Gość Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Dadzą na pewno userom opcje flagowania jako 'nieodpowiednie', a serwery będą nieustannie monitorowana. Tego typu treści nie przejdą na dłuższą metę. Chyba lepsze to niż zabronić w edytorze robić samoloty - tak w ramach prewencji. A WTC i tak wysadzili amerykanie. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 kto by tam sie przejmował parodiowaniem zamachu, w którym zginęło "kilka"osób. A co dalej?? Swastyki i tępienie Żydów(i Polaków) tak dla jaj?? Moi znajomi już parodiowali Niemcy, ale nikomu z nas w głowie tego zamieszczać publicznie, Broń Boże O_O !. Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 Dadzą na pewno userom opcje flagowania jako 'nieodpowiednie', a serwery będą nieustannie monitorowana. Jaka opcja juz jest - pod selectem masz opcje zglaszania nieodpowiednich tresci. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 na 2 planszy mam 24 przedmioty chbya na 51 mozliwych jak zdobyc reszte przeszlem plansze juz chyba z 10 razy:D? Cytuj
stabik 3 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 (edytowane) ciekawe jak sobie z takimi kretynami poradzą http://www.ripten.com/2008/10/07/jackass-r...d-trade-center/ Abyście się nie podusili od prawienia tych populistycznych tekstów. Każdy ma prawo myśleć co chce, np. na temat zburzenia wierz. Ale składajcie te donosy obywatelskie, kiedyś to się przeciwko wam obróci. braka napinki ^ ^ Nie no jasne....kto by tam sie przejmował parodiowaniem zamachu, w którym zginęło "kilka"osób. A co dalej?? Swastyki i tępienie Żydów(i Polaków) tak dla jaj?? Ale parodiować krwawe domy, w których z powodu zabicia nożem przez kogoś z rodziny lub wypadek samochodowy, w którym ginie xxxx razy więcej osób to już można. A czemu nie mogę tępić Żydów dla jaj, a mogę tępić np. polskich polityków? Czemu, prezydent i premier RP ssąc cyce Angeli Merkel, w jednej z większych polskich gazet na okładce przechodzą bez echa, a z Żydami nie do pomyślenia, z WTC też itd. Bo Ci tak nauczycielka powiedziała, bo wąsaty Pan w TV powiedział, że trzeba? Kompletnie skreślili plany wydania na psstore LBP? edit: Tak się składa, że parodia zamachu w reżyserii Uwe Bolla weszła do kin, pod tytułem "Postal" Edytowane 8 października 2008 przez stabik Cytuj
OlooS 0 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 (edytowane) Powiem tak po 6h bez przerwy spedzonych z ta gra jestem niesamowicie nakrecony gra zamiata w kazdym stopniu masa lvli w online i wogole to wszystko przygniata single tez dobry ale nie tak jak multi dopiero tutaj zaczyna sie zabawa na jednej konsoli lub online z kumplami to jest swietne od dawna sie tak w grze nie ubawilem miazga !! MUST HAVE jeszcze godzinami bede katowal ta bete mapka wipeout hd mnie rozwalila ! buah Edytowane 8 października 2008 przez OlooS Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 8 października 2008 Opublikowano 8 października 2008 (edytowane) Gra jest po prostu fenomenalna i oczywiście ma mankamenty(problemy z połączeniem ) jak to beta . Ale sama gra sprawia masę radochy , a edytor daje wręcz nieograniczone możliwości . Sam nie mogłem się nadziwić jak bardzo ta gra mi się spodobała . Same przebieranie sackboya sprawia wielką frajdę hehe Jak na razie gra na 9 Co do WTC . Jedna z wielu parodii 11 września. Nic nowego będą jeszcze gorsze (Irak .żydzi, faszyzm itd).No cóż przed administratorami LBP czeka wiele pracy. A co do ataku 9/11 nie ruszają ciebie ofiary które zginęły po 11 września w Iraku i Afganistanie?Tam w dwóch wieżach zginęło ponad 2000 osób( chyba się nie pomyliłem co ?) w wojnach wywołanych przez rząd USA kilkadziesiąt(set?) osób więcej. Po prostu jest to sposób na walkę z ciemnotą jaką USa próbuje wmówić całemu światu.Z krajem w którym za powiedzenie do murzyna "ty czarnuchu " możesz zostać zawieszony jako uczeń a nawet wywalony z pracy , gdzie ludźmi steruje się jak jakimś bydłem. Wybacz , ale takie "sterowane tragedie" na mnie nie działają . Edytowane 8 października 2008 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj
boski_karol 2 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Ja poświęciłem 5pln i kupiłem na aukcji kod do bety(nie mam szczęścia do takich akcji z darmowymi betami, więc musiałem szczęściu dopomóc ) i muszę powiedzieć, że to najlepiej wydane 5pln w ostatnim czasie. Ta gra jest świetna! Nawet moja Żona zerkała z ciekawością na tv jak latałem szmacianką Wprawdzie zagrałem dopiero w dwa pierwsze poziomy, bo wróciłem późno do domu, ale już nie mogę się doczekać powrotu do domu z pracy i ponownego zagłębienia się w świat LBP. Myślę jednak, że dzięki temu że mam betę poczekam z kupnem pełnej wersji, ponieważ mam teraz na celowniku inne tytuły, a czasu na granie jak na lekarstwo(kasy zresztą też ), ale bankowo po nowym roku sobie sprawię własną kopię. Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 LOL...porownujecie mgs do lbp.Dla mnie ten pierwszy jest poza zasiegiem ,tak jak to mowil ficus,bo to jest cos wiecej niz gra LBP jest swietny i innowacyjny ale nie sadze ze moze dostarczyc wrazen rodu z mgsa.To poprostu gra nastawiona na dobra zabawe. ''W żadnym konkursie szans ten pierwszy mieć nie będzie, bo to wszystko co ma MGS będzie można odtworzyć w LBP (mówię o gameplayu).'' Grigori mozesz mi to wytlumaczyc?Moze jest cos czego jeszcze nie wiem o mozliwosciach LBP. zajrzyj na dół strony http://www.konami.jp/kojima_pro/tgs_2008/jp/mgs4.html Old Sack Sackiroth mission code: sack eater the źródło http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p...p;postcount=336 the video http://www.joystiq.com/2008/10/09/you-got-...ittlebigplanet/ Cytuj
(BaT) 1 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Ja poświęciłem 5pln i kupiłem na aukcji kod do bety(nie mam szczęścia do takich akcji z darmowymi betami, więc musiałem szczęściu dopomóc ) i muszę powiedzieć, że to najlepiej wydane 5pln w ostatnim czasie. Ta gra jest świetna! Nawet moja Żona zerkała z ciekawością na tv jak latałem szmacianką Wprawdzie zagrałem dopiero w dwa pierwsze poziomy, bo wróciłem późno do domu, ale już nie mogę się doczekać powrotu do domu z pracy i ponownego zagłębienia się w świat LBP. Myślę jednak, że dzięki temu że mam betę poczekam z kupnem pełnej wersji, ponieważ mam teraz na celowniku inne tytuły, a czasu na granie jak na lekarstwo(kasy zresztą też ), ale bankowo po nowym roku sobie sprawię własną kopię. Także skorzystałem z dobrodziejstw aukcji internetowych i zakupiłem unikalny kodzik za jedyne 5 zł. Gra jest kapitalna , wieczorkiem się wezmę za tworzenie jakiegoś lewelku. Cytuj
.... 2 Opublikowano 9 października 2008 Opublikowano 9 października 2008 Gre powinni sprzedawać razem z 100 stronicową instrukcją. Jest coś takiego jak "włącznik czasowy"? Tj chce podłączyć do niego ładunki wybuchowe i ustawić tak, aby wybuchły minute po rozpoczęciu gry. Mogę zrobić drewniany klocek, który opuści się po minucie na zwykły czerowny przycisk, ale może można to jakoś prościej zrobić? Cytuj
YETI 10 991 Opublikowano 10 października 2008 Autor Opublikowano 10 października 2008 http://www.ultima.pl/LittleBigPlanet/i6523/ premiera za 4 dni?! Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 czy LBP bedzie mialo blokade regionalna? bo zastanawiam sie nad sciagnieciem z usa wersji sackboyem? Cytuj
z3r0 0 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 gry na ps3 nie mają blokady regionalnej!!! Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 Ale sobie cenę zażyczyli, to już chyba taniej będzie samemu sobie ją sprowadzić niż przepłacać na Ultimie... Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 level z GOW mna pozamiatal a wy co o nim sadzcie? Moim zdaniem powinni go doloczyc do pelnej wersji gry Cytuj
Kibot 10 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 Wie ktoś czemu restartuje mi się komputer jak chce się połączyć z jakimś cudzym levelem? Internet w ps3 mam przez komputer. Cytuj
pleju 208 Opublikowano 10 października 2008 Opublikowano 10 października 2008 level z GOW mna pozamiatal a wy co o nim sadzcie? Moim zdaniem powinni go doloczyc do pelnej wersji gry Też w niego grałem, jeden z lepszych również polecam ^_^ Gierka jest świetna, tylko mam nadzieje że do fulla dorzucą lepszy system oceniania, teraz jest ciężko znaleźć coś ciekawego. Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Po dłuższym zapozmaniu się z LBP (także kilka rozgrywek online) utwierdziłem się tylko, że to must-have Znalazłem kilka naprawdę ciekawych poziomów. Jedne są bardzo rozbudowane i długie, inne krótkie ale nadrabiają to innymi cechami. Niestety niektóre poziomy mimo checkpointów nie dają się ukończyć jeśli zginiemy w nieodpowiednim miejscu Chodzi o niezbędne pojazdy lub windy (ewentualnie inne rzeczy), które po powrocie na checkpoint nie wracają na swoje miejsce, jednak z pewnością da sie to naprawić odpowiednio je "programując". Cytuj
Texz 670 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 (edytowane) Duński Game Reaktor i skany z reki: http://www.neowin.net/forum/index.php?show...#entry589944440 edit: instalacja to 600 MB śmiecia na dysku; i tak nieźle, obstawiałem min. 1GB http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=32524 Edytowane 11 października 2008 przez t3xz Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Wiadomo czy poziomy stworzone w becie beda dostepne potem w pelnej wersji, czy przepadna? Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 jade złożyć pre-order i zgarnąć kody na Kratosa, Meduzy i Minotaura Cytuj
.... 2 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Wiadomo czy poziomy stworzone w becie beda dostepne potem w pelnej wersji, czy przepadna? gdzies czytalem (najpewniej w tym temacie), ze przepadna, dlatego nikt nie stara sie na razie stworzyc "dziela sztuki" tylko raczej cos na szybko Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 11 października 2008 Opublikowano 11 października 2008 Wiadomo czy poziomy stworzone w becie beda dostepne potem w pelnej wersji, czy przepadna? gdzies czytalem (najpewniej w tym temacie), ze przepadna, dlatego nikt nie stara sie na razie stworzyc "dziela sztuki" tylko raczej cos na szybko Będą dostępne. Link na potwierdzenie. http://www.psu.com/LittleBigPlanet-beta-le...a0005040-p0.php Cytuj
jaro 77 Opublikowano 12 października 2008 Opublikowano 12 października 2008 (edytowane) mam pytanie co do tej wersji z ultimy Jezeli kupie wersje US to czy pozniej bede mogl sciagac i grac w mapy zrobione w wersji EU wiem ze nie ma blokad ale nie wiem jak to z tymi mapami bedzie i jeszcze jedno skad Ultima wezmie LBP 14.10 jak wszedzie premiera jest na 21.10 Edytowane 12 października 2008 przez jaro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi