.... 2 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 beta zajmuje niespełna 1gb-gram już sobie i powiem jedno TO BĘDZIE GRA ROKU 2008 I BYĆ MOŻE GRA TEJ GENERACJI. wykonanie tej gry mnie zmiażdżyło-animacja,fizyka,grafika,design-coś niesamowitego.jakby ta gra kosztowała 400zł to bym ją kupił napisz to w temacie o mgs 4 a tak serio to ja nadal z jednej strony jestem przygnieciony ogromem tej gry (nie mysle nawet o konstrukcji levelow, robie po(pipi)ki typu: dwie rakiety z rożna moca silników łączymy sprężynami z drewniana platforma na ktorej mocujemy dzwignie i jazda!) a z drugiej wątpie czy to wszystko sie uda jedno wiem na pewno: to jest gra, ktora zmusi mnie do zakupu drugiego pada btw. gdzies czytalem(chyba wczoraj), ze beta konczy sie za 4dni czy to oznacza, koniec zabawy az do wydania gry czy tylko niektore funkcje znikna (online, dzielenie sie levelami) Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Jedno pytanie swojej muzy nie można wrzucać do leveli?? W GameStopie można składać zamówienia, a w polskich sklepach Ultima, Sklep PsxExtreme jeszcze nie. Whyyyyy? Cytuj
Gość Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 (edytowane) MGS4 vs LBP? Hahaha W żadnym konkursie szans ten pierwszy mieć nie będzie, bo to wszystko co ma MGS będzie można odtworzyć w LBP (mówię o gameplayu). Edytowane 7 października 2008 przez Gość Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 (edytowane) MGS4 vs LBP? Hahaha W żadnym konkursie szans ten pierwszy mieć nie będzie, bo to wszystko co ma MGS będzie można odtworzyć w LBP (mówię o gameplayu). Do mnie MGS4 to arcydzieło o czym świadczy min mój opis i avatar ale bądźmy szczerze grą generacji powinien zostać tytuł nie tylko doskonały pod względem technicznym ale i innowacyjny.Taki MGS4 nie jest,a LBP jest.Jeśli na prawdę wszystko się zgra to dostaniemy coś niezwykłego-to będzie nowa wirtualna społeczność.Znowu MGS4 to najlepszy film akcji jaki widziałem ,w którym biorę udział. Może gra tej generacji to dla LBP za mocne słowa,ale doprawdy ten tytuł ma szanse zapisać się grubymi zgłoskami w historii growego przemysłu w dobie odgrzewanych kotletów. PS.MGS4 u mnie jest poza rankingiem-jestem po prostu wielkim fanem tej serii i choć obiektywnie mogę pisać o wadach tej serii to już w ocenie tej serii jestem subiektywny-to jest najlepsza seria wszechczasów jak dla mnie i dlatego wiedząc,że nigdy na nią nie spojrze chłodnym okiem to nie oceniam i nie porównuje gier do niej Edytowane 7 października 2008 przez Ficuś Cytuj
.... 2 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 http://www.allegro.pl/item453334745_little...uz_dzisiaj.html znalazlo sie 3 desperatow ps tym bardziej docencie osoby, ktore dawaly kody lub informowaly o mozliwosci ich pozyskania Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 LOL...porownujecie mgs do lbp.Dla mnie ten pierwszy jest poza zasiegiem ,tak jak to mowil ficus,bo to jest cos wiecej niz gra LBP jest swietny i innowacyjny ale nie sadze ze moze dostarczyc wrazen rodu z mgsa.To poprostu gra nastawiona na dobra zabawe. ''W żadnym konkursie szans ten pierwszy mieć nie będzie, bo to wszystko co ma MGS będzie można odtworzyć w LBP (mówię o gameplayu).'' Grigori mozesz mi to wytlumaczyc?Moze jest cos czego jeszcze nie wiem o mozliwosciach LBP. Cytuj
Gość Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 (edytowane) Widziałeś jakie kolesie skrypty porobili? Prostymi metodami będzie można odtworzyć mechanizmy rozgrywki, vide stealth, kamery, przeciwnicy - kwestia pomysłowości. Po zobaczeniu tego kalkulatora i kilku innych plansz, wierzę że taki rzeczy są w zasięgu kreatora. Oczywiście skrojone na miarę samego LBP. W tej grze kręci mnie innowacyjność i skala na jaką można wszystko zastosować. Sorry, ale w MGS4 nie było ani krztyny innowacyjności a ja jej właśnie poszukuje, obok pure funu, w grach tej "nowej" generacji. Edytowane 7 października 2008 przez Gość Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 ale w MGS4 nie było ani krztyny innowacyjności Szukasz w filmie stworzonym z poziomu silnika graficznego innowacyjności ? .... proszę ...... już bez offtopów. Głupie pytanie, jest sposób jeszcze na dostatnie się do bety ?. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 Jasny gwint co ta gra radości daje! Przebrnięcie przez początkowe levele to zaledwie początek Mimo że już tam możemy poznać mechanikę gry, sterowanie i śliczna stylistykę. Natomiast przy tworzeniu leveli wręcz TRZEBA patrzec na tutoriale bo doprawdy można się poważnie pogubić gdzie co i jak! Możliwości jest doprawdy multum i trzeba miec naprawdę niezły koncept i plan aby wyszło coś naprawdę konkretnego. Jednak prawdziwych rumieńców gra nabiera w multiplayerze! Raz że nasze postaci są mega słodkie i nawet głupio stojąc wywołuja mimowolne banany na naszych mordach, to w połączeniu ze świetną gestykulacją i oddaniem grymasów twarzy wydaje nam się że bierzemy udział w jakiejś szalonej kreskowce. Pomagające sobie nawzajem sackboye sa po prostu GENIALNE! Nawet grając z nieznajomymi można się konkretnie wczuć w swoja rolę. MISTRZ! Ta gra będzie się sprzedawac do konca życia Ps3. Takie jest moje zdanie. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 (edytowane) niech tylko Sony postara się z serwerami(w becie często są lagi) i mamy tytuł nieśmiertelny-w tą grę i za 10lat będą grali ludzie PS.Fun płynący z tej gry jest niewyobrażalny,kurcze jak ja kocham platformery(za czasów Amigi niech tylko wspomnę Alladyna,Lion King,Super Frog,Soccer Kid,brian the Lion,Mr Nutz itp) a ta gra nie dość,że to najwspanialszy platformer w jakiego grałem to jeszcze jej wykonanie,fizyka,online i edytor nie ma sobie równych. Ludzie przełamcie się tylko do tej gry(pewnie wielu odstrasza dziecinny design-"przecież ja stary chłop nie będę grać w jakąś grę z szmacianymi kukłami") ale warto-mocarz,dla takich gier kupuje się PS3 ps.ekipa w postaci mojej osoby,Jakima,Deadeya i Łukasza1987lb parę godzin pogrywała dziś w betę.Przed chwilą skończyliśmy.Jak wrażenia?nie licząc błędów bety-zwiechów konsoli itp to trzeba powiedzieć jasno TA GRA W MULTI TO NOWA GENERACJA DOZNAŃ-kombinujesz,działasz wspólnie,puszczasz miny,piszesz między sobą-fun do potęgi "n-tej".Ta gra przejdzie do historii,a levele które tworzą gracze są genialne-niesamowita jest ludzka wyobraźnia Edytowane 7 października 2008 przez Ficuś Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 (edytowane) ps.ekipa w postaci mojej osoby,Jakima,Deadeya i Łukasza1987lb parę godzin pogrywała dziś w betę.Przed chwilą skończyliśmy.Jak wrażenia?nie licząc błędów bety-zwiechów konsoli itp to trzeba powiedzieć jasno TA GRA W MULTI TO NOWA GENERACJA DOZNAŃ-kombinujesz,działasz wspólnie,puszczasz miny,piszesz między sobą-fun do potęgi "n-tej".Ta gra przejdzie do historii,a levele które tworzą gracze są genialne-niesamowita jest ludzka wyobraźnia Dokladnie, fun w multi grajac w 4 osoby i zwiedzajac swietne plansze jest niesamowity Wrazenia z singla przy tym to jak inna, o niebo slabsza gra. Mistrzostwem bylo jak wbilismy do latajacego statku, ktory mial cztery silniki (pchajacy w gora, dol, lewo i prawo), i do kazdego silnika byla dzwignia do wlaczenia lub wylaczenia go. Wbilismy tam w 4ke i kazdy zaczal bez ladu i skladu przekladac dzwignie a statek latal we wszystkie strony i obijal sie o sciany xDDDD Dopiero po chwili nauczylismy sie zsynchronizowac i operowac machina, i przelecielismy tor przeszkod odpowiednio ustawiajac dzwinie. Ale to juz tylko we 2ch bo statek 4 nie uniosl xD Zabawa jest przednia, naprawde mozna poczuc sie jak dziecko w najbardziej pozytywnym znaczeniu tego slowa BTW dzisiaj byla beta na fileplanet, i bez problemow mozna bylo wziasc duuuzo kluczy (ja wzialem 3 dla znajomych :E ), ale juz sie niestety skonczyla... Edytowane 7 października 2008 przez Deadeye Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 orientuje sie ktos skad mozna zdobyc klucz do bety? Cytuj
Fuerte 1 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 http://allegro.pl/item454864075_little_big...promo_code.html - tutaj możesz sie zaopatrzyć Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 7 października 2008 Opublikowano 7 października 2008 orientuje sie ktos skad mozna zdobyc klucz do bety? Obserwuj newsy, bo bety mają byc jeszcze rozdawane gdzieś (i to europejskie właśnie). Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 ciekawe jak sobie z takimi kretynami poradzą http://www.ripten.com/2008/10/07/jackass-r...d-trade-center/ Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Właśnie w takich sytuacjach Sony liczy na społeczność graczy, która wyłapie takie rzeczy i zgłosi aby ktoś to usunął. Cytuj
Kornolio 1 053 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 A widzieliście to? :> fajna sprawa http://www.ripten.com/2008/10/06/little-bi...kand/#more-7533 Jak ktoś ma jeszcze kod do bety to bardzo proszę, cholera nigdy nie mogę się załapać , a czy ktoś wie gdzie i kiedy będe jeszcze rozdawane klucze do bety LBP? Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Racja gra naprawdę jest świetna, ale jednak kupię ją gdy troszkę stanieje (głód survival horroru i dobrego Rpg jest większy, chyba wiecie o czym mowie ) Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 jak sie uzyska ten kod do bety jak go uaktywnic? Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 W account managm,ent- rób tak jakbyś chciał załadowac kasę na sklepik, pisze tam później (chyba druga opcja od góry) że zrobić to za pomoca specjalnych kodów lub tych kart zdrapek. Deadeye zabawa we 4 jest masakryczna. Szkoda że to beta i dośc często uświadczałem zwiechy podczas grania. Niektóre levele, jakie dane mi bylo zobaczyć były mega profesjonalne! Tak się zastanawiam- probowałem wczoraj porobić trochę leveli ale kurde połowy potrzebnych rzeczy nie mam jezcze dostępnych (silniczki, łańcuchy, liny i w ogóle rzeczy służace do poruszania przedmiotami. Dziwne. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 (edytowane) Tak się zastanawiam- probowałem wczoraj porobić trochę leveli ale kurde połowy potrzebnych rzeczy nie mam jezcze dostępnych (silniczki, łańcuchy, liny i w ogóle rzeczy służace do poruszania przedmiotami. Dziwne. Dopiero zassałem bete i wieczorem zdążyłem przejsc 3 pierwsze levele, wydaje mi się ze trzeb je (znaczy wszystkie plansze ) mieć na 100% aby wszystko odkryć. Edytowane 8 października 2008 przez Łebi Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Plus mieć zaliczone wszystkie tutoriale w edytorze. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 w tutorialach doszedłem do "ruchomych duszków" ale nie wiem jak to wykonać:o Robiłem tak jak na filmiku ale za skurczybyka nie chce mi sie ten tutek zaliczyć. Hilfe? Cytuj
stabik 3 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 (edytowane) ciekawe jak sobie z takimi kretynami poradzą http://www.ripten.com/2008/10/07/jackass-r...d-trade-center/ Abyście się nie podusili od prawienia tych populistycznych tekstów. Każdy ma prawo myśleć co chce, np. na temat zburzenia wierz. Ale składajcie te donosy obywatelskie, kiedyś to się przeciwko wam obróci. braka napinki ^ ^ Edytowane 8 października 2008 przez stabik Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 ciekawe jak sobie z takimi kretynami poradzą http://www.ripten.com/2008/10/07/jackass-r...d-trade-center/ Abyście się nie podusili od prawienia tych populistycznych tekstów. Każdy ma prawo myśleć co chce, np. na temat zburzenia wierz. Ale składajcie te donosy obywatelskie, kiedyś to się przeciwko wam obróci. braka napinki ^ ^ Nie no jasne....kto by tam sie przejmował parodiowaniem zamachu, w którym zginęło "kilka"osób. A co dalej?? Swastyki i tępienie Żydów(i Polaków) tak dla jaj?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi