fazzeer 15 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Dodatki, które są do kupienia na PS Store leżą już od dawna na twoim dysku. Sam dodatek z PS Store ma tylko kilka mega. Tak to wygląda. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 DLC są ściągane razem z łatami - inaczej ktoś kto nie kupiłby stroju/dodatku nie mógłby grać na levelu wykorzystującym elementy z DLC i/lub graczami w nowych wdziankach. To co się kupuje na PSS to tylko update bazy danych: co kupiłeś a czego nie. Ciekawa sprawa, że jej rozmiar jest stały. Ciekawe czy jest czymś zabezpieczona. ;] Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 Limbo ekskluzywny tytuł na Xbox Live Arcade już nie jest ekskluzywny ;] http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/07/30/youtube-clip-shows-off-limbobigplanet.aspx To jest potęga tej arcygenialnej gry. Dwójko przybywaj ;p Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 lipca 2010 Opublikowano 30 lipca 2010 Niesamowite co można zrobić za pomocą edytora do GRY. Dwójka zgniecie. Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 No fajnie, fajnie - jedynym ograniczeniem jest wyobraźnia graczy Ostatnio wróciłem do tej wyjątkowej gry i uświadczyłem się w przekonaniu, iż jest to najlepszy tytuł na PS3 Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 LBP to obok Uncharted2 najlepsza gra tej generacji. Dwójka po prostu zmiażdży,zmasakruje naszą wyobraźnię...z takim edytorem aż strach sie bać co wymyślą gracze. Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 31 lipca 2010 Opublikowano 31 lipca 2010 (edytowane) LBP to obok Demon's Souls najlepsza gra tej generacji. Fix'ed Btw jak się w ogóle sprawuje polska wersja? :> Edytowane 31 lipca 2010 przez stoodio Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Czy wersja sejwy ze zwyklej wersji beda dzialac z wersja GOTY? Musze miec pewnosc zanim kupie, a nie chce "stracic" wszystkiego co do tej pory mam na rzecz GOTY Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 (edytowane) Sory, ze post pod postem, ale ja pier.dole Edytowane 6 sierpnia 2010 przez VoytecCFC Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Sory, ze post pod postem, ale ja pier.dole Wiecie co? Tak się zastanawiam, czy na samym początku, MM w ogóle mieli świadomość co TAKIEGO stworzyli... Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Opublikowano 8 sierpnia 2010 moze mi ktos w kilku zdaniach napisac, dlaczego ta gra jest taka genialna? kupilem na pss, pogralem pol godzinki i... nic. zacheccie mnie jakos ;p Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Czy w polskiej edycji LBP GOTY jest możliwość ustawienia języka niemieckiego?? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 10 sierpnia 2010 Opublikowano 10 sierpnia 2010 moze mi ktos w kilku zdaniach napisac, dlaczego ta gra jest taka genialna? kupilem na pss, pogralem pol godzinki i... nic. zacheccie mnie jakos ;p Do tej gry trzeba zachęcać ?? Może pograj troszkę więcej niż pół godziny?, ta gra to jedna wielka genialna zabawka, z której możesz zrobić prawie wszystko (edytor),(LBP 2 to już wogóle zapowiada się na 1000 in 1 ). Gra nie może się nie podobać bo porwie każdego gracza bez względu na gusta, ponieważ LBP to sama Radość,zabawa i miód z grania a o to chyba chodzi, zagraj z znajomymi w LBP przez online lub na jednej kanapie a poczujesz o co chodzi, banan nie zejdzie ci z twarzy. Czym więcej "szmacianek" na danej planszy tym więcej Funu! Po przejściu plansz twórców, ściągnij sobie nowe poziomy graczy które nie raz przebijają pomysłowością i wykonaniem oryginalne plansze, a najlepiej sam spróbuj coś stworzyć w edytorze Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Wiecie moze jak zrobic wlasne tlo do levelu? Sa dostepne 8 wzorcowych, a mnie zalezy na wlasnym. Praktycznie kazdy porzadnie wykonany level przez uzytkownikow ma wlasne tlo. Jak je zrobic? I jeszcze jedno. Potrzebuje wyrzutni. Na niejednym poziomie uzytkownikow takie spotkalem, ale w swoim worku takiego obiektu nie mam, bo nie spotkalem do skolekcjonowania. Moze wiecie jak taki wykonac? Cytuj
KrzysiekMaster 1 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Mam problem lbp , chce zrobić taką rzecz , że jak się na nią wskoczy , to cie wyrzuci wysoko w górę , ale nie umiem , a główkuję nad tym bardzo długo. Powie ktoś jak to zrobić , albo wrzuci kto filmik na yt. Cytuj
Bracio 0 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Opublikowano 18 sierpnia 2010 Szukam chętnych do wspólnej gry . Mój PSN ID: Bracio196 Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Opublikowano 20 sierpnia 2010 A to dobre: http://www.joystiq.com/2010/08/19/media-molecule-toyed-with-full-3d-level-design-in-first-littlebi/ Media Molecule toyed with full 3D level design in first LittleBigPlanet Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Jeżeli mam wersje na PS3 LBP i chciałbym grac na PSP to można jakoś zapisy gier przenosić? - bo 2 razy nie chce mi się przechodzić "tego samego" Cytuj
Rokkyu 4 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Pytanie od pacynkowego nooba: od niedawna gramy z żoną w LBP na jednej konsoli, ona wchodzi ze swojego "konta konsolowego". Czy wszystkie obiekty, które ona złapie w czasie gry będą dostępne też na moim "głównym" koncie (szczególnie w trybie tworzenia planszy)? Pewnie pojawiała się ta kwestia już dawno i wiele razy, ale nie mam naprawdę czasu tego szukać. Z góry dzięki za odpowiedź! Cytuj
Berion 207 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 (edytowane) Oboje zbieracie dla siebie fanty. W sensie jeśli ona coś Ci zabierze to i tak zdobywacie to oboje. Tak samo w drugą stronę. Inaczej byłby to bardzo poważny błąd game designerski (nie dałoby się samemu ukończyć gry, zdobyć wszystkiego co się da, co przekładałoby się na zabawę (mniej wdzianek, w skrajnych przypadkach brak dodatkowych; nie możność wbicia platyny itd.). ;] Edytowane 3 listopada 2010 przez Berion Cytuj
Rokkyu 4 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 (edytowane) Dzięki za szybką odpowiedź. A co jeśli gram z kumplem online lub z jakimiś randomami? Wtedy fanty też są wspólne? Edytowane 3 listopada 2010 przez Rokkyu Cytuj
Berion 207 Opublikowano 3 listopada 2010 Opublikowano 3 listopada 2010 Też, muszą być bo problem byłby ten sam co z drugim/trzecim/czwartym graczem. Cytuj
stoodio 2 079 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 (edytowane) Właśnie otrzymałem kod na jakieś DLC do LBP pt. Prehistoric Moves - niestety wymaga Move'a, którego nie posiadam... Z tego co się orientuje są pucharki, jeden całkiem wredny - qtwa będę musiał w końcu kupić Move'a (4 pady by się jeszcze znalazło). Grał ktoś już, daje radę to DLC? Edytowane 10 grudnia 2010 przez stoodio Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 10 grudnia 2010 Opublikowano 10 grudnia 2010 To nie jest DLC tylko pełnoprawna gierka na PSN Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi