Skocz do zawartości

LittleBigPlanet

Featured Replies

Opublikowano

Dodatki, które są do kupienia na PS Store leżą już od dawna na twoim dysku. Sam dodatek z PS Store ma tylko kilka mega. Tak to wygląda.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 189,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość pawel_k
    Gość pawel_k

dziecko nie tłumacz mi jak trzeba skakać na platformach bo wcale nie wykazujesz się błyskotliwością pisząc takie "mądrości". nie problemem jest zrozumienie fizyki i poprawne odczytanie momentu wyskoku

• Staruchu, napisałeś o nieintuicyjnej fizyce, a teraz piszesz że łatwo ją zrozumieć i poprawnie odczytać moment wyskoku. Nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie coś zrozumiałego dającego się poprawnie od

• Gość pawel_k
    Gość pawel_k

śmieszni jesteście a e-penisy wam urosły że hoho opanowaliście grę - wspaniale, cudownie wyjdźcie trochę ze skorupy pseudo-hardcorowców i popatrzcie trochę z boku na to wszystko. jakby gra była dl

Opublikowano

DLC są ściągane razem z łatami - inaczej ktoś kto nie kupiłby stroju/dodatku nie mógłby grać na levelu wykorzystującym elementy z DLC i/lub graczami w nowych wdziankach. To co się kupuje na PSS to tylko update bazy danych: co kupiłeś a czego nie. Ciekawa sprawa, że jej rozmiar jest stały. Ciekawe czy jest czymś zabezpieczona. ;]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No fajnie, fajnie - jedynym ograniczeniem jest wyobraźnia graczy :)

Ostatnio wróciłem do tej wyjątkowej gry i uświadczyłem się w przekonaniu, iż jest to najlepszy tytuł na PS3 :)

Opublikowano

LBP to obok Uncharted2 najlepsza gra tej generacji.

Dwójka po prostu zmiażdży,zmasakruje naszą wyobraźnię...z takim edytorem aż strach sie bać co wymyślą gracze.

Opublikowano

LBP to obok Demon's Souls najlepsza gra tej generacji.

Fix'ed :thumbsup:

Btw jak się w ogóle sprawuje polska wersja? :>

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Czy wersja sejwy ze zwyklej wersji beda dzialac z wersja GOTY? Musze miec pewnosc zanim kupie, a nie chce "stracic" wszystkiego co do tej pory mam na rzecz GOTY ;)

Opublikowano

Sory, ze post pod postem, ale ja pier.dole :blink:

Edytowane przez VoytecCFC

Opublikowano

Sory, ze post pod postem, ale ja pier.dole :blink:

Wiecie co? Tak się zastanawiam, czy na samym początku, MM w ogóle mieli świadomość co TAKIEGO stworzyli... :woot:

Opublikowano

moze mi ktos w kilku zdaniach napisac, dlaczego ta gra jest taka genialna? kupilem na pss, pogralem pol godzinki i... nic. zacheccie mnie jakos ;p

Opublikowano

Czy w polskiej edycji LBP GOTY jest możliwość ustawienia języka niemieckiego??

Opublikowano

moze mi ktos w kilku zdaniach napisac, dlaczego ta gra jest taka genialna? kupilem na pss, pogralem pol godzinki i... nic. zacheccie mnie jakos ;p

Do tej gry trzeba zachęcać ?? :blink:

Może pograj troszkę więcej niż pół godziny?;), ta gra to jedna wielka genialna zabawka, z której możesz zrobić prawie wszystko (edytor),(LBP 2 to już wogóle zapowiada się na 1000 in 1 :thumbsup:).

Gra nie może się nie podobać bo porwie każdego gracza bez względu na gusta, ponieważ LBP to sama Radość,zabawa i miód z grania a o to chyba chodzi, zagraj z znajomymi w LBP przez online lub na jednej kanapie a poczujesz o co chodzi, banan nie zejdzie ci z twarzy. Czym więcej "szmacianek" na danej planszy tym więcej Funu! Po przejściu plansz twórców, ściągnij sobie nowe poziomy graczy które nie raz przebijają pomysłowością i wykonaniem oryginalne plansze, a najlepiej sam spróbuj coś stworzyć w edytorze :thumbsup:

Opublikowano

Wiecie moze jak zrobic wlasne tlo do levelu? Sa dostepne 8 wzorcowych, a mnie zalezy na wlasnym. Praktycznie kazdy porzadnie wykonany level przez uzytkownikow ma wlasne tlo. Jak je zrobic?

I jeszcze jedno. Potrzebuje wyrzutni. Na niejednym poziomie uzytkownikow takie spotkalem, ale w swoim worku takiego obiektu nie mam, bo nie spotkalem do skolekcjonowania. Moze wiecie jak taki wykonac? ;)

Opublikowano

Mam problem lbp , chce zrobić taką rzecz , że jak się na nią wskoczy , to cie wyrzuci wysoko w górę , ale nie umiem , a główkuję nad tym bardzo długo.

Powie ktoś jak to zrobić , albo wrzuci kto filmik na yt. :mellow:

Opublikowano

Szukam chętnych do wspólnej gry :). Mój PSN ID: Bracio196

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli mam wersje na PS3 LBP i chciałbym grac na PSP to można jakoś zapisy gier przenosić? - bo 2 razy nie chce mi się przechodzić "tego samego"

Opublikowano

Pytanie od pacynkowego nooba: od niedawna gramy z żoną w LBP na jednej konsoli, ona wchodzi ze swojego "konta konsolowego". Czy wszystkie obiekty, które ona złapie w czasie gry będą dostępne też na moim "głównym" koncie (szczególnie w trybie tworzenia planszy)? Pewnie pojawiała się ta kwestia już dawno i wiele razy, ale nie mam naprawdę czasu tego szukać. Z góry dzięki za odpowiedź!

Opublikowano

Oboje zbieracie dla siebie fanty. W sensie jeśli ona coś Ci zabierze to i tak zdobywacie to oboje. Tak samo w drugą stronę.

Inaczej byłby to bardzo poważny błąd game designerski (nie dałoby się samemu ukończyć gry, zdobyć wszystkiego co się da, co przekładałoby się na zabawę (mniej wdzianek, w skrajnych przypadkach brak dodatkowych; nie możność wbicia platyny itd.). ;]

Edytowane przez Berion

Opublikowano

Dzięki za szybką odpowiedź.

A co jeśli gram z kumplem online lub z jakimiś randomami? Wtedy fanty też są wspólne?

Edytowane przez Rokkyu

Opublikowano

Też, muszą być bo problem byłby ten sam co z drugim/trzecim/czwartym graczem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Właśnie otrzymałem kod na jakieś DLC do LBP pt. Prehistoric Moves - niestety wymaga Move'a, którego nie posiadam... :whistling:

Z tego co się orientuje są pucharki, jeden całkiem wredny - qtwa będę musiał w końcu kupić Move'a (4 pady by się jeszcze znalazło).

Grał ktoś już, daje radę to DLC?

Edytowane przez stoodio