Gość Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 (edytowane) Musisz uruchomić most przeskakując po czaszkach na drugą stronę. Zaciągniesz gościa w pojedynkę do końca planszy. Nie obrażę się jak dasz mi serduszka za tą podpowiedź. Edytowane 12 listopada 2008 przez Gość Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Dzieki. Obiecuje pod warunkiem ze masz taki sam PSN ID. Cytuj
Gość Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Taki sam. Możesz szukać też po levelu " Angel Of Storm - Boss Battle ". Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Szczerze mówiąc jak zobaczyłem koszulkę dla sackboya (!!) "First Day" w PSS za 18 zł, to się zgiąłem. Aż strach pomyśleć, jakie będą ceny konkretnych DLC... A jak przeczytałem na US blogu płacze Amerykanów, że oni takiej koszulki nie dostali, to się zgiąłem drugi raz. Ze śmiechu nad ludzką głupotą... Cytuj
Arkady 1 011 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 U nas byłoby to samo, gdyby na PL Store nie było jakiegoś ubrania, ludzka rzecz narzekać nawet przez największą głupotę. BTW zagrałem dziś w lokację z ICO o której wspominał Yeti na poprzedniej stronie, jeden z najlepszych leveli!! Usiłuję również zagrać online na 4 graczy bo brakuje mi trofea za wszystkie przedmioty w Story, niestety od 2 tygodni same przeszkody, jak nie mój net działa dziadowo, to servery padają, to wypada coś innego, irytacja sięga zenitu <_< Cytuj
izon 995 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Co najlepsze to ta koszulka to nic specjalnego. To juz lepszy jest darmowy stroj astronauty:) Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 No ja tez nie wyrobiłem jak zobaczyłem za ile te barachło opychają !! Dodatkowe levele to pewnie w cenie GT5 Prolog będą hehehe (3 razy odpukałem bo jeszcze zapeszę hehe) @Grigori Świetne są te twoje plansze, bardzo fajnie zaprojektowane i świetny, spójny design. Serduszka wraz z 5-ma gwiazdkami oczywiście poleciały Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Nowe kostiumy juz jutro!! http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=58 Cytuj
pink 2 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 (edytowane) powie mi ktoś jak się uderza drugiego sackboy'a? bo kurcze ludzie mnie biją, a a ja nie umiem oddać Edytowane 12 listopada 2008 przez pink Cytuj
izon 995 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 (edytowane) Ja wogole rozkminiam jaki ta gra ma potencjal tez dla innych tworcow ze stajni Sony!!. Np nie wiem kilka tygodni do premiery nowego Jak and Daxter i Naughty Dog w ramach zajawki wypuszcza level wraz z ciuszkami w LBP. Kazda firma moglaby sobie zatrudniac specjalistow od tworzenia leveli i postaci w LBP. Pomyslcie ze to by nawet poprawialo wizerunek firmy. Czekamy na jakas gre a oni sa tak mili i daja nam zajawke w formie LBP. Wiem troche niespojnie to napisalem ale moze rozkminicie o co mi chodzi..W skrocie po do wypuszczac np Lego Kaczor Donald skoro Disney moze zrobic cos za(pipi)istego w LBP itd itd..(oczywiscie to tak obrazowo oczywiscie ze to niemozliwe bo przeciez Disney musi zarabiac:) ) Edytowane 12 listopada 2008 przez izon Cytuj
Styku 11 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 pink: jelsi chcesz uderzyc np: prawą reką sackboya to naciskasz L2 i porpsotu tak jakbys robil zamach , najpeirw galka do klatki pierwsiowej a pozniej w strone zewnetrzej... sproboj serio tak jakbys robil zamach Cytuj
Gość Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 (edytowane) Śmiejecie się z koszulki... Wyobraźcie sobie jaką ja miałem polewkę jak spotkałem online kolesia który nagle się przebiera w ten ciuszek i zaczyna się chwalić. Ludzie to mają w głowach... Dzięki za pozytywne opinie o moich levelkach. A tu coś o wykasowanych planszach. 0.5% Of LBP Levels Modded Oceńcie sami. Edytowane 12 listopada 2008 przez Gość Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Oj robicie smaka Panowie. Powoli zaczynam mieć mentlik w głowie (heh rym). Już miałem brać Bioshock'a a tu czytam takie rewelacje nt LBP, mam na uwadze moja drugą Połówkę, pewnie byśmy mieli razem mnóstwo radochy z tym małym słodkim Sackboy'em A gdzie tu czas na Dead Space'a.. ? Pozdro dla grających, niedługo razem posmigamy! Cytuj
VViking 0 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Jak przejść pierwszy level (ten samouczek) bez ani jedengo zgonu? Mam na myśli moment, w którym zapada się most, wpadam do środka i żeby się wydostać muszę wybuchnąć i zacząć od kolejnego checkpoint'a. Jak to przejść żeby dostać bonusy za przejście levelu bez straty ani jednego życia? Help! Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Mi się wydaje , że on nie jest brany pod uwagę ale głowy za to nie dam Cytuj
VViking 0 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Mi się wydaje , że on nie jest brany pod uwagę ale głowy za to nie dam Tam na dole w menu odblokowanych nagród są wolne chyba dwa sloty na tą nagrodę Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Jak przejść pierwszy level (ten samouczek) bez ani jedengo zgonu? Mam na myśli moment, w którym zapada się most, wpadam do środka i żeby się wydostać muszę wybuchnąć i zacząć od kolejnego checkpoint'a. Jak to przejść żeby dostać bonusy za przejście levelu bez straty ani jednego życia? Help! może spróbuj przeskoczyć, mnie się udało Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Tam przecież wisi gąbka trzeba jej się tylko złapać Cytuj
hetros 4 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 na samym początku będziesz miał miejsce gdzie wkleisz nalepkę buta - odblokuje Ci się wyścig (dodatkowo za to złapiesz jedno trofeum) i i nad tą przepaścią opuści się ten ptaszek co się go można złapać Cytuj
Gość Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 (edytowane) A gdyby się nie opuścił tuż przed przeszkodą aktywuj drugiego pada, wskocz nim do dziury i wyłącz. Nie zalicza się to jako śmierć. Ja tak zrobiłem bo nie łączyłem sobie tego że wyścig opuszcza ptaszka. Momentami przerasta mnie fenomen tej gry. Pierwszy raz w życiu gram z noobami i mam z tego satysfakcje bo za pomaganie łatwo wysępić serduszka. Edytowane 12 listopada 2008 przez Gość Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 (edytowane) Grigori ,ach ty wredoto , ładne to tak od biednych noobków serduszka sępić ?( BTW dzięki za pomysł ) Tak poza tym dzisiaj próbowałem zaliczać plansze bez zgonu .masakra..a tu jeszcze czeka 100% znajdek ech .. nie ma co Trudnałatwa gra . @ down Grigori: Jaja sobie robię (hehe), Edytowane 12 listopada 2008 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj
Gość Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 Nie ma się co obrażać. Odkryłem dziwną satysfakcje z biegania z ludźmi po tych levelach, chodziło mi o to że bym się o to nie posądzał do tej pory. Serio, jak ktoś potrzebuje pomocy, nieważne czy mam od niego już serduszko czy nie, to chętnie pogram. Zawsze lepiej z kimś znajomym niż obcym obcokrajowcem. Zeratul, gramy dziś też? Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 ludziska jeszcze 5 serduszek do mojego levelu Arctic Adventure PL i mam pucharek-proszę dawajcie,10sekund roboty-w zamian oferuję przechodzenie plansz na 100%-mam w każdej fulla. Cytuj
Gość Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 (edytowane) Serwery znów leżą? Kufa. Ciąg dalszy kwestii usuwania leveli. Oświadczenie SCEE jest na Three Speech'u ale dwa konkretne highlightsy: Ensure that the content you share with other users is suitable for all ages - everybody has access to your level if you publish it. Please respect other people's intellectual property rights. For example, don't use images, brands or logos that you're not entitled to use. Innymi słowy - a nie mówiłem? Edytowane 13 listopada 2008 przez Gość Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 No tak, ale czy ogień, zabójcza mgła, elektroszoki itp nie są przynajmniej jakieśtam 10+ ? w ogóle nei czaje czemu ta gra ma E rating, skoro tam tyle przemocy jest, non stop co wybucha, kogoś trzeba likwidować [i nie mówię o user created content]. Moim zdaniem tym edytorem sami siebie wkopali, powinny być podziały wiekowe do dodania przy tworzeniu levela. Ciężko zrobić coś ciekawego i zarazem coś co jest EVERYONE [rating]. Chaotycznie jak zwykle, ale wiadomo o co chodzi. Zdecydowanie FAIL. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi