marcin0903 1 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 Mam takie pytanie, kupiłem sobie na PSS strój Chimery i inne darmowe sobie sciagnalem i teraz wbijam do gry i nigdzie ich niema. Czy to wina za grę mam ntsc a sciagnalem to z polskiego ps store? No i pytanie tak po za tematem na szybko czy idzie polska kartę zarejestrować na amerykańskim ps store? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 27 listopada 2008 Opublikowano 27 listopada 2008 LBP zaatakowalo nasza klase... Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Co do stroju Chimery jest za(pipi)isty - każdemu go polecam, a takie pytanie bo wcześniej myślałem, że nowe kostiumy to będą w saved costumes, a były poprostu poszczególne rzeczy do ubrania i teraz pytanie, czy te polskie DLC działa z grą NTSC? , bo wcześniej tylko patrzyłem na saved costumes... Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Nasza klasa http://nasza-klasa.pl/lbp Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Nasza klasa http://nasza-klasa.pl/lbp Jakiś "workowy" kolo mi podprowadził avatara... Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Dobra, instaluje patche do LBP, mozecie smialo mnie dodawac do friendsow. Tak wogole to moglbyscie mi podac nazwy (i powiedziec jak je wyszukac) jakis najciekawszych levelow? Sa moze jeszcze te slynne poziomy z bety ( Shadow of Colossus, God of War, ten a ludzkim cialem ) ?? Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 28 listopada 2008 Opublikowano 28 listopada 2008 Co do naszej klasy i sackboyów to najbardziej dobijające jest to jak jakaś/jakiś zaczyna pisać tam "sweet focia, pozdroffka" itp... Nie pasuje mi to do sackboyów, no ale chodzi o reklamę, z tym, że podejrzewam, że większość nie wie o co wogóle chodzi mimo, że jest tam napisane. Pomijając, że ktoś to zobaczy i powie "gupia gra", "tylko frajerzy w to mogą grać, ide expić w Tibie" oceniając ją po reklamie... Cytuj
Tradycjonalista 0 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 Od jakiegos czasu tworze poziom w LBP. Choc mozliwosci tego narzedzia sa duze to czasami nie da sie obejsc pewnych problemow. Mam pytanie do wszystkich, ktorzy tworza w edytorze. Chcialbym, aby po zabiciu potwora (czyli zebraniu babelka) uruchamial sie inny mechanizm, jednak przy potworze nie ma zadnego przelacznika, ktory by odpowiadal za reakcje po jego zabiciu (np. most, ktory sie podniesie, gdy potwor zginie). Da sie to jakos obejsc lub rozwiazac ten problem? P.S. Przepraszam za brak polskich znakow, pisze z konsoli. Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 Street Fighter w LittleBigPlanet http://polygamia.pl/street-fighter-w-littlebigplanet Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 Ponawiam pytanie: czy w grze sa dostepne te slynne lvle z bety jak na przyklad: God of War, Shadow of the Colossus badz ten poziom z ludzkim cialem Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 GOW I SHOTC są, tego z ciałem nie zauważyłem ale raczej jest. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 (edytowane) Dziś próbowałem pograć sobie singla samemu i dupa, strasznie nudno było . Potrzebuję 4 osób by pograć na coopie, ktoś by pograł ? ziemia1 - wysyłałem Ci invite na czat ale coś nie dawałeś oznak życia, za to byłeś online , tak więc czekam na jeszcze kogoś. Pozdro! Edytowane 29 listopada 2008 przez marcin0903 Cytuj
Janish 0 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 Jeżeli było tu takie pytanie, to z góry przepraszam. Czy jest jakaś różnica między wersją Region Free, a PAL ? Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 A w ogóle jest taka wersja jak Region Free? Przecież każda wersja działa na PS3. Tylko trzeba uważać na DLC bo ono jest regionalizowane. Cytuj
gianbuffon 11 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 jak ja mam z kims zagrac online? wczoraj w nocy gralem i jak klikam na plansze i play online, to pod obrazkiem mam jakichs graczy (chyba, ci ktorzy aktualnie w to graja). klikam na plansze i jestem sam. nikogo oprcz mnie nie ma. raz sie udalo, nie wiem jak, ale pojawilo sie dwoch graczy oprcz mnie. ale gra chodzila jakby w przyspieszonym tempie, a ja nic nie moglem z robic. oni grali, a ja nie... pozniej zostalem wyrzucony:/ i jeszcze drugie pytanko: jak chcialbym zagrac online z kims ze znajomych, to jak mam go zaprosic? Cytuj
Kibot 10 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 Próbował grać w to ktoś na dualshocku 2 przez przejsciówke USB? Wiem ze na niektórych grach to działa Cytuj
kwachus 5 Opublikowano 29 listopada 2008 Opublikowano 29 listopada 2008 Ja probowałem np tekken 5 dziala a LBP nie znajduje pada... Cytuj
webster8 0 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 Panowie...gdzie w edytorze znajduje sie "gumka do scierania"? Cytuj
Matt90 0 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 Czy można jakoś przeglądać levele, które dodałem do hearted? Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 30 listopada 2008 Autor Opublikowano 30 listopada 2008 lol niektóre pytanie mnie rozkładają na łopatki, ludzi sprawdzacie opcje i przyglądajcie się uważnie co jest wyświetlane na ekranie tv może przeglądać ulubione levele, czy też wysyłać zaproszenie do znajomych, wszystko znajdziecie w planecie która znajduje się po lewej stronie. Macie tam takie opcje jak Me, My Friends (wysyłanie zaproszeń). Tam też przeglądasz ulubione levele Wczoraj po tygodniowej przerwie włączyłem LBP. Kilka levelów mnie rozwaliło, wpiszcie sobie w wyszukiwarce która jest w grze Rihanna, Metallica, Star Wars czy też Zelda lub Mario. Cytuj
hetros 4 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 jak ja mam z kims zagrac online? wczoraj w nocy gralem i jak klikam na plansze i play online, to pod obrazkiem mam jakichs graczy (chyba, ci ktorzy aktualnie w to graja). klikam na plansze i jestem sam. nikogo oprcz mnie nie ma. raz sie udalo, nie wiem jak, ale pojawilo sie dwoch graczy oprcz mnie. ale gra chodzila jakby w przyspieszonym tempie, a ja nic nie moglem z robic. oni grali, a ja nie... pozniej zostalem wyrzucony:/ i jeszcze drugie pytanko: jak chcialbym zagrac online z kims ze znajomych, to jak mam go zaprosic? Ci pod obrazkiem to pewnie były osoby na zdjęciu (do każdej planszy jest zdjęcie z online i gracze na niej), gra chodziła przyśpieszona bo wszedłeś w trakcie gry i już nie mogłeś dołączyć i obserwowałeś ich poczynania, a wyrzucony bo może się komuś w ustawkę wbiłeś. Chcesz grać online? Najlepiej ze znajomymi pododawaj parę osób z forum i wyślij im invite'y do gry, pojawią się w twoim PODzie, wybierzesz planszę i dajesz Play in my own (nikt się wam nie wpierdzieli albo wy komuś) Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 nowe stroje juz niedlugo http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=99 w koncu zrobilem trophy za przejscie wszystkich plansz nie umierajac... kolo w bunkrze zmasakrowalo mnie... Cytuj
MeL 34 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 ostatbio grałem jeden z najlepszych leveli - ICO final version.... rewelka polecam Cytuj
froniu 1 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 w koncu zrobilem trophy za przejscie wszystkich plansz nie umierajac... kolo w bunkrze zmasakrowalo mnie... a mi właśnie został tylko ten trophy do zdobycia ale nie mam sil na to zostały mi może z 3 levele i najgorszy ten w bunkrze ! wcześniej to ps3 wywalę przez okno z nerwów niż to przejdę bez straty życia Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 LBP zakupione teraz tylko pozostaje mi wypatrywać doręczyciela. Odnoszę wrażenie, że wszyscy grają online, czyżby multi na jednej konsoli ssało? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi