vip77 237 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 czyli kolejne popierdulki;) nowe plansze to tylko w grudniu wydaja hehe Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 (edytowane) No właśnie i o to mi chodziło. Eee to ja dziękuje. Edytowane 29 marca 2010 przez SłupekPL Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 Ma być Gallery Level, który zawierał bedzie wszystkie gadżety z KITa. Cytuj
DarkDay 0 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Mam dwa pytania dotyczące budowania poziomu. 1.Czy da się zrobić tak, że po naciśnięciu jednego z dziesięciu przycisków, pozostałe dziewięć nie działa? 2.W jaki sposób zrobić gąbkę, po której złapaniu kamera cofa się i widać całą planszę? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Czy wersja GOTY kupiona w UK posiadala bedzie j.polski?? Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Opublikowano 29 kwietnia 2010 Raczej nie. Brytyjskie wersje mają tylko język angielski. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 11 maja 2010 Opublikowano 11 maja 2010 Możecie mi podać stronkę gdzie są wyróżnione levele od użytkowników, w które warto zagrać. Takie the best of. Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 11 maja 2010 Opublikowano 11 maja 2010 Czy wersja GOTY kupiona w UK posiadala bedzie j.polski?? Odwracając trochę pytanie - Czy wersja GOTY z polska wersją językową umożliwia mimo wszystko ustawienia angielskiego w grze? Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 (edytowane) Czy wersja GOTY kupiona w UK posiadala bedzie j.polski?? Odwracając trochę pytanie - Czy wersja GOTY z polska wersją językową umożliwia mimo wszystko ustawienia angielskiego w grze? Sprawdzone GOTY pobiera jezyk z ustawien XMB GOTY sciaga patch 1.26 (jezykowy) i odrazu uruchamia sie w jezyku jaki masz ustawiony w XMB (oczywiscie jesli taka wersja istnieje) i angielskie uruchamia j.polski Edytowane 12 maja 2010 przez Welna Cytuj
Hal Emmerich 257 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Tylko wersja GOTY posiada polską wersję językową? Moja stara wersja LBP pobrała dziś tę aktualizację 1.26, ale nadal jest po angielsku. Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Czy jeżeli nie kupię tego dodatku o piratach to będę mógł tworzyć wodne levele?? Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Czyli? Skąd to wywnioskowałeś? Będziesz mógł w nie zagrać jeśli ktoś Cię zaprosi (do oficjalnych), a zagrać można we wszystkie opublikowane. Ale na pewno nie masz możliwości bez zakupienia tworzyć leveli z tą opcją. Korwa <_< Zaczynam żałować zakupu LBP <_< Na LBP2 poczekam aż wydadzą wszystkie dodatki w wersji GOTY tak jak teraz. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 16 maja 2010 Opublikowano 16 maja 2010 Taaa a potem zapowiedzą LBP3 i poczekasz jednak na LBP3 a w miedzyczasie zapowiedzą LBP4... itd itd itd PS. Dziś pograłem z żonką, levele z most rated są świetne, pomysłowość ludzka nie zna granic... LBP2 to już chyba nie bedzie gra a narzędzie developerskie hehehe Cytuj
Granat1987 1 Opublikowano 23 maja 2010 Opublikowano 23 maja 2010 Mam taki problem, nie mogę zaprosić anie dołączyć do znajomego. On posiada wrsję GOTY a ja nie, czy to moze być przyczyną tego problemu? Cytuj
rapen 4 Opublikowano 24 maja 2010 Opublikowano 24 maja 2010 Witam, Jestem calkowicie zielony bo dopiero od paru dni mam PS3 i mam takie pytanie odnosnie tej gry, da sie ją ukonczyc samemu, w pojedynke? Prosze o odpowiedz. Cytuj
triboy 973 Opublikowano 24 maja 2010 Opublikowano 24 maja 2010 Jeszcze jej nie przeszedłem, ale na bank da się przejść samemu. W niektórych planszach są dodatkowe naklejki, obiekty itp możliwe do zebrania jedynie w coopie. Cytuj
marchi7 0 Opublikowano 24 maja 2010 Opublikowano 24 maja 2010 Przejść się da, choć nie wsadzisz nosa w każdą dziurę bez pomoca kompana. Chyba, że masz bardzo sprawne ręce, które ogarną ogarną dwa pady na raz Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 (edytowane) Kolejny dodatek do LBP niestety to "tylko" kolejny level kit i kostiumy tym razem ze świata Marvel. http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/06/25/marvel-comes-to-lbp.aspx Premiera 7 lipca. Edit: Tak myślę, że może jest szansa na trofea tzn. to bardziej wygląda jak dodatek na miarę Piratów czy MGS-a. Oby... Edytowane 27 czerwca 2010 przez SłupekPL Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 4 lipca 2010 Opublikowano 4 lipca 2010 Zainstalowalem dzis na nowo LBP, sciangalem update i niestety mam tylko mozliwosc grania w story mode. Ktos moze sprawdzic czy ma ten sam problem? Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 4 lipca 2010 Opublikowano 4 lipca 2010 Tak myślę, że może jest szansa na trofea tzn. to bardziej wygląda jak dodatek na miarę Piratów czy MGS-a. Oby... No przecież wszędzie piszą (nawet w tym linku co podałeś), że ten Level kit będzie zawierał cztery plansze w których głównym wrogiem będzie Magneto. Więc jest to dodatek na miarę Piratów czy MGS. Choć wątpię, że dodadzą coś nowego (jak w MGS - strzelba, a Piratach - woda). Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Dodatek na miarę MGS i Piratów to będzie jak dodadzą trofea ;p Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Dodatek na miarę MGS i Piratów to będzie jak dodadzą trofea ;p Aaa, tobie tylko o trofea chodzi. A to sorry, bo myślałem że liczysz na nowe levele od MM. Ale myślę, że taką licencję to porządnie wykorzystają i dodadzą nawet te trofea . A tak poza tym to ciekawe ile to będzie kosztować. Przecież jakby ktoś chciał kupić wszystkie "ubranka" to musiałby wybulić 140zł (licząc że jedno ubranko normalnie kosztuje 7zł). A i jeszcze mam takie pytania, czy te ubranka to będą takie najzwyklejsze, czy np. Dr Octopus będzie mógł chodzić na tych swoich "mackach"?? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Nie no pewnie, że nie chodzi o trofea, świrowałem hehe. Chodzi mi o to, że tamte dodatki jakoś głośniej były reklamowane trofea no i przede wszystkim wprowadzały coś nowego, znaczącego: pistolet i wodę. Dlatego zanim kupię, poczekam na opinie innych. Cytuj
jameswestx 0 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Szanowni Przyjaciele! Służę pomocą w przechodzeniu LBP mój PSNID: jameswestx. A jeśli ktoś byłby chętny do jakiejkolwiek pomocy mi przy zdobywaniu trofeum za stworzony etap to będę tymbardziej wdzięczny- gdyż nie mam zdolności do stworzenia czegokolwiek... Pozdrawiam i zapraszam do wspólnej gry Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 pytanie mam... co oni poprawiaja w tej grze? wczoraj przyszedl do mnie kuzynek [8 lat] i co teraz zrobic? odpalilem mu LBP i zamiast cieszyc sie swietym spokojem... gra na dzien dobry zassala ~100mb poprawek :< no nic, w międzyczasie musialem tlumaczyc, ze gears of war 3 nie wyjdzie na pc xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi