Berion 207 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Opublikowano 13 sierpnia 2009 Odkopię temat bo już mnie szlag trafia. Nie mogę pojąć jak ludzie zrobili we wszelkiego rodzaju survivalach trik z checkpointem. Chodzi o to, aby po pierwszej śmierci szmaciaka, zamiast respawnu w pierwszym checkpoincie, był respawn w drugim, kilometry dalej... Udaje mi się to zrobić tylko jak pierwszy checkpoint zostanie zniszczony. Kombinowałem już z emiterem i też dupa. Podobno można jakoś połączyć jest pistonem. [?] Przejrzałem growe tutoriale, tutoriale-levele, jutuba i cały arpanet. No nigdzie nie ma... czy to jest jakaś tajemna wiedza czy ja jestem taki tępy? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 17 sierpnia 2009 Opublikowano 17 sierpnia 2009 O, thx. I działa, choć w moim przypadku musiałem niszczyć ten checkpoint no ale nie ważne. Zdecydowałem się na spam, ale to działa raczej tylko na serca za levele. Żaden typ się nie kwapi "hercić" profilu... Ludzie no pomóżcie no Do setki brakuje mi tylko 27 serc na profil i tego aby z 40 luda zagrało w jakiś mój level... A miałem nie zdobywać tych trophy... Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Uu... w takim razie trzeba będzie znowu włączyć LBP Cytuj
Berion 207 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 (edytowane) Niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi... Twój trud dociągania 400MB (zgaduję, albo taki transfer był). ;D THX Fajnie, że będzie woda, mało fajnie że pewnie za 22zł z paroma innymi duperelami. Nie wierzę, aby MM przepuściło taką okazję. Ciekawy jestem czy dojdzie ona jako "materiał" (interakcja z "prądem"/"magmą"?), a co za tym idzie możliwość przelewania etc. czy tylko globalnie (fajnie jakby się dawało zmieniać jej poziom, dobre do survivalów np.). Edytowane 18 sierpnia 2009 przez Berion Cytuj
agst 131 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Fajnie by było gdyby przy okazji dodania wody zrobili też z nią kilka plansz. Coś jak z MGS i pistolecikiem. Kupiłbym takie coś z miejsca, i mam nadzieję, że MM tym razem się postara i dostaniemy nowe plansze zamiast ciuszków. Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 a jak to jest z LEVEL KIT`ami na PSS ? tam jest jeden lvl w zestawie ? pozdr. Cytuj
agst 131 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Levele są tylko w dodatku z MGSem. Reszta level kitów zawiera różne materiały, które pomagają w budowaniu planszy. Cytuj
Di 839 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Zastanawiam się nad zakupem LBP ale pod kątem odpalenia od czasu do czasu jakiegoś ciekawego levelu udostępnionego przez innych (choćby czy SMB3) - warto? Levele są zapisywane na naszej konsoli i dostępne w każdej chwili (po pobraniu)? Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Levele są tylko w dodatku z MGSem. Reszta level kitów zawiera różne materiały, które pomagają w budowaniu planszy. aha, wielkie dzieki ... no i chyba history tez ma jakies lvl, co ? pozdr. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) Zastanawiam się nad zakupem LBP ale pod kątem odpalenia od czasu do czasu jakiegoś ciekawego levelu udostępnionego przez innych (choćby czy SMB3) - warto? Levele są zapisywane na naszej konsoli i dostępne w każdej chwili (po pobraniu)? Nie - nie majac konsoli podpietej do neta, nie zagrasz w levele graczy. Ale ogolnie - warto. Wartych uwagi poziomow graczy jest multum + te zrobione przez tworcow. W szczegolnosci gra jest godna polecenia w split-screenie, zawsze jest kupa zabawy i smiechu. Gre mam mniej wiecej od premiery i nadal sobie w nia pykam od czasu do czasu. BTW - jakby ktos chcial pograc online, to jestem chetny, na zbieranie stickerow tez sie pisze. Edytowane 19 sierpnia 2009 przez Yabollek007 Cytuj
Kac_r 2 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 a co do lvli zrobionych przez graczy .. jest jakis ranking ? zeby nie trzeba bylopykac w jakas popeline ? lvl typu przechodzisz w 30s. pozdr. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 są rankingi więc bez trudu wyszukasz levele najwyżej oceniane Cytuj
Berion 207 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) Prawdę mówiąc to na jakieś 200 leveli, naprawdę świetnych znalazłem raptem kilka. Kilkanaście dobrych/średnich, a reszta to dno, wodorosty i sto metrów mułu. Przez te trophy, ludzie na siłę publikują badziewia, które powstały chyba podczas libacji alkoholowej... Wracając jeszcze do ocen, bywają i całkiem niezłe poziomy ocenione na 1, 2 przez czopów którzy nie potrafią grać i wtedy za cholerę takiego nie znajdziesz, a ludzie jak widzą niskie oceny też nie zaglądają. Także to też warto wziać pod uwagę. O, daleko nie szukając, moje dwa levele... BTW: no, wpadł mi trofik za 30p/50l serduch. Jeszcze tylko ten za 50 grających... -_- Edytowane 19 sierpnia 2009 przez Berion Cytuj
agst 131 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 BTW: no, wpadł mi trofik za 30p/50l serduch. Jeszcze tylko ten za 50 grających... -_- Polecam często republishowac level. Najlepiej tak długo aż się znajdzie na 1 stronie, i wtedy 50 gier nazbiera się w mgnieniu oka. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Jak to? To republish bumpuje do newest? Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Jak to? To republish bumpuje do newest? Tak, polecam robić to średnio co półtorej godziny Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) Polecam przejrzec ten temat na neogafie: klik - jest tu MASA swietnych leveli wartych obcykania (nie ma co sie oszukiwac, przegladarka w LBP jest skopana, ciezko w niej znalesc prawdziwa perelke, a tutaj mamy dostep do ogromnej bazy naprawde dopracowanych poziomow). Edytowane 19 sierpnia 2009 przez Yabollek007 Cytuj
Di 839 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Nie - nie majac konsoli podpietej do neta, nie zagrasz w levele graczy. Czyli levele w każdej chwili mogą zniknąć i nie da się ich zapisać w jakikolwiek sposób? Cytuj
ATG 1 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Jeśli ktoś chce być 'beta testerem' wody to: http://beta.mediamolecule.com/ Cytuj
Berion 207 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 (edytowane) Za serducha dziękuję wszystkim, którym się chciało. Uff nareszcie koniec spamu; jeszcze jeden drobiazg i wpadnie platyna. Tak, polecam robić to średnio co półtorej godziny Mam lepszy sposób, zrobić drugie konto na konsoli i wchodzić/wychodzić z levelu aż do obłędu i zaliczenia tego pucharku. Także wszelkie P4P itp. są wg. mnie zbędne. BTW: 1. You must be over 18 years of age to take part in a Beta Trial and, if the Beta Trial takes place via PlayStationÂŽNetwork (â��PSNâ��), you must be a PSN Master Account Holder. ? Edytowane 21 sierpnia 2009 przez Berion Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Przejrzałem ostatnie strony i nie znalazłem odpowiedzi - da się do własnego levelu wsadzić zdjęcia z HDD? Cytuj
YETI 10 982 Opublikowano 8 września 2009 Autor Opublikowano 8 września 2009 Polecam przejrzec ten temat na neogafie: <a href="http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=341622&page=31" target="_blank">klik</a> - jest tu MASA swietnych leveli wartych obcykania Dzięki za linka. Jutro trzeba będzie odpalić LBP i sprawdzić kilka levelów. Na screenach prezentują się ekstra. Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 8 września 2009 Opublikowano 8 września 2009 Potrafi sie ktos na tym cholernym neogafie zarejestrowac? Wyprobowalem adresy mailowe z kilku roznych miejsc, gmail, onet, wp, interia, o2 i cos jeszcze o ile pamietam i zadnego nie akceptuja <_< Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi