Skocz do zawartości

LittleBigPlanet

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DLC są ściągane razem z łatami - inaczej ktoś kto nie kupiłby stroju/dodatku nie mógłby grać na levelu wykorzystującym elementy z DLC i/lub graczami w nowych wdziankach. To co się kupuje na PSS to tylko update bazy danych: co kupiłeś a czego nie. Ciekawa sprawa, że jej rozmiar jest stały. Ciekawe czy jest czymś zabezpieczona. ;]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No fajnie, fajnie - jedynym ograniczeniem jest wyobraźnia graczy :)

Ostatnio wróciłem do tej wyjątkowej gry i uświadczyłem się w przekonaniu, iż jest to najlepszy tytuł na PS3 :)

Opublikowano

LBP to obok Uncharted2 najlepsza gra tej generacji.

Dwójka po prostu zmiażdży,zmasakruje naszą wyobraźnię...z takim edytorem aż strach sie bać co wymyślą gracze.

Opublikowano (edytowane)

LBP to obok Demon's Souls najlepsza gra tej generacji.

Fix'ed :thumbsup:

Btw jak się w ogóle sprawuje polska wersja? :>

Edytowane przez stoodio
Opublikowano

moze mi ktos w kilku zdaniach napisac, dlaczego ta gra jest taka genialna? kupilem na pss, pogralem pol godzinki i... nic. zacheccie mnie jakos ;p

Do tej gry trzeba zachęcać ?? :blink:

Może pograj troszkę więcej niż pół godziny?;), ta gra to jedna wielka genialna zabawka, z której możesz zrobić prawie wszystko (edytor),(LBP 2 to już wogóle zapowiada się na 1000 in 1 :thumbsup:).

Gra nie może się nie podobać bo porwie każdego gracza bez względu na gusta, ponieważ LBP to sama Radość,zabawa i miód z grania a o to chyba chodzi, zagraj z znajomymi w LBP przez online lub na jednej kanapie a poczujesz o co chodzi, banan nie zejdzie ci z twarzy. Czym więcej "szmacianek" na danej planszy tym więcej Funu! Po przejściu plansz twórców, ściągnij sobie nowe poziomy graczy które nie raz przebijają pomysłowością i wykonaniem oryginalne plansze, a najlepiej sam spróbuj coś stworzyć w edytorze :thumbsup:

Opublikowano

Wiecie moze jak zrobic wlasne tlo do levelu? Sa dostepne 8 wzorcowych, a mnie zalezy na wlasnym. Praktycznie kazdy porzadnie wykonany level przez uzytkownikow ma wlasne tlo. Jak je zrobic?

I jeszcze jedno. Potrzebuje wyrzutni. Na niejednym poziomie uzytkownikow takie spotkalem, ale w swoim worku takiego obiektu nie mam, bo nie spotkalem do skolekcjonowania. Moze wiecie jak taki wykonac? ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pytanie od pacynkowego nooba: od niedawna gramy z żoną w LBP na jednej konsoli, ona wchodzi ze swojego "konta konsolowego". Czy wszystkie obiekty, które ona złapie w czasie gry będą dostępne też na moim "głównym" koncie (szczególnie w trybie tworzenia planszy)? Pewnie pojawiała się ta kwestia już dawno i wiele razy, ale nie mam naprawdę czasu tego szukać. Z góry dzięki za odpowiedź!

Opublikowano (edytowane)

Oboje zbieracie dla siebie fanty. W sensie jeśli ona coś Ci zabierze to i tak zdobywacie to oboje. Tak samo w drugą stronę.

Inaczej byłby to bardzo poważny błąd game designerski (nie dałoby się samemu ukończyć gry, zdobyć wszystkiego co się da, co przekładałoby się na zabawę (mniej wdzianek, w skrajnych przypadkach brak dodatkowych; nie możność wbicia platyny itd.). ;]

Edytowane przez Berion
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Właśnie otrzymałem kod na jakieś DLC do LBP pt. Prehistoric Moves - niestety wymaga Move'a, którego nie posiadam... :whistling:

Z tego co się orientuje są pucharki, jeden całkiem wredny - qtwa będę musiał w końcu kupić Move'a (4 pady by się jeszcze znalazło).

Grał ktoś już, daje radę to DLC?

Edytowane przez stoodio