humanno 201 Opublikowano 24 grudnia 2009 Opublikowano 24 grudnia 2009 Heh, w sumie wczesniej przechodzilem solo, nie widze problemu zeby przejsc w multi, nawet chętnie, ale ja to dopiero jutro z wieczera. pzdr. Cytuj
Emet 1 098 Opublikowano 25 grudnia 2009 Opublikowano 25 grudnia 2009 Dodatku jeszcze nie kupiłem ale pograłem troche na planszach graczy. Woda jest ok. Fizyka itd.. normalna Pdoba mi się za to bardzo strona wizualna. W wodzie wszystko się odbija. Tworzą się fale w 3D. I coś co mnie zaskoczyło... zwróćcie uwagę na cienie na dnie rzucane przez wodę. Nie jest to stała tekstura tylko rzeczywiscie generowana na podstawie zachowania wody. Jak na górze wytworzymy falę to będzie to też widać na dnie. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi ps. Jak zmienia sie porę dnia/oświetlenie itd w trakcie levelu? Szukałem jakichś bajerów w edytorze ale nic nie znalazłem... Domyślam się, że jest to w którymś z level kitów. Wie ktoś może w którym? Cytuj
_One_ 36 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 Mam pytanie, jako iż wczoraj dopiero dostałem grę w swoje łapska, edytuję level własny i chyba jakoś go trzeba zakończyć, znaczy w innych levelach innych graczy, na koncu był zazwyczaj taki telewizorek jak w story mode na każdym końcu, tylko w ten sposób mogę zakończyć swój poziom? jak tak to jak to zdobyć (telewizorek) ? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 3 stycznia 2010 Opublikowano 3 stycznia 2010 (edytowane) Wybrać go z menu, nie? ;] Masz stickery i obiekty. Pewnie w obiektach (nie pamiętam). Tylko tak możesz "skończyć poziom". ps. Jak zmienia sie porę dnia/oświetlenie itd w trakcie levelu? Szukałem jakichś bajerów w edytorze ale nic nie znalazłem... Domyślam się, że jest to w którymś z level kitów. Wie ktoś może w którym? W którymś darmowym. Sam tego używałem na jednej planszy. Edytowane 3 stycznia 2010 przez Berion Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 (edytowane) A tutoriali to porobic juz nie mozna? Wszystko tam jest, ale po co, skoro jest forum... Edytowane 4 stycznia 2010 przez Owiec Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Kupił już ktoś ten dodatek ? Ciągle się nad nim zastanawiam. Cytuj
hacik 0 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Kupił już ktoś ten dodatek ? Ciągle się nad nim zastanawiam. Dodatek jest bardzo przyjemny a levele świetnie zaprojektowane. Może nie jest zbyt długi ale warto zagrać Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 4 stycznia 2010 Opublikowano 4 stycznia 2010 Kupił już ktoś ten dodatek ? Ciągle się nad nim zastanawiam. Moim zdaniem za takie pieniadze to warto;) Mapki fajnie zaprojektowane, stroj kanibala gratis;) Ogolnie polecam. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 nie rozumiem co niektórzy mieli do wody-wg mnie wygląda fajnie i zachowuje się fajnie-nie jest rewelacyjnie i idealnie ale nie można narzekać. btw.pilnie poszukuje LittleBigPlanet w wersji amerykańskiej(ntsc).Jeśli ktoś chce ją sprzedać zapraszam na PW Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 5 stycznia 2010 Opublikowano 5 stycznia 2010 Żeby mieć czyste sumienie później to sprostowałem, że nie ma co narzekać na wodę . Moja początkowa frustracja była wywołana wspomnianymi bugami. Z którymi później nie miałem już do czynienia więc ... zwracam honor "wodzie". Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 18 stycznia 2010 Opublikowano 18 stycznia 2010 ludzie cos bardzo dziwnego stalo mi sie z ta gra. Sobie normalnie ja wlaczalem jak zwykle i sie zawiesila od razu jak tylko wszedlem do planetki, po zresetowaniu PS3 i po ponownym wlaczeniu, nie bylo juz dzwieku... Plyta jest czysta, bardzo czysta, prawie nieuzwana i ogolnie nowa. Dzwiek jest, ale tylko ten w tle (nie ma muzyczek, voice'a ani glownych dzwiekow). Probuje usuwac update i jeszcze raz sciagac, ale z tym netem co mam troche to potrwa : / Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 12 lutego 2010 Opublikowano 12 lutego 2010 (edytowane) Drogi forumku, które z obecnych na PS Store dodatków warte są kupienia ? Nie orientuję się ale czy dodatki z level-kit`ami to tylko te o tematyce MGS i Piratów z karaibów ? Edytowane 12 lutego 2010 przez fazzeer Cytuj
Gość Opublikowano 12 lutego 2010 Opublikowano 12 lutego 2010 Tylko te dwa, i tylko one są warte zakupu. Jak jarają Cię kostiumy, to sobie sam możesz w pss zobaczyć co można kupić i co trafia w Twój gust. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 12 lutego 2010 Opublikowano 12 lutego 2010 (edytowane) Najważniejsze dodatki do kupienia to właśnie MGS i Piraci z Karaibów. Zawierają one najwięcej nowych rzeczy, nowych leveli + trophy. No i Piraci dodają wodę, więc te dwa dodatki to obowiązek. Natomiast level-kits jest więcej niż tylko te co wymieniłeś. Choćby wczoraj doszedł walentynkowy level-kit, warty uwagi jest na pewno History level kit. Oprócz tego jest też parę level-kitów nawiązujących do gier choćby Heavenly Sword czy God of War. Edit: Grigori szybszy. Edytowane 12 lutego 2010 przez SłupekPL Cytuj
Artuus 1 Opublikowano 12 lutego 2010 Opublikowano 12 lutego 2010 Witam potrzebuje pomocy z gra LBP Mialem zainstalowane demo najpierw corka grala sama potem z synem i sie spodobalo Kupilem pelna wersje ale mam problem z uruchomieniem gry solo po wlaczeniu chce 7 kontrolera i wybor osoby do gry...jak zrobic by grala tylko 1 osoba zadne opcje nie dzialaja jak zaczne gre w coop to tez nie moge nic zmienic usuwalem gre usunalem demo i instalowalem na nowo...nic nie pomaga dalej zaczyna sie od wyboru dodatkowego gracza ...jak zrobic by mogla grac jedna osoba? Cytuj
Gość Opublikowano 12 lutego 2010 Opublikowano 12 lutego 2010 Wyłącz drugiego pada. (przytrzymaj PSbutton i tam masz opcje) Nie wiem o co chodzi Ci z siódmym padem, ale domyślam się, że tak masz ustawionego tego drugiego (taki numer porządkowy). Jeśli nie, to ustaw mu taki (j/w) i wyłącz wtedy. Nic innego mi do głowy nie przychodzi - zawsze jak masz włączonego pada, to włącza się dla niego postać. Cytuj
Artuus 1 Opublikowano 12 lutego 2010 Opublikowano 12 lutego 2010 (edytowane) pomogla dopiero aktualizacja oprogramowania widac demo biegalo na nowszym sofcie i przez to na podstawce w 1.0 wszystko gloopialo po aktualizacji widac narazie ze wszystko jest OK Edytowane 12 lutego 2010 przez Artuus Cytuj
fazzeer 15 Opublikowano 17 lutego 2010 Opublikowano 17 lutego 2010 Więc tak jestem po zakupie dodatków MGS i Piraci z Karaibów, teraz mam pytanie do tych co mają zakupione inne level kity. Które warto kupić ? History jest fajny ? Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 17 lutego 2010 Opublikowano 17 lutego 2010 Więc tak jestem po zakupie dodatków MGS i Piraci z Karaibów, teraz mam pytanie do tych co mają zakupione inne level kity. Które warto kupić ? History jest fajny ? Inne kity zawierają jedynie nowe elementy które można użyć w edytorze leweli. Wiec jeśli bawisz się w tworzenie własnych plansz to jak najbardziej np history pack sie przyda, a jeśli interesują Cię jedynie nowe, gotowe plansze to wiedz, że zakupileś juz wszystkie dostepne w dodatkach. Cytuj
wirusek 1 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Przecież masz multum plansz zrobionych przez fanów, a w nich są OGROMNE perełki, więc poco przepłacać?? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 23 lutego 2010 Opublikowano 23 lutego 2010 Co z wersja Game Of The Year Edition, ktora rzekomo miala sie pojawic na poczatku tego roku ? Byly jakies pogloski, ze takowa bedzie zawierala wszystkie dotychczac wydane dodatki oraz pelna, polska lokalizacje. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 Ale to na takiej same zasadzie jak MGS i Piraci z Karaibów? To znaczy nowe levele i trofea? Bo w newsie nic nie pisze. Cytuj
Faranell 279 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 Ale to na takiej same zasadzie jak MGS i Piraci z Karaibów? To znaczy nowe levele i trofea? Bo w newsie nic nie pisze. Przeciez wszystko jest napisane, Level i Costume KIT. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi