fredybizkit 99 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 po długiej sesji z edytorem dochodzę do wniosku, że tam można praktycznie wszystko stworzyć prawie skończyłem pierwszy level jak tylko włączą serwery zapraszam wszystkich na przetestowanie go 8) w singlu pod koniec było ciężko ale dałem rade i zachęcam wszystkich do zakupu tej gry bo jest niesamowita Cytuj
RYU25 0 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 Panowie wlasne etapy mozna tworzyc dopiero po skonczeniu gry?czy mozna to juz robic wczesniej bo ja za h.. nie moge nic zrobic nie wiem co jest. Cytuj
froniu 1 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 (edytowane) nie trzeba skończyć singla ale musisz w edytorze robić tutoriale (jak naciśniesz kwadrat z tego menu wybierz znak zapytania) i będziesz dostawać dostęp do nowych funkcji , rzeczy itp.. ja już właśnie kończę powoli swój pierwszy level zostało mi jeszcze upiększanie i będzie gotowy do udostępnienia ! Edytowane 25 października 2008 przez froniu Cytuj
Texz 670 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 (edytowane) http://littlebigplanet.us.playstation.com/...igWorkshop.aspx W planach jest coś, co może jeszcze bardziej pomóc zabawę w edytorze LBP. Wymiana doświadczeń z innymi graczami? Możliwość wydrukowania sobie ściągi przy tworzeniu nowych plansz? Zaczerpywanie inspiracji? Nauka metodą how-to? Czy jest coś, co mnie jeszcze w tej grze zaskoczy? edit: plansza którą muszę na starcie ściągnąć http://pl.youtube.com/watch?v=aBJlkpTIw48 Jasny gwint. Edytowane 25 października 2008 przez t3xz Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 edit: plansza którą muszę na starcie ściągnąć http://pl.youtube.com/watch?v=aBJlkpTIw48 Jasny gwint. Zbieram szczękę z podłogi...Po prostu nie mam pytań. Chyba jednak będę musiał wysupłać te 200 zł na tę grę, coś pięknego. Ten edytor naprawdę wielki jest... Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 (edytowane) edit: plansza którą muszę na starcie ściągnąć http://pl.youtube.com/watch?v=aBJlkpTIw48 Jasny gwint. A się trudzę z moją planszą,która jest na oko z 20razy mniej rozbudowana .Ale dojdę do wprawy-edytor tej gry jest wielki.MM nie rzuciło słów na wiatr i każdy etap ,który jest w trybie story może być w 100% odzwierciedlony przez edytor,baa kwestią czasu jest kiedy powstanie pełno etapów lepszych niż te wymyślone przez twórców ps.w dziale PS3 online utworzyłem temat o LBP - w założeniu ma on służyć zarówno ustawkom online jak również zapraszaniu ludzi do swoich etapów i polecaniu odnalezionych Edytowane 25 października 2008 przez Ficuś Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Jak się sprawuje gra z kimś na wspólnym ekranie? Daje sporo frajdy? Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Gra na wspólnym ekranie jest rewelacyjna ps.patch już jest na serwerach - ściąga się podczas uruchamiania gry ale dalej nie można grać online Cytuj
RYU25 0 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Kurcze ta gra nie jest taka latwa niektore etapy potrafia dac niezle w kosc dzis moj pad byl w niebezpieczenstwie:) naprawde niektore pomysly sa diabelskie....Ile jest etapow jestem w takim zimowym duzo mi jeszcze zostalo?Zaczolem tez tworzyc swoj etap i naprawde mozliwoscie jest niesamowicie duzo mozna zrobic praktycznie wszystko masakra teraz dopiero widze jak ciezko jest zrobic cos naprawde dobrego. Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Jestem już po Story z wynikiem 24% pucharów, ogólnie levele łatwizna, tylko ostatni trochę napsuł mi krwi. Będzie z nim jazda kiedy wezmę się za niego, aby przejść bez starty życia. Póki co skończyłem Savanne na maxa. Złoty pucharze czekaj Gra jest rewelacyjna, jeżeli się ktoś waha czy kupić, niech lepiej przestanie i bierze jak najszybciej. Jak to jest z tymi ubraniami Kratosa, Nariko i wielu wielu innych? Będą na PSS, kody są gdzieś do zdobycia w necie czy jak? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Skoro nie można wrzucać własnej muzy, do tworzonych leveli. To co są, jakieś gotowe dźwięki, piosenki które możemy wrzucać? Cytuj
Gość Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Tak; i jest tego sporo. W utworach można nawet pogłaśniać bądź ściszać konkretne instrumenty. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 26 października 2008 Opublikowano 26 października 2008 Do dyspozycji są wszystkie utworki grające w Story mode (jeżeli zbierze się bąbelki z nimi), plus zestaw dźwięków, typu pierdnięcia, zwierzęcia, strzepnięcia, krzepnięcia, rąbnięcia, tąpnięcia, grzmotnięcia, walnięcia i szczęknięcia. Cytuj
Gość Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Chopaki, jutro (hmm.. dziś już) startują serwery podobno! xD Kto idzie robić ze mną zadania na 4 x Sackboy? O 21.00? Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Jak się sprawuje gra z kimś na wspólnym ekranie? Daje sporo frajdy? REWELACJA!!!!!!!! tyle w tym frajdy, że nie da się tego opisać! Po kilku akcjach z bratem leżałem na podłodze ze śmiechu... nie mogłem się po tym przez chwile podnieść. Nawet mama sprawdzająca naszą-klasę co chwila odwracała wzrok i patrzyła z "czego te głupole znowu się śmieją". baaa sama ledwo wysiedziała na krześle oglądając nasze wynalazki i zabawy z bombai, tnt i resztą xD W trybie story sam przeszedłem zaledwie parę poziomów, resztę przechodzę z kumplem i bratem. Inaczej się nie da... hit!!!!!!! edytora i multi jeszcze nie ruszałem Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Mój pierwszy level właśnie przed chwilą skończyłem-czekam na otwarcie serwerów i już chwilę potem w odpowiednim dziale forum zaproszę Was do jego sprawdzenia Gra miażdży !! Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Czy jest multi online? Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Czy jest multi online? brak słów dla Ciebie.W tym temacie było to poruszane pewnie 10000000 razy jak nie więcej.Nie odpowiem Ci na to pytanie.Poświęć 10sekund swojego cennego czasu na poczytanie kilku postów w tym temacie,a się dowiesz. Cytuj
jaro 77 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 wlasnie dzisiaj wystartowal multi w wesji US (nie wiem jak PAL) i do sciagniecia patch o numerku 1.02 Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 chyba tylko wersja US była w sprzedaży jak narazie ja mam US no to się zaczyna prawdziwa gra ^_^ Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 Nie chyba tylko na 100% Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 patch można ściągać od wczoraj ,a online dalej nie działa-wywala bląd podczas połączenia z serwerami LBP- przynajmniej ja miałem takie info jeszcze 5 minut temu kiedy odpalałem gierkę Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 no nic spróbuje wieczorkiem bo muszę wyjść, jak coś to chętnie przyjmę chętnych na online Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 (edytowane) Chopaki, jutro (hmm.. dziś już) startują serwery podobno! xD Kto idzie robić ze mną zadania na 4 x Sackboy? O 21.00? Czuję się zaproszony, konsole będę miał włączoną, ślij zaproszenia na psn Co do gry: Dzień przed odebraniem jej od listonosza pomyślałem, że kurde może przesadziłem, może uległem niezwykłemu hypeowi na ten tytuł (a staram się raczej chłodno do gier podchodzić), że może gra faktycznie okaże się "pietnasto minutową zabaweczką dla dzieci"... Oooo jakże się myliłem... Przepraszam nację sackboyów, że zwątpiłem na małą chwilę w ich potencjał. Pierwsze levele to tylko rozgrzewka i tuotorial, potem zaczynają się takie pomysły że człowieka zatyka !!! Jak moja druga połowa dorwała się do pada, grywalnosć skoczyła znowu w górę !!! Pomaganie sobie, wspólne zadania lub motywy (spadając przypadkiem chwyciła się mojego sackboya i niczym Indiana musiałem nas rozhuśtać i przerzucić na drugą stronę urwiska) poprostu urywają łeb na wysokości jaj A edytor... fiu fiu fiu... Wszedłem do niego tylko na moment by stworzyć rakietkę i złapać trofeum za niesamowitą wysokość i szybkość. Po jej stworzeniu tak z głupia franc machnąłem coś jeszcze i jeszcze coś i jeszcze tylko to drzewko i ten fajny okręt podwodny dorzuciłem, rakietowy samochodzik własnej konstrukcji, skocznie, zapadnie, wypadnie, roślinki, ruchomego wroga, lewitujące platwormy, ruchome drzewa... ... jak spojrzałem na zegarek było grubo po północy. Gra jest naprawdę niesamowita i z wywieszonym ozorem czekam na start serwerów. Edytowane 27 października 2008 przez Łebi Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 27 października 2008 Opublikowano 27 października 2008 A jak jest z tymi mapami tworzonymi przez graczy? Aby na nich zagrać trzeba będzie je jakoś ściągnąć, czy tylko jakoś w nie wejść? Jeśli trzeba je ściągać, to ile będą zajmować miejsca na dysku i gdzie będą się zapisywać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi