Skocz do zawartości

LittleBigPlanet

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam dwa pytania dotyczące budowania poziomu.

1.Czy da się zrobić tak, że po naciśnięciu jednego z dziesięciu przycisków, pozostałe dziewięć nie działa?

2.W jaki sposób zrobić gąbkę, po której złapaniu kamera cofa się i widać całą planszę?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy wersja GOTY kupiona w UK posiadala bedzie j.polski??

Odwracając trochę pytanie :P - Czy wersja GOTY z polska wersją językową umożliwia mimo wszystko ustawienia angielskiego w grze?

Opublikowano (edytowane)

Czy wersja GOTY kupiona w UK posiadala bedzie j.polski??

Odwracając trochę pytanie :P - Czy wersja GOTY z polska wersją językową umożliwia mimo wszystko ustawienia angielskiego w grze?

Sprawdzone

GOTY pobiera jezyk z ustawien XMB

GOTY sciaga patch 1.26 (jezykowy) i odrazu uruchamia sie w jezyku jaki masz ustawiony w XMB (oczywiscie jesli taka wersja istnieje)

i angielskie uruchamia j.polski

Edytowane przez Welna
Opublikowano

Czyli? Skąd to wywnioskowałeś?

Będziesz mógł w nie zagrać jeśli ktoś Cię zaprosi (do oficjalnych), a zagrać można we wszystkie opublikowane. Ale na pewno nie masz możliwości bez zakupienia tworzyć leveli z tą opcją.

Korwa <_< Zaczynam żałować zakupu LBP <_<

Na LBP2 poczekam aż wydadzą wszystkie dodatki w wersji GOTY tak jak teraz.

Opublikowano

Taaa a potem zapowiedzą LBP3 i poczekasz jednak na LBP3 a w miedzyczasie zapowiedzą LBP4... itd itd itd

PS. Dziś pograłem z żonką, levele z most rated są świetne, pomysłowość ludzka nie zna granic... LBP2 to już chyba nie bedzie gra a narzędzie developerskie hehehe ;)

Opublikowano

Przejść się da, choć nie wsadzisz nosa w każdą dziurę bez pomoca kompana. Chyba, że masz bardzo sprawne ręce, które ogarną ogarną dwa pady na raz :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Kolejny dodatek do LBP niestety to "tylko" kolejny level kit i kostiumy tym razem ze świata Marvel.

http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/06/25/marvel-comes-to-lbp.aspx

Premiera 7 lipca.

Edit:

Tak myślę, że może jest szansa na trofea tzn. to bardziej wygląda jak dodatek na miarę Piratów czy MGS-a.

Oby...

Edytowane przez SłupekPL
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak myślę, że może jest szansa na trofea tzn. to bardziej wygląda jak dodatek na miarę Piratów czy MGS-a.

Oby...

No przecież wszędzie piszą (nawet w tym linku co podałeś), że ten Level kit będzie zawierał cztery plansze w których głównym wrogiem będzie Magneto. Więc jest to dodatek na miarę Piratów czy MGS. Choć wątpię, że dodadzą coś nowego (jak w MGS - strzelba, a Piratach - woda).

Opublikowano

Dodatek na miarę MGS i Piratów to będzie jak dodadzą trofea ;p

Aaa, tobie tylko o trofea chodzi. A to sorry, bo myślałem że liczysz na nowe levele od MM. Ale myślę, że taką licencję to porządnie wykorzystają i dodadzą nawet te trofea ;) .

A tak poza tym to ciekawe ile to będzie kosztować. Przecież jakby ktoś chciał kupić wszystkie "ubranka" to musiałby wybulić 140zł (licząc że jedno ubranko normalnie kosztuje 7zł). A i jeszcze mam takie pytania, czy te ubranka to będą takie najzwyklejsze, czy np. Dr Octopus będzie mógł chodzić na tych swoich "mackach"??

Opublikowano

Nie no pewnie, że nie chodzi o trofea, świrowałem hehe.

Chodzi mi o to, że tamte dodatki jakoś głośniej były reklamowane trofea no i przede wszystkim wprowadzały coś nowego, znaczącego: pistolet i wodę.

Dlatego zanim kupię, poczekam na opinie innych.

Opublikowano

Szanowni Przyjaciele! Służę pomocą w przechodzeniu LBP mój PSNID: jameswestx. A jeśli ktoś byłby chętny do jakiejkolwiek pomocy mi przy zdobywaniu trofeum za stworzony etap to będę tymbardziej wdzięczny- gdyż nie mam zdolności do stworzenia czegokolwiek... Pozdrawiam i zapraszam do wspólnej gry :)

Opublikowano

pytanie mam... co oni poprawiaja w tej grze? wczoraj przyszedl do mnie kuzynek [8 lat] i co teraz zrobic? odpalilem mu LBP i zamiast cieszyc sie swietym spokojem... gra na dzien dobry zassala ~100mb poprawek :<

no nic, w międzyczasie musialem tlumaczyc, ze gears of war 3 nie wyjdzie na pc xD