Incognitos 2 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 (edytowane) Może mi ktoś powiedzieć jak można z kimś zagrać online?? Jak się można dołączyć o gry?? Wchodzę w play online i jestem sam na planszy i nie ma nic takiego jak zaproś czu cuś... o so chodzi jakby? EDIT: A po jakims czasie mam komunikat "Game disappered" EDIT2: Ok ktoś się do mnie podłączył ale były takie lagi, że później wyszli. I miałem coś w stylu czy chcesz isc za nimi ale nie wiem o co chodziło. Pytanie jak Ja mam się do kogoś podłączyć? Edytowane 9 grudnia 2008 przez Incognitos Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 Jak masz frienda to wchodzisz na ksiezyc po lewej i zapraszasz frienda do popitu. A jak chcesz grac z randomami, to wciskasz play online i albo cie polaczy z kims kto grac, albo zaczniesz sam i moze ktos do ciebie dolaczyc. Albo mozesz przy wyborze leveli dac, Quick Play, wtedy zazwyczaj dolacza cie do kogos. Cytuj
el torrnado 0 Opublikowano 9 grudnia 2008 Opublikowano 9 grudnia 2008 (edytowane) Jak przyleić nalepke na innego sackboia? Normalnie probuje, ale no nie da sie... Edytowane 9 grudnia 2008 przez el torrnado Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 Jak przyleić nalepke na innego sackboia? Normalnie probuje, ale no nie da sie... Chodzi o stickersa ? Nie da się przykleić, można tak jakby postawic nimi pieczątke na sackboyu, pokolorowac go, mozna natomiast przykleic jakies elementy trójwymiarowe, ogony, kwiatki, ozdoby i inne duperele. Wskakujesz w chmurkę, w ikonę stickersów (jeśli dobrze pamiętam) tam szukasz tych gotowych elementów, wybierasz co chcesz przykleić, dopasowywujesz wielkość, kierujesz na ludka, przycisk i gotowe. Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 10 grudnia 2008 Opublikowano 10 grudnia 2008 Łebi wie, dał mi kiedyś krzaki jakieś . Jedna kwestia tylko, aby coś komuś dać [sticker/decoration], musisz mieć tę osobę w friendlist. Inaczej nie będzie to możliwe [i dobrze, bo jakieś ciecie by zaczeły trzodę niekontrolowaną robić xD]. Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 wycieli opcję wklejania własnych obrazków? Widziałem na kilku promocyjnych(nowych filmikach) chyba nawet reklamach tv w Polsce, ale z tego co wiem nie ma tej opcji A skąd pewność, że na fotach/reklamach wklejane zdjęcia pochodzą z HDD ? Mm myśli nad taką opcją (pewnie od dawna gotową, ale borykają się z Sony:) - póki co mając PlayStation Eye można cykać fotki i wklejać co chcemy. Trochę to naciągane - bo czasami robimy fotkę fotki, ale lepszy rydz... Cytuj
stabik 3 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 (edytowane) Jakie mogą być konsekwencje stworzenia mapy zawierającej treści nazistowskie i opublikowania online? Edytowane 11 grudnia 2008 przez stabik Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Jakie mogą być konsekwencje stworzenia mapy zawierającej treści nazistowskie i opublikowania online? serduszko ode mnie xD. Serio? Nie powinni się czepić, moim zdaniem nie mają prawa, ale to dość delikatny temat, pewnie jakieś cyce wcisną SELECT i zgłoszą, jako obraźliwe. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Jakie mogą być konsekwencje stworzenia mapy zawierającej treści nazistowskie i opublikowania online? jak wrzucisz to daj cynk...chetnie zagram Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Jakie mogą być konsekwencje stworzenia mapy zawierającej treści nazistowskie i opublikowania online? serduszko ode mnie xD. Serio? Nie powinni się czepić, moim zdaniem nie mają prawa, ale to dość delikatny temat, pewnie jakieś cyce wcisną SELECT i zgłoszą, jako obraźliwe. Oj mylisz sie, rozpowszechnianie tresci nazistowskich jest karalne. Proponuje zapoznac sie z kodeksem karnym. Prawo miedzynarodowe rowniez tego zabrania. Cytuj
gnysek 9 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 były problemy z koranem, więc od razu by zareagowali. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Hysz i Szymek - slabe poczucie humoru (mam nadzieje). Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Nie słabe, po prostu inne. Nie będę się wdawał w dyskusję na ten temat akurat. Jest karalne, spoko, jak większość rzeczy, które ludzie robią Jakoś w CoD nie przeszkadzają nikomu treści nazistowskie. Bleh, marudze tylko. Cytuj
Gość Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 "treści", a "propagowanie treści" to dwa różne zjawiska. Cytuj
Hysz 25 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Kolega napisał: zawierającej treści nazistowskie Co chyba samo w sobie nie jest złem wcielonym, nie? Chyba, że publikując treść propaguje ją xD. Nie no dobra, nieważne, wybaczcie moje komentarze. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Watpie zebys byl scigany po wstawieniu takiego levela Pewnie by sie skonczylo na tym, ze by go usuneli. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 "treści", a "propagowanie treści" to dwa różne zjawiska. co by musial rozstrzygnac sad... anyway z forza 2 bylo to samo, ktos zrobil nazistowskie malunki na furze i jego fure skasowano... Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Odnioslem sie do serduszek Wystepowanie hitlerowcow w tworach majacych oddac warunki danego czasu jest tylko pokazaniem wizji historii. Jednak wszelkie symbole nie polaczone z tresciami historycznymi dosc jednoznacznie mozna zinterpretowac jako propagowanie. Level udajacy przejscie przez oboz hitlerowcow czy jakas bitwe badz wydarzenie musialby dosc jednoznacznie odnosic sie do historii badz ja udajacych wydarzen. Inaczej symbole faszystowskie ni z gruchy ni z pietruchy to propagowanie. Cytuj
stabik 3 Opublikowano 11 grudnia 2008 Opublikowano 11 grudnia 2008 Biorę odpowiedzialność za lvl, jeśli ktoś chce pomóc tej inicjatywie i np. podrzucić jakieś itemy itp. niech uderza na: stolec777 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 13 grudnia 2008 Opublikowano 13 grudnia 2008 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,6059...yzyk_w_LBP.html KÓŁKO I KRZYŻYK w LBP ,gramy na konsolę z AI.na końcu filmiku koleś pokazuje ten level w edtytorze.Ilość linek do modułów zachowań jest niewyobrażalna,koleś chyba ten level od premiery robił :o Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 15 grudnia 2008 Opublikowano 15 grudnia 2008 http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=148 Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 16 grudnia 2008 Autor Opublikowano 16 grudnia 2008 EDGE przyznaje nagrody Best game: 1. LittleBigPlanet 2. GTA IV 3. Fable II Best Innovation: 1. LittleBigPlanet 2. NXE 3. Left 4 Dead Best Visual Design: 1. LittleBigPlanet 2. Street Fighter IV 3. Far Cry 2 Best Audio Design: 1. Dead Space 2. GTA IV 3. No More Heroes Best hardware: 1. Xbox 360 2. PS3 3. Wii Best Publisher: 1. Microsoft Game Studios 2. Electronic Arts 3. Sony Computer Entertainment Best Online Experience: 1. Left 4 Dead 2. LittleBigPlanet 3. Gears of War 2 Best Developer: 1. Media Molecule 2. Criterion Games 3. Rockstar North Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 (edytowane) LBP dominuje i dobrze. Dzieło MM nie wszystkim musi się podobać (choć dla mnie akurat jest gienialna ^_^ ) ale nikt nie zaprzeczy, że jest w pewnym sensie objawieniem i powiem świeżości w zalewie sequeli i reedycji starych (sprawdzonych) marek. Edytowane 16 grudnia 2008 przez stoodio Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 Jakby jeszcze sprzedało się z 10 razy lepiej niz aktualnie. Powiedzcie sobie teraz jak tu inwestować w innowacyjnośc, skoro ta się tak słabo sprzedaje. Miejmy tylko nadzieję że gra będzie znikać z półek skepowych w jednolitym tempie przez kolejne lata. Cytuj
JoHnyW 0 Opublikowano 16 grudnia 2008 Opublikowano 16 grudnia 2008 (edytowane) ja nie wiem nie analizuje tak rynku, jezeli gra by sie okazała klapą to by było smutne jak dla mnie edytor to najbardziej uzalezniajaca rzecz w grze od czasu gdy dorwalem Warcrafta III na PC apropo LBP nie mógłby mi któs opisać jak działa bomba zegarowa abym mógł ją zrobić ?? domyślam się że to nie trudne ale jakoś zawsze wole myśleć o nowych pojazdach zamiast o bombie jeżeli ktoś byłby na tyle miły żeby mi ją wysłać jako gift (PSN: JoHnyWlkr) byłbym wdzięczny... Edytowane 16 grudnia 2008 przez JoHnyW Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi