Opublikowano 5 lipca 201014 l Dodatki, które są do kupienia na PS Store leżą już od dawna na twoim dysku. Sam dodatek z PS Store ma tylko kilka mega. Tak to wygląda.
Opublikowano 5 lipca 201014 l DLC są ściągane razem z łatami - inaczej ktoś kto nie kupiłby stroju/dodatku nie mógłby grać na levelu wykorzystującym elementy z DLC i/lub graczami w nowych wdziankach. To co się kupuje na PSS to tylko update bazy danych: co kupiłeś a czego nie. Ciekawa sprawa, że jej rozmiar jest stały. Ciekawe czy jest czymś zabezpieczona. ;]
Opublikowano 30 lipca 201014 l Limbo ekskluzywny tytuł na Xbox Live Arcade już nie jest ekskluzywny ;] http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/07/30/youtube-clip-shows-off-limbobigplanet.aspx To jest potęga tej arcygenialnej gry. Dwójko przybywaj ;p
Opublikowano 30 lipca 201014 l Niesamowite co można zrobić za pomocą edytora do GRY. Dwójka zgniecie.
Opublikowano 31 lipca 201014 l No fajnie, fajnie - jedynym ograniczeniem jest wyobraźnia graczy Ostatnio wróciłem do tej wyjątkowej gry i uświadczyłem się w przekonaniu, iż jest to najlepszy tytuł na PS3
Opublikowano 31 lipca 201014 l LBP to obok Uncharted2 najlepsza gra tej generacji. Dwójka po prostu zmiażdży,zmasakruje naszą wyobraźnię...z takim edytorem aż strach sie bać co wymyślą gracze.
Opublikowano 31 lipca 201014 l W dniu 31.07.2010 o 10:19, Ficuś napisał(a): LBP to obok Demon's Souls najlepsza gra tej generacji. Fix'ed Btw jak się w ogóle sprawuje polska wersja? :> Edytowane 31 lipca 201014 l przez stoodio
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l Czy wersja sejwy ze zwyklej wersji beda dzialac z wersja GOTY? Musze miec pewnosc zanim kupie, a nie chce "stracic" wszystkiego co do tej pory mam na rzecz GOTY
Opublikowano 6 sierpnia 201014 l Sory, ze post pod postem, ale ja pier.dole Edytowane 6 sierpnia 201014 l przez VoytecCFC
Opublikowano 6 sierpnia 201014 l W dniu 6.08.2010 o 10:24, VoytecCFC napisał(a): Sory, ze post pod postem, ale ja pier.dole Wiecie co? Tak się zastanawiam, czy na samym początku, MM w ogóle mieli świadomość co TAKIEGO stworzyli...
Opublikowano 8 sierpnia 201014 l moze mi ktos w kilku zdaniach napisac, dlaczego ta gra jest taka genialna? kupilem na pss, pogralem pol godzinki i... nic. zacheccie mnie jakos ;p
Opublikowano 10 sierpnia 201014 l Czy w polskiej edycji LBP GOTY jest możliwość ustawienia języka niemieckiego??
Opublikowano 10 sierpnia 201014 l W dniu 8.08.2010 o 19:14, Ölschmitz napisał(a): moze mi ktos w kilku zdaniach napisac, dlaczego ta gra jest taka genialna? kupilem na pss, pogralem pol godzinki i... nic. zacheccie mnie jakos ;p Do tej gry trzeba zachęcać ?? Może pograj troszkę więcej niż pół godziny?, ta gra to jedna wielka genialna zabawka, z której możesz zrobić prawie wszystko (edytor),(LBP 2 to już wogóle zapowiada się na 1000 in 1 ). Gra nie może się nie podobać bo porwie każdego gracza bez względu na gusta, ponieważ LBP to sama Radość,zabawa i miód z grania a o to chyba chodzi, zagraj z znajomymi w LBP przez online lub na jednej kanapie a poczujesz o co chodzi, banan nie zejdzie ci z twarzy. Czym więcej "szmacianek" na danej planszy tym więcej Funu! Po przejściu plansz twórców, ściągnij sobie nowe poziomy graczy które nie raz przebijają pomysłowością i wykonaniem oryginalne plansze, a najlepiej sam spróbuj coś stworzyć w edytorze
Opublikowano 11 sierpnia 201014 l Wiecie moze jak zrobic wlasne tlo do levelu? Sa dostepne 8 wzorcowych, a mnie zalezy na wlasnym. Praktycznie kazdy porzadnie wykonany level przez uzytkownikow ma wlasne tlo. Jak je zrobic? I jeszcze jedno. Potrzebuje wyrzutni. Na niejednym poziomie uzytkownikow takie spotkalem, ale w swoim worku takiego obiektu nie mam, bo nie spotkalem do skolekcjonowania. Moze wiecie jak taki wykonac?
Opublikowano 18 sierpnia 201014 l Mam problem lbp , chce zrobić taką rzecz , że jak się na nią wskoczy , to cie wyrzuci wysoko w górę , ale nie umiem , a główkuję nad tym bardzo długo. Powie ktoś jak to zrobić , albo wrzuci kto filmik na yt.
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l A to dobre: http://www.joystiq.com/2010/08/19/media-molecule-toyed-with-full-3d-level-design-in-first-littlebi/ Media Molecule toyed with full 3D level design in first LittleBigPlanet
Opublikowano 2 listopada 201014 l Jeżeli mam wersje na PS3 LBP i chciałbym grac na PSP to można jakoś zapisy gier przenosić? - bo 2 razy nie chce mi się przechodzić "tego samego"
Opublikowano 3 listopada 201014 l Pytanie od pacynkowego nooba: od niedawna gramy z żoną w LBP na jednej konsoli, ona wchodzi ze swojego "konta konsolowego". Czy wszystkie obiekty, które ona złapie w czasie gry będą dostępne też na moim "głównym" koncie (szczególnie w trybie tworzenia planszy)? Pewnie pojawiała się ta kwestia już dawno i wiele razy, ale nie mam naprawdę czasu tego szukać. Z góry dzięki za odpowiedź!
Opublikowano 3 listopada 201014 l Oboje zbieracie dla siebie fanty. W sensie jeśli ona coś Ci zabierze to i tak zdobywacie to oboje. Tak samo w drugą stronę. Inaczej byłby to bardzo poważny błąd game designerski (nie dałoby się samemu ukończyć gry, zdobyć wszystkiego co się da, co przekładałoby się na zabawę (mniej wdzianek, w skrajnych przypadkach brak dodatkowych; nie możność wbicia platyny itd.). ;] Edytowane 3 listopada 201014 l przez Berion
Opublikowano 3 listopada 201014 l Dzięki za szybką odpowiedź. A co jeśli gram z kumplem online lub z jakimiś randomami? Wtedy fanty też są wspólne? Edytowane 3 listopada 201014 l przez Rokkyu
Opublikowano 3 listopada 201014 l Też, muszą być bo problem byłby ten sam co z drugim/trzecim/czwartym graczem.
Opublikowano 10 grudnia 201014 l Właśnie otrzymałem kod na jakieś DLC do LBP pt. Prehistoric Moves - niestety wymaga Move'a, którego nie posiadam... Z tego co się orientuje są pucharki, jeden całkiem wredny - qtwa będę musiał w końcu kupić Move'a (4 pady by się jeszcze znalazło). Grał ktoś już, daje radę to DLC? Edytowane 10 grudnia 201014 l przez stoodio