Skocz do zawartości

LittleBigPlanet

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Sklepy zawsze maja towar wczesniej...nawet miesiac. Siec Argos (UK) np. wystawila do sprzedazy Metal Gear Solid 4 o 3 tygodnie za wczesnie. Po dwoch dniach wycofali ze sprzedazy. :) Ale kto zdazyl kupic to jego :)

Edytowane przez SZKD
Opublikowano (edytowane)
Wiesz co niektórzy zrobiliby za ten kod?! A ty żeś go zmarnował...

Nie całkiem, na aukcjach było/jest ich od **** i jeszcze więcej.

Jestem totalnie zażenowany, nie pograłem w LBP, i nie czuje żadnego parcia na ten tytuł :P (taki joke).

Edytowane przez Dr.Czekolada
Opublikowano
Wiesz co niektórzy zrobiliby za ten kod?! A ty żeś go zmarnował...

Nie całkiem, na aukcjach było/jest ich od **** i jeszcze więcej.

Jestem totalnie zażenowany, nie pograłem w LBP, i nie czuje żadnego parcia na ten tytuł :P (taki joke).

Dawac CASH za kod do bety? Placic za demo jeszcze tak, ale cos takiego? ;)

Opublikowano (edytowane)

Wiesz ja akurat miałem taki problem iż przez dłuższy czas w wydarzeniach byłem zacofany (PS3 dead) praktycznie w ostatnim momencie dowiedziałem się o becie LBP, Sony nie podało mi pomocnej ręki no i teraz mam pasztet :/.

BTW 5 pln to taki duży wydatek ?, żeby sobie spokojnie pograć w LBP ? bez przesady ! :P.

Edytowane przez Dr.Czekolada
Opublikowano

Rozumiem, że skoro mam wersję z US to, żeby móc później sciągać ewentualne dodatki z PSS to powinienem grać na koncie US. Czy może te z US będa działać z grą "graną" na koncie PL ? Orientuje się ktoś może jak to jest ?

Opublikowano
Dodatki z wersją US będą działać tylko na PSStore US.

Tzn jak? Mając LBP USA ściągać muszę dodatki z PSS USA to wiadome, ale żeby te dodatki wykorzystać(żeby wogóle działały) w grze muszę grać na koncie z amerykańskim PSS czy na polskim?

Opublikowano

Obojętnie na jakim koncie, jak masz stardusta HD to powinieneś wiedzieć ;) zakupione dodatki z US działają na innych kontach, tylko konto US musi być obecne na konsoli. nya.

Opublikowano

TA gra to masakra!!!!!!!!!!mam od wczoraj i powiem szczerze ze wiele sie spodziewalem ale to przeszlo moje wyobrazenia,najlepszy tytuł tego roku !!!!!!!!! ps3 rulezzz, przez 15 minut sikalem ze smiechu to co mozna wyprawiac tymi facjatami to masakra polecam!!!

Opublikowano (edytowane)

W nowym PE LBP dostało 9+...

Z tego co pamiętam (poprawcie mnie jeśli się mylę) to takie Halo3 dostało 10. Ciekaw jestem jakich kryteriów gra nie spełniła skoro IMO jest takim świeżym powiewem na platformówki (i gry w ogóle)... Co takiego rewolucyjnego jest w Halo3 skoro to sequel i zbiera 10/10 a LBP, który jest totalnie czymś nowym i mega grywalnym nie zbiera pełnej oceny.

Edytowane przez nightrunner
Opublikowano (edytowane)

tak podobno maja wlaczyc 21.10.08 jak premiera w usa przynajmniej tak trabia ludzie na forum neogaf ktos tam pisal maila do mm bo tez sie niemoga polaczyc

Edytowane przez froniu
Opublikowano

LBP jest swietne. Zadna postac w grach nie wywolala u mnie tak pozytywnych uczuc jak Sackboy. Grajac caly czas pewnie siedzialem usmiechniety jak debil :P Zadna postac od Nintendo nie wprawi mnie w dobry nastroj, a Sackboy'owi sie to udaje.

Zabralem sie za robienie wlasnego levelu i po tutorialu jest juz sporo rzeczy dostepnych potrzebnych do majstrowania, ale takiego OGROMU mozliwosci budowania sie nie spodziewalem. Bedzie co robic, oj bedzie ;)

Muzyczka w LBP wspaniale pasuje do gry(szczegolnie lubie ta LBP theme) i nieraz sie zatrzymywalem by Sackboy wywalil jezyk i zrobil maly Sack-dance :P

Little BIG Planet dostarczy zaprawde mase Little BIG Fun ;)

Opublikowano

Na Eurogamer pisali, ze gra ponoc zostaje przesunieta w EU o 2-3 tygodnie o_O

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=262111

ktos tam podal link, ze niby z powodow religijnych (ekstremisci islamscy?) uwazaja, ze teksty piosenki typu, kazda dusza musi umrzec spiewane po arabsku sa obrazliwe....ponoc...

Dziwne, bo ja nigdy nie uwazalem takich tekstow po Polsku jako obrazliwe, a sluchalem naprawde ciezkoslowne piosenki o_O

Coz ciekawe jak to z tym bedzie teraz....

Opublikowano

Pytanie do tych co mają już grę - z tego co zrozumiałem chodzi o jakąś piosenkę w grze i przesuwają premierę żeby co? Usunąć ją z płytki czy jak? Czyli to co sprzedają sklepy w Polsce ma piosenkę (lub piosenki) nt. wersja która niby to oficjalnie wyjdzie za te 2-3 tygodnie będzie w jakiś sposób pocięta?

Pytam bo chciałem się wstrzymać z kupnem ale jeśli tak to zrewiduję chyba moje zamiary.