku do LBP-jest na to jakiś sposób,jakieś miejsce gdzie pociski nas nie imają czy po prostu liczy się tylko zręczność.Dochodzę na razie do max 2500pkt. Czas do trefeum z pokonaniem Rexa(2min 30sek) liczy się od samego początku levelu czy od momentu wejścia na arenę-bo z zegrarkiem w ręku załatwiłem w 2min ,a trofeum nie ma Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 dodatek must have...a mini gierka to hardcore za(pipi)iscie Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Metal Gear załatwiony w 2,30 i w dodatku bez zbitki - jednak liczy się czas łączny od początku levelu ,aż do samiutkiego końca TIPS.w ostatniej fazie można wskoczyć na podwyższenie z lewej strony zielonej platformy(tak jakby poręcz),pociski nas wtedy na 100% nie dosięgną Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Ktoś wie czy ta gra dobrze się sprzedała? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi