Skocz do zawartości

LittleBigPlanet

Featured Replies

Opublikowano

może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi jak wchodzi się na profil gracza i są same 0 przy Play, Create i Share? zawsze mam tam 0

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 189,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość pawel_k
    Gość pawel_k

dziecko nie tłumacz mi jak trzeba skakać na platformach bo wcale nie wykazujesz się błyskotliwością pisząc takie "mądrości". nie problemem jest zrozumienie fizyki i poprawne odczytanie momentu wyskoku

• Staruchu, napisałeś o nieintuicyjnej fizyce, a teraz piszesz że łatwo ją zrozumieć i poprawnie odczytać moment wyskoku. Nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie coś zrozumiałego dającego się poprawnie od

• Gość pawel_k
    Gość pawel_k

śmieszni jesteście a e-penisy wam urosły że hoho opanowaliście grę - wspaniale, cudownie wyjdźcie trochę ze skorupy pseudo-hardcorowców i popatrzcie trochę z boku na to wszystko. jakby gra była dl

Opublikowano

Podobno to działało w becie, ale jako, że serwery LBP są delikatnie mówiąc z dupy to usunęli tą funkcjonalność, żeby lepiej sie grało online. Podobno mają niedługo przywrócić...

Opublikowano

Wyrwałem dziś gierkę, wciąga jak swego czasu demo, więc jest genialnie. Skończę singla i biorę się za produkcję swojego levela :)

Opublikowano

Mam problem z edytorem... Chcę, aby wieża, którą stworzyłem zniknęła, gdy dojdzie do pewnego momentu (wieża się zawala). Przyczepiłem więc do niej mózg, ustawiłem magnesy na "one shoot" i owszem, mózg znika, ale wieża która jest do niego doczepiona-nie :/ Wieża jest dość duża, patrzyłem na mniejszych obiektach i wszystko ładnie znika. Jest jakiś sposób, aby zadziałało?

Opublikowano

Podziel wierze na czesci i do kazdej daj mozg :potter:

Opublikowano

W dzisiejszym update psstore pojawilo sie takie cos:

LittleBigPlanet - nowe kostiumy:

-Chinese New Years Costumes

-Groundhog Day Costume

-Ape Escape Costume (Ł1.59)

-Kratos Costume (Ł1.59)

-Toro Costume (Ł1.59)

-God of War - Level Kit (Ł2.39)

Niby sa to tylko nowe kostiumy jednak ten dodatek pod nazwa Level kit nie daje mi spokoju :) Czy ktos moze potwierdzic ze to tylko nowe stroje a nie nowe mapki?

Edytowane przez Redmitsu

Opublikowano

Same naklejki. Przynajmniej tak było w tym preorderowym bonusie.

Opublikowano

od wczoraj mam problem gralem w lbp i nie zapisuje stanu gry czy ma ktos podobny problem?

Juz doszlem trzeba wszytkie itemy usunac z comunity lvl bo save ma ograniczona pojemnosc

Edytowane przez tomci23

Opublikowano
od wczoraj mam problem gralem w lbp i nie zapisuje stanu gry czy ma ktos podobny problem?

Prawdopodobnie masz bug zwiazany z ilością przedmiotów zdobytych z poziomów użytkowników. Wejdź do popit-a i pousuwaj niepotrzebne ci community objects. Powinno pomóc.

Opublikowano

Ludzie pomocy.Od dwóch dni nie zapisuje mi sie postęp w grze.Przechodze level,zdobywam coś nowego a jak wyjdę z gry i wejdę spowrotem to znowu muszę robić to samo.Nie wiem co jest grane,usunąłem już zbędne naklejki i kostiumy,nawet od nowa zainstalowałem i nie pomoga. :excl:

Opublikowano

Sprawdzę ale wydaje mi się że już nie ma co usunąć i dalej sie nie zapisuje.

Opublikowano

A gdzie usuwałeś ? Najlepiej wejść do edycji swojego levelu i tam wszystko wypier.... co się da :) Też miałem ten problem z sejvem i po czystce wszystko śmigało jak trzeba.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę fakt że twierdzisz że usunąłeś nawet kostiumy, już teraz mogę ci powiedzieć że robisz coś źle, ponieważ kostiumów nie da się usunąć. Tzn. da, ale tylko z poziomu XMB a to nie o to chodzi.

Wejdź do edytora, włącz pop-it, wejdź w kategorie przedmiotów i w ostatniej zakładce (parę razy R1) masz community items - pewnikiem masz tam tego całą masę.

Opublikowano

I dobrze ,ze nad Twoim postem nie miales juz odpowiedzi na swoje pytanie. Mogli byscie czasami cos przeczytac, zamiast robic syf i 3/4 strony jest o tym samym problemie, tylko innych ludzi.

Opublikowano

Spoko Owiec,wiem,ale poprostu gra powinna sie zapisaś przy wychodzeniu do XMB a nie robi tego.Usunąłem już naprawdę wszystko co się dało i nic (community items opróżnione do zera tak samo jak naklejki zbierane na levelach graczy).Może save sie zdu**czył jak było na nim zapisane tyle pierdół. Chyba będę musiał grać od nowa.

Opublikowano

Mozliwe, wtedy ze dotknal Cie bug z itemkami z MGSa, o ile je kupiles?

Opublikowano

A nikt nie raczył napisać że patch łatający błędy z przepełnieniem profilu został wypuszczony? :P

Bardziej szczegółowo:

# Failed to save profile’ message not being displayed when a user’s profile is full.

# Object Capture Bug: switch connectors being deleted when an object is captured.

# Failed to load profile issue: where the user is thrown out to the XMB due to a texture that is not registered in their profile being present in their pod.

# Text not displaying in the text chat window.

# Slow rewind due to moderation check.

# Save file corruption which caused the game to crash when placing any object in an emitter in any level.