Skocz do zawartości

LittleBigPlanet

Featured Replies

Opublikowano

czyli kolejne popierdulki;)

nowe plansze to tylko w grudniu wydaja hehe

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 190 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość pawel_k
    Gość pawel_k

dziecko nie tłumacz mi jak trzeba skakać na platformach bo wcale nie wykazujesz się błyskotliwością pisząc takie "mądrości". nie problemem jest zrozumienie fizyki i poprawne odczytanie momentu wyskoku

• Staruchu, napisałeś o nieintuicyjnej fizyce, a teraz piszesz że łatwo ją zrozumieć i poprawnie odczytać moment wyskoku. Nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie coś zrozumiałego dającego się poprawnie od

• Gość pawel_k
    Gość pawel_k

śmieszni jesteście a e-penisy wam urosły że hoho opanowaliście grę - wspaniale, cudownie wyjdźcie trochę ze skorupy pseudo-hardcorowców i popatrzcie trochę z boku na to wszystko. jakby gra była dl

Opublikowano

No właśnie i o to mi chodziło.

Eee to ja dziękuje.

Edytowane przez SłupekPL

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam dwa pytania dotyczące budowania poziomu.

1.Czy da się zrobić tak, że po naciśnięciu jednego z dziesięciu przycisków, pozostałe dziewięć nie działa?

2.W jaki sposób zrobić gąbkę, po której złapaniu kamera cofa się i widać całą planszę?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Możecie mi podać stronkę gdzie są wyróżnione levele od użytkowników, w które warto zagrać. Takie the best of.

Opublikowano

Czy wersja GOTY kupiona w UK posiadala bedzie j.polski??

Odwracając trochę pytanie :P - Czy wersja GOTY z polska wersją językową umożliwia mimo wszystko ustawienia angielskiego w grze?

Opublikowano

Czy wersja GOTY kupiona w UK posiadala bedzie j.polski??

Odwracając trochę pytanie :P - Czy wersja GOTY z polska wersją językową umożliwia mimo wszystko ustawienia angielskiego w grze?

Sprawdzone

GOTY pobiera jezyk z ustawien XMB

GOTY sciaga patch 1.26 (jezykowy) i odrazu uruchamia sie w jezyku jaki masz ustawiony w XMB (oczywiscie jesli taka wersja istnieje)

i angielskie uruchamia j.polski

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Tylko wersja GOTY posiada polską wersję językową? Moja stara wersja LBP pobrała dziś tę aktualizację 1.26, ale nadal jest po angielsku.

Opublikowano

Czy jeżeli nie kupię tego dodatku o piratach to będę mógł tworzyć wodne levele??

Opublikowano

Czyli? Skąd to wywnioskowałeś?

Będziesz mógł w nie zagrać jeśli ktoś Cię zaprosi (do oficjalnych), a zagrać można we wszystkie opublikowane. Ale na pewno nie masz możliwości bez zakupienia tworzyć leveli z tą opcją.

Korwa <_< Zaczynam żałować zakupu LBP <_<

Na LBP2 poczekam aż wydadzą wszystkie dodatki w wersji GOTY tak jak teraz.

Opublikowano

Taaa a potem zapowiedzą LBP3 i poczekasz jednak na LBP3 a w miedzyczasie zapowiedzą LBP4... itd itd itd

PS. Dziś pograłem z żonką, levele z most rated są świetne, pomysłowość ludzka nie zna granic... LBP2 to już chyba nie bedzie gra a narzędzie developerskie hehehe ;)

Opublikowano

Mam taki problem, nie mogę zaprosić anie dołączyć do znajomego. On posiada wrsję GOTY a ja nie, czy to moze być przyczyną tego problemu?

Opublikowano

Witam,

Jestem calkowicie zielony bo dopiero od paru dni mam PS3 i mam takie pytanie odnosnie tej gry, da sie ją ukonczyc samemu, w pojedynke? Prosze o odpowiedz.

Opublikowano

Jeszcze jej nie przeszedłem, ale na bank da się przejść samemu. W niektórych planszach są dodatkowe naklejki, obiekty itp możliwe do zebrania jedynie w coopie.

Opublikowano

Przejść się da, choć nie wsadzisz nosa w każdą dziurę bez pomoca kompana. Chyba, że masz bardzo sprawne ręce, które ogarną ogarną dwa pady na raz :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kolejny dodatek do LBP niestety to "tylko" kolejny level kit i kostiumy tym razem ze świata Marvel.

http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/06/25/marvel-comes-to-lbp.aspx

Premiera 7 lipca.

Edit:

Tak myślę, że może jest szansa na trofea tzn. to bardziej wygląda jak dodatek na miarę Piratów czy MGS-a.

Oby...

Edytowane przez SłupekPL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak myślę, że może jest szansa na trofea tzn. to bardziej wygląda jak dodatek na miarę Piratów czy MGS-a.

Oby...

No przecież wszędzie piszą (nawet w tym linku co podałeś), że ten Level kit będzie zawierał cztery plansze w których głównym wrogiem będzie Magneto. Więc jest to dodatek na miarę Piratów czy MGS. Choć wątpię, że dodadzą coś nowego (jak w MGS - strzelba, a Piratach - woda).

Opublikowano

Dodatek na miarę MGS i Piratów to będzie jak dodadzą trofea ;p

Aaa, tobie tylko o trofea chodzi. A to sorry, bo myślałem że liczysz na nowe levele od MM. Ale myślę, że taką licencję to porządnie wykorzystają i dodadzą nawet te trofea ;) .

A tak poza tym to ciekawe ile to będzie kosztować. Przecież jakby ktoś chciał kupić wszystkie "ubranka" to musiałby wybulić 140zł (licząc że jedno ubranko normalnie kosztuje 7zł). A i jeszcze mam takie pytania, czy te ubranka to będą takie najzwyklejsze, czy np. Dr Octopus będzie mógł chodzić na tych swoich "mackach"??

Opublikowano

Nie no pewnie, że nie chodzi o trofea, świrowałem hehe.

Chodzi mi o to, że tamte dodatki jakoś głośniej były reklamowane trofea no i przede wszystkim wprowadzały coś nowego, znaczącego: pistolet i wodę.

Dlatego zanim kupię, poczekam na opinie innych.

Opublikowano

Szanowni Przyjaciele! Służę pomocą w przechodzeniu LBP mój PSNID: jameswestx. A jeśli ktoś byłby chętny do jakiejkolwiek pomocy mi przy zdobywaniu trofeum za stworzony etap to będę tymbardziej wdzięczny- gdyż nie mam zdolności do stworzenia czegokolwiek... Pozdrawiam i zapraszam do wspólnej gry :)

Opublikowano

pytanie mam... co oni poprawiaja w tej grze? wczoraj przyszedl do mnie kuzynek [8 lat] i co teraz zrobic? odpalilem mu LBP i zamiast cieszyc sie swietym spokojem... gra na dzien dobry zassala ~100mb poprawek :<

no nic, w międzyczasie musialem tlumaczyc, ze gears of war 3 nie wyjdzie na pc xD