Szymek 1 048 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Ktoś wie czy ta gra dobrze się sprzedała? jak na swoje oceny i nagrody jakie zdobyla to mizernie Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 (edytowane) dokładnych wyników nie chce mi się szukać ale sprzedało się słabo,a dokładniej o wiele mniej niż wszyscy liczyli patrząc na oceny i na to jak tą grę promowało Sony.W US dalej chyba nawet 0,5 miliona jeszcze nie sprzedali....taki GoW2 w jednym dniu zszedł w 1,4mln edit.wg VG chartz 0,58m poszło w US,90tyś sztuk w Japonii a 0,68m w pozostałych zakątkach globu.. Edytowane 25 grudnia 2008 przez Ficuś Cytuj
froniu 1 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 ale ostatnio sprzedaż skoczyła w Europie była ponad 130tys w tydzień , na innych kontynentach też duże skoki także gra sie jeszcze może dobrze sprzedać bo ludzie ją będą cały czas kupować, a cena jeszcze do tego szybko spada także będzie dobrze no ale jak na taki hit to jak narazie jest średnio ale tak to już jest z innowacyjnymi grami.. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Szkoda, ale teraz sobie nadrobią z Home... Gra nie sprzedała się dobrze, bo wielu Graczy tak na prawdę nie wie co to takiego. Edytor levela? Platformówka? Ocenianie jakiś leveli? Dla wielu to zagadka, więc wolą kupić Resa 2 bo wiedzą czego oczekują i wiedzą, że Res 2 nie będzie wymagało czegoś spoza standardem. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Seria pytan: Te takie male ludziki nad levelami ,to ilosc ludzi ,ktorzy w niego w danej chwili graja tak? Jak sie klika kwadrat na tej stronie co jest jakis Sack (tez wybor lvl), to sie zmieniaja wlasnie Ci wszyscy grajacy? I to juz takie z troche innej beczki - chcialem sobie pograc na necie, to mialem w kolko timeouty i errory jakies Sciagam dema i dodatki w miare normalnie jak na moja predkosc neta (512 Chello <_<), ale grac to juz ciezko. Czy do playa trzeba jakos wyjatkowo ustawiac router i neta? Do X'a go po prostu podlaczalem i bylo git. Mam w chacie modem i z modemu idzie kabel na 2 kompy i playa. Kompy byly wylaczone jak probowalem grac. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Owiec, powinno ci dobrze dzialac. Moze zobacz dzisiaj czy ci bedzie dzialac. Takie rzeczy rowniez i mi sie przydazaly czasami, jednak naprawde sporadycznie. Cytuj
radzimisz 0 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Yeti lub ktoś kto ma już zaliczone zadanie z 3700ptk w VR Mission w dodatku do LBP-jest na to jakiś sposób,jakieś miejsce gdzie pociski nas nie imają czy po prostu liczy się tylko zręczność.Dochodzę na razie do max 2500pkt. Czas do trefeum z pokonaniem Rexa(2min 30sek) liczy się od samego początku levelu czy od momentu wejścia na arenę-bo z zegrarkiem w ręku załatwiłem w 2min ,a trofeum nie ma co do vr mission...wczoraj udalo mi sie to zaliczyc.. liczy sie zrecznosc i troche szczescia.. jezeli zniszczysz kilka wiezuczec (chyba 5) jedna po drugiej to pojawia sie mnoznik x2 ktory zdecydowanie ulatwia zdobycie tych 3.750 punktow..pozdrawiam Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 25 grudnia 2008 Autor Opublikowano 25 grudnia 2008 Yeti lub ktoś kto ma już zaliczone zadanie z 3700ptk w VR Mission w dodatku do LBP-jest na to jakiś sposób,jakieś miejsce gdzie pociski nas nie imają czy po prostu liczy się tylko zręczność.Dochodzę na razie do max 2500pkt. Skaczesz, unikasz, strzelasz i wpada 3700 Ja nie mogę znaleźć 5 kryształu Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 (edytowane) Yeti lub ktoś kto ma już zaliczone zadanie z 3700ptk w VR Mission w dodatku do LBP-jest na to jakiś sposób,jakieś miejsce gdzie pociski nas nie imają czy po prostu liczy się tylko zręczność.Dochodzę na razie do max 2500pkt. Skaczesz, unikasz, strzelasz i wpada 3700 Ja nie mogę znaleźć 5 kryształu Krysztalki zrobilem za pierwszym razem;) Yeti ale ktorego w kolejnosci nie mozesz znalesc,piatego?? Jesli dobrze pamietam, jest on w miejscu gdzie wystrzeliwuje nas katapulta,trzeba stanac na lewo od niej i nawalac do gory i na boki na slepo;D Jak cos to inv do gry na psn i zrobimy;) Edytowane 25 grudnia 2008 przez Faranell Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 25 grudnia 2008 Opublikowano 25 grudnia 2008 Rada do VR mission-róbcie to w grupie,w trofeum chodzi o wynik łączny więc przekroczenie wspólnie liczby 3750 jest banalne. Dalej nie wiem jak zrobić zadanie z 125 pociskami -ma to ktoś? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Rada do VR mission-róbcie to w grupie,w trofeum chodzi o wynik łączny więc przekroczenie wspólnie liczby 3750 jest banalne. Dalej nie wiem jak zrobić zadanie z 125 pociskami -ma to ktoś? 125 kulek tylko na bossa....przez reszte etapu mozna spokojnie przejsc nie strzelajac... uwierz mi na slowo... Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 zrobiłeś to Szymek?bo ja do bossa tego etapu dochodzę używając kulek dwa razy-pierw zaraz na pierwsze strzelające działko,potem zaraz na drugie(choć akurat te wg mnie na 99% można przeskoczyć tylko,że zaraz za nim jest drugie i wymaga to mega koordynacji) Cytuj
Kibot 10 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Jakby kogoś interesowało to po ostatnim apdejcie można grać Dualshockiem2 przez przejściówkę USB. Na to czekałem tylko mam nadzieje że nie wyłączą tej opcji Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 (edytowane) zrobiłeś to Szymek?bo ja do bossa tego etapu dochodzę używając kulek dwa razy-pierw zaraz na pierwsze strzelające działko,potem zaraz na drugie(choć akurat te wg mnie na 99% można przeskoczyć tylko,że zaraz za nim jest drugie i wymaga to mega koordynacji) ta...pistoleciku uzylem tylko na bossa i te kladki...jakbys mial problem to pomoge Edytowane 26 grudnia 2008 przez Szymek_PL_ Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Dzięki Szymek ale już sobie dziś rano poradziłem.Ponownie przy procentach w liście trofeów do LBP mam 100% i czekam na kolejne dodatki od LBP-może tym razem w uniwersum FF ? Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 26 grudnia 2008 Opublikowano 26 grudnia 2008 Ja to bym wolal uniwersum GoW - to by bylo killerskie Sack Blades of Athena - to jest to Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Dzięki Szymek ale już sobie dziś rano poradziłem.Ponownie przy procentach w liście trofeów do LBP mam 100% i czekam na kolejne dodatki od LBP-może tym razem w uniwersum FF ? Niestety, od Square dostaniemy tylko kostium (kostiumy?) Cytuj
JoHnyW 0 Opublikowano 28 grudnia 2008 Opublikowano 28 grudnia 2008 Dzięki Szymek ale już sobie dziś rano poradziłem.Ponownie przy procentach w liście trofeów do LBP mam 100% i czekam na kolejne dodatki od LBP-może tym razem w uniwersum FF ? Niestety, od Square dostaniemy tylko kostium (kostiumy?) szkoda mogloby byc wypaśnie ja w necie znalazłem też kostium clouda i plotki, że będą miecze do "hands" Odchodząc trochę od tematu chciałbym polecić wam moją pierwszą mapę "Luchador's Escape (Tribute to Uncle Jalapeno)" nie jest to nic spcjalnego, ale proszę o sprawdzenie i ewentualne dodanie do hearted w mapie dodałem pare fajnych nagród min. ciężarówkę i crossa Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 29 grudnia 2008 Opublikowano 29 grudnia 2008 Może już było, ale przejrzałem kilka ostatnich stron i na nic się nie natknąłem: Nie mogę włączyć żadnego poziomu online. Wyskakuje error albo 'Can't create game' albo jakieś inne 'Can't coś tam'. Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 29 grudnia 2008 Autor Opublikowano 29 grudnia 2008 Może coś grzebią na serwerach, chyba, że masz tak od dłuższego czasu, jeżeli tak to coś z netem nie tak. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Już jest wszystko ok, dzięki. Przy necie 1 Mb gra się całkiem przyjemnie - lagi są, ale sporadyczne. Generalnie - ta gra to MOC. Kupiłem w sumie trochę przypadkiem. Nie żebym był na początku nastawiony sceptycznie, ale jakoś tak wydawało mi się, że LBP mi nie podejdzie. Tymczasem grę dopiero 'liznąłem', a już wiem, że dla samego tylko LBP warto kupić PS3. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Kurdesz o co chodzi w tworzeniu levelu z tymi Gridami jak sie START nacisnie? Wedlug logicznego myslenia, powinny sie pokazac jakies kratki czy cos tak? Ale nic sie kuzwa ,ani nie pojawia ,ani nie zmienia :x Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Tak, to sa kratki (siatka). Jestes pewien, ze nic ci sie nie pojaawia? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 9 zrzynką LBP http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=188 Cytuj
el torrnado 0 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 9 zrzynką LBP http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=188 bez przesady, jest może jakieś drobne podobieństwo ale żeby od razu zrzyna? neee... a ja szukam kogoś kto kupił by ze mną ten MGS'owy dodatek. Jest jakiś chętny? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi