Zeratul 415 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 mgs teraz. niedlugo pewnie Killzone 2... potem God of War... oj Sony dobrze zainwestowalo pieniadze tym razem Cytuj
gnysek 9 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Sporo kasy wyjdzie na Levele + Postacie, chyba skuszę się tylko na te pierwsze Cytuj
Gość Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Coś słabo z czytaniem? Całość kosztować będzie 5.99$, levele poniekąd gratis do zestawu Sackludków. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 (edytowane) Coś słabo z czytaniem? Całość kosztować będzie 5.99$, levele poniekąd gratis do zestawu Sackludków. No widać że słabo - całość z kostiumami ja widzę za 11,98 USD (2x5,99) z linka który podał Zeratul. Gdzie jest napisane że kostiumy będą gratis dawane? Edytowane 19 grudnia 2008 przez Kyo Cytuj
Gość Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 Sry. Sugerowałem się wieściami z SixthAxis. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 (edytowane) moje info jest stad... ale widac, ze juz je zmienili na poczatku byla mowa o np 60 stickerow http://news.littlebigworkshop.com/en-us/ http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=165 Edytowane 19 grudnia 2008 przez Zeratul Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 19 grudnia 2008 Opublikowano 19 grudnia 2008 za 6 dolców dostanę levele z MGS,zestawy stickerów z gry i 3 nowe muzyki i do tego jeszcze trofea.......piękny prezent MM na święta,po prostu wspaniały. Ojjj Jakimku nie spędzisz świat z LBP-od razu jak wyjdzie dodatek to oddajesz mi moją kopię Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Mam pytanko,mam wersje Eu i sciagnolem sobie te kostiumki za friko, mikolaja itp. Zainstalowalem i w grze nie mam zadnych z tych (pipi).Jakas porada? Cytuj
Gość Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Musisz ściągnąć z tego samego regionu z którego masz grę. Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Jest już patch 1.07, który wprowadza dużo dobrego: za http://blog.us.playstation.com/2008/12/19/...oliday-edition/ New Search Modes: Huge update on this end. We’re introducing more ways to find interesting levels! Not only can you search by the ‘most hearted’, but with the new ratings, you can also find the ‘highest rated’ as well as the ‘busiest’ levels online. So your input when playing other peoples levels will be even more important, so help us, make these search categories a great destination for the community. So “heart” away to those who deserve them, keep awarding those stars and keep commenting to help make peoples levels better. Also, keep in mind that this is just one update to improve the SHARE experience, and there will be more in the future. “Wheel of Death” bug = FIXED: The dreadful issue with speeding motorbolts and flinging Sackboys has been looked at, analyzed and corrected. So fling away!!! In-game store: Now you can browse and download costumes, level packs, etc, directly from the Pod. Check out the latest costumes and packs on the store and revisit all of your purchases. Improved peripheral support: USB keyboards now work and there is broader support for 3rd party controls. Details, details, details: * Fixed stretchy Sackboy arms animation * Improved the corner editing tool * Tweaked some Sackboy animations * Adjusted Sackboy Slap sensitivities - so less accidental slaps * Fixed lights (object) to permanently remember color change * Improved online multiplayer level selection * Ability to save you level to a different slot on the moon while mid-edit * General server improvements * Misc visual fixes Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Musisz ściągnąć z tego samego regionu z którego masz grę. O tym to ja wiem,sciagalem z EU,wieczorkiem sciagne updejta i kostiumki jeszcze raz. Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 20 grudnia 2008 Autor Opublikowano 20 grudnia 2008 Kostiumy są tam gdzie redszta ubranek, trzeba dobrze poszukać, każdą część zakładasz oddzialnie (spodnie, buty itd.) Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Ekstra sprawa z tym DLC, mam nadzieje ze takowe beda wydawane przez minimum rok czasu a gra bedzie rozwijana niczym Burnout Paradise. Cytuj
Gość Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Wiecie co mi się widzi prawdopodobnym? Następna paczka leveli może być z uniwersum FF. Wszak Sephirot zapowiadany był na tej samej konferencji co Snake. Podobnie zresztą jak MGSa, FFa kupiłby każdy więc to pewny zarobek. Kierunek rozwoju LBP jest cudowny. Kasa kasą, ale jakość contentu jest niepodważalna. Co tydzień coś nowego, część jest darmowa. Teraz już jestem pewnie że to gra roku. BTW. Może kostium Vivi'ego? Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 20 grudnia 2008 Autor Opublikowano 20 grudnia 2008 (edytowane) Dokładnia, o tym samym pomyślałem. Po FF niech coś wrzucą z God of War, KillZone. A może np. GTA IV? Nicko Bellic jako sackboy PS. Orientuje się ktoś, czy zbobycie wszystkich naklejek z MGSowego doatku, będzie wymagało 4 graczy? Edytowane 20 grudnia 2008 przez YETI Cytuj
szajbz 0 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 Witam 1. mam problemik z trofeami typu Expert creator - w edytorze na żadnej ikonce nie pokazuje mi sie "?" wiec niby wszystko obejrzane a jednak jeszcze coś zostało, jak to sprawdzić? 2. Jak wklejać swoje obrazki do gry? widziałem na necie ze niektórzy np. logo mirror edge wkleili Dzięx Cytuj
JoHnyW 0 Opublikowano 20 grudnia 2008 Opublikowano 20 grudnia 2008 1. Posprawdzaj banieczki, portale itp. poprostu rob mape i ci wkrotce dojdzie 2. Potrzebujesz kamerki PS Eye (sprawdze czy eye toy z też PS2 działa) Cytuj
froniu 1 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 orientuje się ktoś czy DLC kupione na PSS Kanada będzie działać z wersja gry NTSC z US ? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Dobra pytanko - ciuszki i wszelkie LBPowe itemy, tez da sie przy sciaganiu podzielic na 5 ludzi? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Dobra pytanko - ciuszki i wszelkie LBPowe itemy, tez da sie przy sciaganiu podzielic na 5 ludzi? taaa jak ktos chetny na dodatek to pisac Cytuj
el torrnado 0 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Siema, w wolnej chwili sprawdzcie moj pierwszy level "The Lost Highway Race" i oceńcie jooo Cytuj
east 0 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 Hej. Wczoraj kupilem gre i jest niesamowita, ale mam dwa pytanka: Mianowicie gram z dziewczyna sobie i przechodzimy plansze, ale mam pytanie, jak grac samemu od nowa? da sie? czy cos w opcjach trzeba zmieniac? czy wszytsko co przeszlismy bedzie zapisane i aby samemu przechodzic gre to co mam zrobic? bo chyba wszystko sie smameu zapisuje co? a drugi problem dotyczy ubranka sackboya. mianowicie, moj ma ubranko zapisane i co wlacze gre to takim sie odrazu wlacza i gramy, natomiast jej za kazdym razem musi na nowo ubierac, bo wlacza sie nie ubrany.... nie wiem czemu... pomoze ktos? pozdrawiam! Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 1. Stwórz nowe konto na PS3 2. Dziewczyna pewnie loguje sie jako Guest. Niech zaloguje sie na innym koncie (najpierw stwórz je w menu PS3) Cytuj
east 0 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 no i jak stworze nowe konto, to wtedy jak bedzie mozna grac? na moim koncie bedzie gra nasza we dwojke sie zapisywac.. na jej koncie bedzie zapisywac sie jej gra single jak bedzie grac jak mnie nie bedzie. a jak ja sam mam grac? nadal nie wiem?? Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 22 grudnia 2008 Opublikowano 22 grudnia 2008 (edytowane) Hej. Wczoraj kupilem gre i jest niesamowita, ale mam dwa pytanka: Mianowicie gram z dziewczyna sobie i przechodzimy plansze, ale mam pytanie, jak grac samemu od nowa? da sie? czy cos w opcjach trzeba zmieniac? czy wszytsko co przeszlismy bedzie zapisane i aby samemu przechodzic gre to co mam zrobic? bo chyba wszystko sie smameu zapisuje co? Wszystko co zrobiłeś zapisuje Ci się w pliku na dysku, więc jeżeli chcesz grać od początku to wystarczy, że skasujesz save'a. Tylko to jest raczej bezcelowe, bo każdą planszę możesz odpalić w każdej chwili jeszcze raz. a drugi problem dotyczy ubranka sackboya. mianowicie, moj ma ubranko zapisane i co wlacze gre to takim sie odrazu wlacza i gramy, natomiast jej za kazdym razem musi na nowo ubierac, bo wlacza sie nie ubrany.... nie wiem czemu... pomoze ktos? pozdrawiam! Zgaduje, że twoja dziewczyna gra jako "guest", zrób drugie konto na konsoli, wtedy będzie się mogła logowac do gry z tego konta i wszystkie osiągnięcia i stroje będą jej się zapisywać. Edit. Jak zacząłem pisać posta, to jeszcze odpowiedzi nie było;) Przy okazji---> save'y będą oddzielnie, jeden na twoim koncie, drugi na jej. To co odblokowała, zdobyła dana postać ( nie ważne czy sama, we dwóch, online ) będzie się zapisywać na jej koncie. Edytowane 22 grudnia 2008 przez Kris Blake Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi