Słupek 2 146 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 (edytowane) Potwierdzam już są nowe trofea. Dotyczące Piratów z Karaibów i wody. Edit: Znaczy dodatku żadnego nie ma jeszcze tylko trofea zaktualizowały się. Edytowane 10 grudnia 2009 przez SłupekPL Cytuj
Maggort 21 Opublikowano 10 grudnia 2009 Opublikowano 10 grudnia 2009 Pewnie drogo ;/...a ja nic nic nie kupie dopóki nie pojawią się zdrapki... Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 11 grudnia 2009 Autor Opublikowano 11 grudnia 2009 Świetna informacja, w końcu nowe levele. Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku dostaniemy to dlc. Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 pewnie na święta równo rok po premierze dodatku MGS do LBP.Mam nadzieję,że nie wezmą tego za niepisaną tradycję i następne levele nie ujrzymy dopiero na gwiazdkę 2010 Cytuj
Solmath. 23 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 Nowe kostiumy i levele z POTC już 22 grudnia. PlayStation Blog EU Ja kupuję w dzień premiery, chociaż wielkim fanem filmu nie jestem. Cytuj
Jaszczur 0 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 jak bardzo mi sie filmy nie podobaja, tak bardzo mi sie podoba gra - kupuje obowiazkowo. na pewno bedzie tzrymac poziom. no i dodatkowo: niech zarobia chlopaki i robia nastepny dodatek. i nastepny. i nastepny. i naste..... Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 16 grudnia 2009 Opublikowano 16 grudnia 2009 Aż strach pomyśleć jak ludzie "opanują wodę" jakie levele będą tworzyć. Wstyd przyznać ale ja jeszcze nie zaliczyłem dodatku MgS ;/. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 23 grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 grudnia 2009 Bawił się ktoś nowymi levelami i wodą? Ja dopiero dziś sprawdzę najnowszy dodatek. Cytuj
VAMET 5 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Witam uprzejmie Jakość wody oceniam na 4+ / 7. Myślałem, że będzie bardziej realistyczna... Nie jest źle, ale mogło być lepiej. W porównaniu jednak do dodatku MGS, to bardziej przypadł mi do gustu właśnie dodatek MGS, chociaż tematyka Piratów bardziej mnie łechce. Warto kupić, żeby zobaczyć i pograć, ale rewelacji nie ma, przynajmniej dla mnie. Za to dodatek z ludzikami jest fajnie zrobiony, chyba najlepsze Sackboye do tej pory... Pozdrawiam serdecznie. Z poważaniem Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 (edytowane) Mi z kolei bardziej piracki dodatek przypadł do gustu, choć obydwa są b. dobre. Szkoda tylko że, takie krótkie. Natomiast woda rzeczywiście nie robi jakiegoś większego wrażenia jeżeli chodzi o realizm. Ale tak jak wcześniej pisałem poczekajmy tydzień-dwa a powstaną konkretne "wodne" levele to będzie można lepiej ją ocenić. Edytowane 23 grudnia 2009 przez SłupekPL Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 a co rozumiecie przez realizm?jej wykonanie czy jej fizykę i interakcje z otoczeniem? Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 (edytowane) Wszystkie 3 składniki . W sumie to nie ma na dobrą sprawę do czego się przyczepić, ja po prostu troszkę inaczej sobie ją/to wyobrażałem. Natomiast interakcja z otoczeniem i w zasadzie fizyka czasami kuleje. Tylko nie wiem czy to wina bugów (chyba tak) bo dziś w tutorialu metalowa skrzynka pływała mi na powierzchni wody. Reszta co oczywiste była na dnie, podobną sytuacje miałem w 2 levelach zrobionych przez kogoś. No ale to chyba bugi. Nie ma co smęcić takie dlc za takie pieniądze to ja rozumiem. Edytowane 23 grudnia 2009 przez SłupekPL Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 A ile jest w tym nowym DLC plansz ? Cytuj
Walker 1 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Argh... Nie wiem czy mnie nie zjecie za to, ale może spróbuję. Kupiłem wczoraj LittleigPlanet. Teraz myślę jakie dodatki są mi potrzebne. Jest tego masa w PSStore. Czy ktoś mógłby napisać mi jakie dodatki kostiumów i innych rzeczy powychodziły do LittleBigPlanet i które powinienem zakupić? Widzę, że są tam paczki z kostiumami (zamiast kupna każdego z osobna, mogę wszystkie kupić) i tzw. level-kit. Level-kit, to zapewne narzędzia do budowy leveli - powinienem zakupić wszystkie czy nie warto? Chcę tworzyć własne poziomy, stąd zależy mi na wszystkich dodatkach, ale nie bardzo łapię się które są potrzebne. Jak kupię wszystkie costume packi i level-kity to starczy? Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 (edytowane) Kostiumy to tylko i wyłącznie Twoja sprawa tzn. do niczego nie są potrzebne a juz na pewno nie do tworzenia leveli. Tylko i wyłącznie zmieniają wygląd sackboya. Jeżeli chodzi o dodatki do tworzenia leveli to właśnie wspomniane przez Ciebie level-kit. Trzy najważniejsze z nich to MGS level kit, History-kit i wczoraj wydany Pirates Of The Caribbean level kit. Są chyba jeszcze jakieś dodatkowe pierdoły do tworzenia leveli ale te 3 są najważniejsze i w zupełności wystarczą. Plus oczywiście to co jest zawarte bezpośrednio w samej grze. @balon1984 Nie przeszedłem jeszcze całego dodatku ale sądząc po opisach trophy to chyba 5. Edytowane 23 grudnia 2009 przez SłupekPL Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Panowie, jak ta gra "żyje" w sieci ? ZAstanawiam sie nad kupnem i nie chce zeby gra byla na tydzien. Gralem w bete i mam lbp na psp wiec orientuje sie mniejwiecej w gameplayu. Interesuja mnie lvl stworzone przez graczy. Jest ciagly wysyp, czy gra powoli hamuje? Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 (edytowane) Panowie, jak ta gra "żyje" w sieci ? ZAstanawiam sie nad kupnem i nie chce zeby gra byla na tydzien. Gralem w bete i mam lbp na psp wiec orientuje sie mniejwiecej w gameplayu. Interesuja mnie lvl stworzone przez graczy. Jest ciagly wysyp, czy gra powoli hamuje? Ciągle dodają nowe lvl'e w dodatku juz teraz jest duuużo takich w które trzeba zagrać. Jedyny mankament to to że z kolegami nie pograsz (chyba ze na jednej konsoli) bo co łatka to coraz bardziej psują multiplayer. Edytowane 23 grudnia 2009 przez A.L.I Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 Raczej gra samotna, na własnie wspomnianych perełkach. I jeszcze jedno pytanie. Dodatek do gry "Woda". Jest juz znany jakis konkretny termin wypłyniecia? Cytuj
hetros 4 Opublikowano 23 grudnia 2009 Opublikowano 23 grudnia 2009 pytanie - History Kit zawiera jakieś grywalne plansze tak jak MGS i POTC pack? Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 24 grudnia 2009 Autor Opublikowano 24 grudnia 2009 Wczoraj kupiłem nowe, pirackie levele. Zanim sprawdziłem co przygotowało nam Media Molecule, to wsiąkłem na ponad 2 godziny w plansze autorstwa graczy. Ta gra nigdy się nie zestarzeje, a ludzi nadal gra więcej niż np., w takie Uncharted 2. Wczoraj było 25 tys. graczy online. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 (edytowane) Racja, racja i jeszcze raz racja. Ta gra śmiało może funkcjonować jeszcze parę lat z pomocą MM. Dzień w dzień gra pełno osób, stosunek mistrzowskich leveli do crapowatych jest już mniej więcej wyrównany. Nie ma żadnego problemu ze znalezieniem graczy tylko lagi czasem dają popalić. Po za tym co w sumie najważniejsze, gra jest niesamowicie miodna. Jak dla mnie w ogóle się nie nudzi bo za każdym razem oferuje mi co innego. Więc o jej żywotność nie ma co się bać, tym bardziej jak ktoś dopiero zaczyna zabawę z LBP. Jedyne co mnie boli to, że gra jest strasznie niedoceniona ale to zwalam na zje.baną promocję gry, reklamy. W Polsce to już nawet szkoda wspominać... Edytowane 24 grudnia 2009 przez SłupekPL Cytuj
humanno 201 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 (edytowane) Ja w te świeta planuje odpalić i ponownie przejść LBP, a dlaczego akurat teraz? :smile: Bo dokladnie rok temu kupilem sobie playaka z LBP w zestawie i bardzo dobrze mi sie ta gra kojarzy z relaxem na kanapie przy nowej konsoli w świątecznym klimacie, jakkolwiek tandetnie by to brzmiało Grałem tez swego czasu online i na prawde ciezko ogarnąć taką ilośc leveli i zaspokoić ciekawość, zwłaszcza ze wiele plansz zrobionych przez graczy jest doskonałych! A co do promocji i sukcesu tego typu gier to wiadomo jak jest. W porownaniu do psychoanuts czy brutal legend [itp] LBP chyba i tak odniosło z tego grona najwiekszy komercyjny "sukces". Dla mnie to 1 z najważniejszych gier z jakimi mialem kontakt na przestrzeni wielu lat/platform. I ten początek z lektorem "planet Earth..." God bless SONY. ps. aha, kanape też miałem wtedy nową :happy: Edytowane 24 grudnia 2009 przez humanno Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Ja w te świeta planuje odpalić i ponownie przejść LBP, a dlaczego akurat teraz? :smile: Bo dokladnie rok temu kupilem sobie playaka z LBP w zestawie i bardzo dobrze mi sie ta gra kojarzy z relaxem na kanapie przy nowej konsoli w świątecznym klimacie, jakkolwiek tandetnie by to brzmiało Grałem tez swego czasu online i na prawde ciezko ogarnąć taką ilośc leveli i zaspokoić ciekawość, zwłaszcza ze wiele plansz zrobionych przez graczy jest doskonałych! A co do promocji i sukcesu tego typu gier to wiadomo jak jest. W porownaniu do psychoanuts czy brutal legend [itp] LBP chyba i tak odniosło z tego grona najwiekszy komercyjny "sukces". Dla mnie to 1 z najważniejszych gier z jakimi mialem kontakt na przestrzeni wielu lat/platform. I ten początek z lektorem "planet Earth..." God bless SONY. ps. aha, kanape też miałem wtedy nową :happy: Mógłbym się dołączyć? Dawno nie grałem w lbp a z chęcią bym przeszedł ją jeszcze raz, ale samemu mi sie nie chce. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Jak cos, to rowniez jestem chetny Bogu dzieki, ze wydali te DLC - znowu jest wysyp zainteresowania ta gra, wczesniej jakos nie bylo chetnych Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi