Opublikowano 25 grudnia 200816 l Ktoś wie czy ta gra dobrze się sprzedała? jak na swoje oceny i nagrody jakie zdobyla to mizernie
Opublikowano 25 grudnia 200816 l dokładnych wyników nie chce mi się szukać ale sprzedało się słabo,a dokładniej o wiele mniej niż wszyscy liczyli patrząc na oceny i na to jak tą grę promowało Sony.W US dalej chyba nawet 0,5 miliona jeszcze nie sprzedali....taki GoW2 w jednym dniu zszedł w 1,4mln edit.wg VG chartz 0,58m poszło w US,90tyś sztuk w Japonii a 0,68m w pozostałych zakątkach globu.. Edytowane 25 grudnia 200816 l przez Ficuś
Opublikowano 25 grudnia 200816 l ale ostatnio sprzedaż skoczyła w Europie była ponad 130tys w tydzień , na innych kontynentach też duże skoki także gra sie jeszcze może dobrze sprzedać bo ludzie ją będą cały czas kupować, a cena jeszcze do tego szybko spada także będzie dobrze no ale jak na taki hit to jak narazie jest średnio ale tak to już jest z innowacyjnymi grami..
Opublikowano 25 grudnia 200816 l Szkoda, ale teraz sobie nadrobią z Home... Gra nie sprzedała się dobrze, bo wielu Graczy tak na prawdę nie wie co to takiego. Edytor levela? Platformówka? Ocenianie jakiś leveli? Dla wielu to zagadka, więc wolą kupić Resa 2 bo wiedzą czego oczekują i wiedzą, że Res 2 nie będzie wymagało czegoś spoza standardem.
Opublikowano 25 grudnia 200816 l Seria pytan: Te takie male ludziki nad levelami ,to ilosc ludzi ,ktorzy w niego w danej chwili graja tak? Jak sie klika kwadrat na tej stronie co jest jakis Sack (tez wybor lvl), to sie zmieniaja wlasnie Ci wszyscy grajacy? I to juz takie z troche innej beczki - chcialem sobie pograc na necie, to mialem w kolko timeouty i errory jakies Sciagam dema i dodatki w miare normalnie jak na moja predkosc neta (512 Chello <_<), ale grac to juz ciezko. Czy do playa trzeba jakos wyjatkowo ustawiac router i neta? Do X'a go po prostu podlaczalem i bylo git. Mam w chacie modem i z modemu idzie kabel na 2 kompy i playa. Kompy byly wylaczone jak probowalem grac.
Opublikowano 25 grudnia 200816 l Owiec, powinno ci dobrze dzialac. Moze zobacz dzisiaj czy ci bedzie dzialac. Takie rzeczy rowniez i mi sie przydazaly czasami, jednak naprawde sporadycznie.
Opublikowano 25 grudnia 200816 l Yeti lub ktoś kto ma już zaliczone zadanie z 3700ptk w VR Mission w dodatku do LBP-jest na to jakiś sposób,jakieś miejsce gdzie pociski nas nie imają czy po prostu liczy się tylko zręczność.Dochodzę na razie do max 2500pkt. Czas do trefeum z pokonaniem Rexa(2min 30sek) liczy się od samego początku levelu czy od momentu wejścia na arenę-bo z zegrarkiem w ręku załatwiłem w 2min ,a trofeum nie ma co do vr mission...wczoraj udalo mi sie to zaliczyc.. liczy sie zrecznosc i troche szczescia.. jezeli zniszczysz kilka wiezuczec (chyba 5) jedna po drugiej to pojawia sie mnoznik x2 ktory zdecydowanie ulatwia zdobycie tych 3.750 punktow..pozdrawiam
Opublikowano 25 grudnia 200816 l Autor Yeti lub ktoś kto ma już zaliczone zadanie z 3700ptk w VR Mission w dodatku do LBP-jest na to jakiś sposób,jakieś miejsce gdzie pociski nas nie imają czy po prostu liczy się tylko zręczność.Dochodzę na razie do max 2500pkt. Skaczesz, unikasz, strzelasz i wpada 3700 Ja nie mogę znaleźć 5 kryształu
Opublikowano 25 grudnia 200816 l Yeti lub ktoś kto ma już zaliczone zadanie z 3700ptk w VR Mission w dodatku do LBP-jest na to jakiś sposób,jakieś miejsce gdzie pociski nas nie imają czy po prostu liczy się tylko zręczność.Dochodzę na razie do max 2500pkt. Skaczesz, unikasz, strzelasz i wpada 3700 Ja nie mogę znaleźć 5 kryształu Krysztalki zrobilem za pierwszym razem;) Yeti ale ktorego w kolejnosci nie mozesz znalesc,piatego?? Jesli dobrze pamietam, jest on w miejscu gdzie wystrzeliwuje nas katapulta,trzeba stanac na lewo od niej i nawalac do gory i na boki na slepo;D Jak cos to inv do gry na psn i zrobimy;) Edytowane 25 grudnia 200816 l przez Faranell
Opublikowano 25 grudnia 200816 l Rada do VR mission-róbcie to w grupie,w trofeum chodzi o wynik łączny więc przekroczenie wspólnie liczby 3750 jest banalne. Dalej nie wiem jak zrobić zadanie z 125 pociskami -ma to ktoś?
Opublikowano 26 grudnia 200816 l Rada do VR mission-róbcie to w grupie,w trofeum chodzi o wynik łączny więc przekroczenie wspólnie liczby 3750 jest banalne. Dalej nie wiem jak zrobić zadanie z 125 pociskami -ma to ktoś? 125 kulek tylko na bossa....przez reszte etapu mozna spokojnie przejsc nie strzelajac... uwierz mi na slowo...
Opublikowano 26 grudnia 200816 l zrobiłeś to Szymek?bo ja do bossa tego etapu dochodzę używając kulek dwa razy-pierw zaraz na pierwsze strzelające działko,potem zaraz na drugie(choć akurat te wg mnie na 99% można przeskoczyć tylko,że zaraz za nim jest drugie i wymaga to mega koordynacji)
Opublikowano 26 grudnia 200816 l Jakby kogoś interesowało to po ostatnim apdejcie można grać Dualshockiem2 przez przejściówkę USB. Na to czekałem tylko mam nadzieje że nie wyłączą tej opcji
Opublikowano 26 grudnia 200816 l zrobiłeś to Szymek?bo ja do bossa tego etapu dochodzę używając kulek dwa razy-pierw zaraz na pierwsze strzelające działko,potem zaraz na drugie(choć akurat te wg mnie na 99% można przeskoczyć tylko,że zaraz za nim jest drugie i wymaga to mega koordynacji) ta...pistoleciku uzylem tylko na bossa i te kladki...jakbys mial problem to pomoge Edytowane 26 grudnia 200816 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 26 grudnia 200816 l Dzięki Szymek ale już sobie dziś rano poradziłem.Ponownie przy procentach w liście trofeów do LBP mam 100% i czekam na kolejne dodatki od LBP-może tym razem w uniwersum FF ?
Opublikowano 26 grudnia 200816 l Ja to bym wolal uniwersum GoW - to by bylo killerskie Sack Blades of Athena - to jest to
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Dzięki Szymek ale już sobie dziś rano poradziłem.Ponownie przy procentach w liście trofeów do LBP mam 100% i czekam na kolejne dodatki od LBP-może tym razem w uniwersum FF ? Niestety, od Square dostaniemy tylko kostium (kostiumy?)
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Dzięki Szymek ale już sobie dziś rano poradziłem.Ponownie przy procentach w liście trofeów do LBP mam 100% i czekam na kolejne dodatki od LBP-może tym razem w uniwersum FF ? Niestety, od Square dostaniemy tylko kostium (kostiumy?) szkoda mogloby byc wypaśnie ja w necie znalazłem też kostium clouda i plotki, że będą miecze do "hands" Odchodząc trochę od tematu chciałbym polecić wam moją pierwszą mapę "Luchador's Escape (Tribute to Uncle Jalapeno)" nie jest to nic spcjalnego, ale proszę o sprawdzenie i ewentualne dodanie do hearted w mapie dodałem pare fajnych nagród min. ciężarówkę i crossa
Opublikowano 29 grudnia 200816 l Może już było, ale przejrzałem kilka ostatnich stron i na nic się nie natknąłem: Nie mogę włączyć żadnego poziomu online. Wyskakuje error albo 'Can't create game' albo jakieś inne 'Can't coś tam'.
Opublikowano 29 grudnia 200816 l Autor Może coś grzebią na serwerach, chyba, że masz tak od dłuższego czasu, jeżeli tak to coś z netem nie tak.
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Już jest wszystko ok, dzięki. Przy necie 1 Mb gra się całkiem przyjemnie - lagi są, ale sporadyczne. Generalnie - ta gra to MOC. Kupiłem w sumie trochę przypadkiem. Nie żebym był na początku nastawiony sceptycznie, ale jakoś tak wydawało mi się, że LBP mi nie podejdzie. Tymczasem grę dopiero 'liznąłem', a już wiem, że dla samego tylko LBP warto kupić PS3.
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Kurdesz o co chodzi w tworzeniu levelu z tymi Gridami jak sie START nacisnie? Wedlug logicznego myslenia, powinny sie pokazac jakies kratki czy cos tak? Ale nic sie kuzwa ,ani nie pojawia ,ani nie zmienia :x
Opublikowano 30 grudnia 200816 l Tak, to sa kratki (siatka). Jestes pewien, ze nic ci sie nie pojaawia?
Opublikowano 31 grudnia 200816 l 9 zrzynką LBP http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=188
Opublikowano 31 grudnia 200816 l 9 zrzynką LBP http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=188 bez przesady, jest może jakieś drobne podobieństwo ale żeby od razu zrzyna? neee... a ja szukam kogoś kto kupił by ze mną ten MGS'owy dodatek. Jest jakiś chętny?