Opublikowano 29 marca 201015 l czyli kolejne popierdulki;) nowe plansze to tylko w grudniu wydaja hehe
Opublikowano 29 marca 201015 l No właśnie i o to mi chodziło. Eee to ja dziękuje. Edytowane 29 marca 201015 l przez SłupekPL
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l Mam dwa pytania dotyczące budowania poziomu. 1.Czy da się zrobić tak, że po naciśnięciu jednego z dziesięciu przycisków, pozostałe dziewięć nie działa? 2.W jaki sposób zrobić gąbkę, po której złapaniu kamera cofa się i widać całą planszę?
Opublikowano 11 maja 201014 l Możecie mi podać stronkę gdzie są wyróżnione levele od użytkowników, w które warto zagrać. Takie the best of.
Opublikowano 11 maja 201014 l Czy wersja GOTY kupiona w UK posiadala bedzie j.polski?? Odwracając trochę pytanie - Czy wersja GOTY z polska wersją językową umożliwia mimo wszystko ustawienia angielskiego w grze?
Opublikowano 12 maja 201014 l Czy wersja GOTY kupiona w UK posiadala bedzie j.polski?? Odwracając trochę pytanie - Czy wersja GOTY z polska wersją językową umożliwia mimo wszystko ustawienia angielskiego w grze? Sprawdzone GOTY pobiera jezyk z ustawien XMB GOTY sciaga patch 1.26 (jezykowy) i odrazu uruchamia sie w jezyku jaki masz ustawiony w XMB (oczywiscie jesli taka wersja istnieje) i angielskie uruchamia j.polski Edytowane 12 maja 201014 l przez Welna
Opublikowano 12 maja 201014 l Tylko wersja GOTY posiada polską wersję językową? Moja stara wersja LBP pobrała dziś tę aktualizację 1.26, ale nadal jest po angielsku.
Opublikowano 12 maja 201014 l Czy jeżeli nie kupię tego dodatku o piratach to będę mógł tworzyć wodne levele??
Opublikowano 13 maja 201014 l Czyli? Skąd to wywnioskowałeś? Będziesz mógł w nie zagrać jeśli ktoś Cię zaprosi (do oficjalnych), a zagrać można we wszystkie opublikowane. Ale na pewno nie masz możliwości bez zakupienia tworzyć leveli z tą opcją. Korwa <_< Zaczynam żałować zakupu LBP <_< Na LBP2 poczekam aż wydadzą wszystkie dodatki w wersji GOTY tak jak teraz.
Opublikowano 16 maja 201014 l Taaa a potem zapowiedzą LBP3 i poczekasz jednak na LBP3 a w miedzyczasie zapowiedzą LBP4... itd itd itd PS. Dziś pograłem z żonką, levele z most rated są świetne, pomysłowość ludzka nie zna granic... LBP2 to już chyba nie bedzie gra a narzędzie developerskie hehehe
Opublikowano 23 maja 201014 l Mam taki problem, nie mogę zaprosić anie dołączyć do znajomego. On posiada wrsję GOTY a ja nie, czy to moze być przyczyną tego problemu?
Opublikowano 24 maja 201014 l Witam, Jestem calkowicie zielony bo dopiero od paru dni mam PS3 i mam takie pytanie odnosnie tej gry, da sie ją ukonczyc samemu, w pojedynke? Prosze o odpowiedz.
Opublikowano 24 maja 201014 l Jeszcze jej nie przeszedłem, ale na bank da się przejść samemu. W niektórych planszach są dodatkowe naklejki, obiekty itp możliwe do zebrania jedynie w coopie.
Opublikowano 24 maja 201014 l Przejść się da, choć nie wsadzisz nosa w każdą dziurę bez pomoca kompana. Chyba, że masz bardzo sprawne ręce, które ogarną ogarną dwa pady na raz
Opublikowano 25 czerwca 201014 l Kolejny dodatek do LBP niestety to "tylko" kolejny level kit i kostiumy tym razem ze świata Marvel. http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/06/25/marvel-comes-to-lbp.aspx Premiera 7 lipca. Edit: Tak myślę, że może jest szansa na trofea tzn. to bardziej wygląda jak dodatek na miarę Piratów czy MGS-a. Oby... Edytowane 27 czerwca 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 4 lipca 201014 l Zainstalowalem dzis na nowo LBP, sciangalem update i niestety mam tylko mozliwosc grania w story mode. Ktos moze sprawdzic czy ma ten sam problem?
Opublikowano 4 lipca 201014 l Tak myślę, że może jest szansa na trofea tzn. to bardziej wygląda jak dodatek na miarę Piratów czy MGS-a. Oby... No przecież wszędzie piszą (nawet w tym linku co podałeś), że ten Level kit będzie zawierał cztery plansze w których głównym wrogiem będzie Magneto. Więc jest to dodatek na miarę Piratów czy MGS. Choć wątpię, że dodadzą coś nowego (jak w MGS - strzelba, a Piratach - woda).
Opublikowano 5 lipca 201014 l Dodatek na miarę MGS i Piratów to będzie jak dodadzą trofea ;p Aaa, tobie tylko o trofea chodzi. A to sorry, bo myślałem że liczysz na nowe levele od MM. Ale myślę, że taką licencję to porządnie wykorzystają i dodadzą nawet te trofea . A tak poza tym to ciekawe ile to będzie kosztować. Przecież jakby ktoś chciał kupić wszystkie "ubranka" to musiałby wybulić 140zł (licząc że jedno ubranko normalnie kosztuje 7zł). A i jeszcze mam takie pytania, czy te ubranka to będą takie najzwyklejsze, czy np. Dr Octopus będzie mógł chodzić na tych swoich "mackach"??
Opublikowano 5 lipca 201014 l Nie no pewnie, że nie chodzi o trofea, świrowałem hehe. Chodzi mi o to, że tamte dodatki jakoś głośniej były reklamowane trofea no i przede wszystkim wprowadzały coś nowego, znaczącego: pistolet i wodę. Dlatego zanim kupię, poczekam na opinie innych.
Opublikowano 5 lipca 201014 l Szanowni Przyjaciele! Służę pomocą w przechodzeniu LBP mój PSNID: jameswestx. A jeśli ktoś byłby chętny do jakiejkolwiek pomocy mi przy zdobywaniu trofeum za stworzony etap to będę tymbardziej wdzięczny- gdyż nie mam zdolności do stworzenia czegokolwiek... Pozdrawiam i zapraszam do wspólnej gry
Opublikowano 5 lipca 201014 l pytanie mam... co oni poprawiaja w tej grze? wczoraj przyszedl do mnie kuzynek [8 lat] i co teraz zrobic? odpalilem mu LBP i zamiast cieszyc sie swietym spokojem... gra na dzien dobry zassala ~100mb poprawek :< no nic, w międzyczasie musialem tlumaczyc, ze gears of war 3 nie wyjdzie na pc xD