Owiec 281 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 (edytowane) Dobra siatka jest. Myslalem ,ze jest caly czas ,a nie jak ma sie 'rozdzke' xD E: To zareklmauje przy okazji swoj level - '1st try + some trohpies' ;P Raczej dla wytrwalych. Edytowane 31 grudnia 2008 przez Owiec Cytuj
wiiboxstation 0 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 Jak zagrać w te levele z mgsa?? bo ściągnąłem i zainstalowałem ale nie wiem co dalej... Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 31 grudnia 2008 Opublikowano 31 grudnia 2008 (edytowane) Ze swojego Poda musisz wejsc na ksiezyc na ktorym sa dostepne te levele. Edit: Zle napisalem - wchodzisz na sklepik LBP ze swojego poda. Tam masz levele MGS, Edytowane 1 stycznia 2009 przez grzes_l Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Gra ktoś jeszcze w LBP dla przyjemności, czy wszyscy tylko walą w trofea ? Pograłbym z kimś, bo to zabawa przednia :> Kocham jak gość mi zapierdoli cały pokoik dużymi kamiennymi głowami, czy innymi mackami Cytuj
VViking 0 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Wszedłem do level'a z cyklu "300 i więcej darmowych przedmiotów", ale jak je pozbierałem to napisało mi, że nie zapisze mi się stan gry, bo save za dużo miejsca by zajmował... WTF!!! Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 1 stycznia 2009 Opublikowano 1 stycznia 2009 Fantastycznie się zaczął dla mnie ten rok. Jakimś cudem coś się stało z moim savem i jak odpalam grę to wraca mi po loadingu do XMB, na innych profilach wszystko w porządku, bo są tam stare savy. Problemy zaczęły się od patcha 1.7, gdzie nie zapamiętywało mi zdobytych itemów i zaliczonych plansz, a po zakupie MGS packa po jednym dniu save zdechł... Po prostu rewelacja nie ma co, idę się pochlastać. Tutaj jest ten save jak ktoś se sobie zobaczyć jak to fajnie jest xD : http://rapidshare.com/files/178742137/LBP.rar PS. 10 minut po północy miasto moje zgasło na 20 minut yeah xD. Cytuj
east 0 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Hej! Mam pytanie odnosnie grania online.. wlanczam dowolny level na wyspie, lub biore comunnication potem search i wybieram dowolny level i biore ONLINE i nigdy z nikim nie gralem.. moze cos zle robie? Jak sie w takim razie powinno dolaczac do gry on line z inymi uzytkownikami, aby 4 sacboyami biegac po planszy na raz? Moglby ktos pomoc? Z gory bede wdzieczny za wszelka pomoc.... Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Hej! Mam pytanie odnosnie grania online.. wlanczam dowolny level na wyspie, lub biore comunnication potem search i wybieram dowolny level i biore ONLINE i nigdy z nikim nie gralem.. moze cos zle robie? Jak sie w takim razie powinno dolaczac do gry on line z inymi uzytkownikami, aby 4 sacboyami biegac po planszy na raz? Moglby ktos pomoc? Z gory bede wdzieczny za wszelka pomoc.... Najlepiej sie ustawic z friendsami;) Robisz wszystko dobrze,ale inne osoby musza grac w tej chwili ten sam lvl zeby zagrac z nimi online,ciezko trafic;) Najlatwiej w story kogos znalesc,ale tez roznie z tym bywa. Cytuj
east 0 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 czyli co biore level ze story i biore on line i tak do skutku az kogos znajde? hmm... ciezka sprawa w takim razie z kims pograc, bo tak ciagle biore od swiat i tylko raz mi sie pojawila osoba z ktora gralem.. a jak ja bym mogl sie dolaczac do gry jakiejs? i w ksiazece czytalem ze jak biore quick game to wlaczac mnie bedzie do gry online z innymi osobami... i za kazdym razem jak biore quick game ani razu na nikogo nie trafilem.... Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Mozesz tez wziasc play online i stac w levelu przed znakiem zamykajacym dostep nowych ludzi. Wtedy masz szanse ,ze kogos do Ciebie dolaczy.Nie latwiej sie z kims z forum ustawic? Ja w 1dzien dodalem parunastu znajomych z LBP, dzieki temu i zawsze mam z kim grac. Cytuj
east 0 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 znak do nowych ludzi to ten co sie wypada na plansze tak? przy rozpoczeciu gry? i tam czekac? Cytuj
vip77 237 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 wlacz gre online i poczekaj chwile na poczatku poziomu. czasem dluzej czasem krucej wazne zebys nie przekraczal znaku sackboya bo wtedy juz nikt sie nie bedzie mogl dolaczyc do tego etapu Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Ten co jest na poczatku levelu z glowa sacka i sie obkreca i przekresla jak za niego wejdziesz. Cytuj
Danilo1972 91 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Gdzie znaleźć wszystkie zdobyte online przedmioty? Cytuj
Gość Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Create Mode / Popit / Items / ostatnia zakładka jakoś tak Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 (edytowane) Gadajcie sobie, co chcecie, ale wg mnie aceowanie niektórych leveli łatwe nie jest. W sumie na razie nie gram Story, ale np. jestem aktualnie na poziomie 3.3 - Serpent Shrine i parę razy już chciałem padem rzucić. Edytowane 4 stycznia 2009 przez Khadgar Cytuj
Gość Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Trzeba się wyuczyć na pamięć jak działają mechanizmy. Jedyne dwie problemowe plansze do Acedowania to druga z The Wildernes i jej mordercze koło śmieci oraz jedna z mini gierek w której trzeba dwa razy przebiec tą samą trasę skacząc po mega cienkich słupkach nad ogniami. Tragedia. Teraz troszkę o dodatku. Szczerze mówiąc mam mieszane uczucia. Z jednej strony Paint Gun i nowe elementy interaktywne są super, sam design graficzny plansz mistrzowsko odwzorowuje MGSa4, z drugiej zaś strony levele są łatwe, krótkie i co najgorsze mało zróżnicowane. Praktycznie brak zakamarków z ukrytymi bonusami. Wyraźnie odstają od Story Mode a nawet niektórych plansz community. Niestety również, jaki dodatek taki pucharki - wszystko do ugrania w 4 godziny z marszu. Aż mam ochotę powiedzieć, i powiem to głośno żeby wkurzyć parę osób - nawet tak potężne narzędzie jakim jest LBP nie jest w stanie sprawić że pozbawione wyobraźni Kojima Productions zbuduje coś wyjątkowego. Cytuj
Me4ju 0 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Aby mieć 100 proc w danym rozdziale, to w te minigry wystarczy przejsc nie tracac zycia? Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 4 stycznia 2009 Opublikowano 4 stycznia 2009 Mi tam gierki od Kojimy sie podobaja Dodatek tez dobry - 4h grania za 22zl (cena z PSS PL)? Wg. mnie dobra cena. Me4ju: tak, ale tylko te gry, ktore bez tracenia zycia da sie przejsc (wyscigi itd), bo niektorych minigierek sie bez straty zycia przejsc nie da, bo na koncu poziomu sie pojawiamy dopiero jak zginiemy. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Mam pewien problem.Odpalam dzisiaj lbp,wgrywa sie i pojawia sie czerwony obraz no i kupa, druga proba" problem loading data" mysle (pipi) z tym, usuwam savy ale giera sie dalej nie odpala;/ Jakies rady? Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Mam pewien problem.Odpalam dzisiaj lbp,wgrywa sie i pojawia sie czerwony obraz no i kupa, druga proba" problem loading data" mysle (pipi) z tym, usuwam savy ale giera sie dalej nie odpala;/ Jakies rady? A game data usunąłeś ?? Ostatnio po backupie miałem problem z danymi od Orange boxa, ponowna instalacja pomogła. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 5 stycznia 2009 Opublikowano 5 stycznia 2009 Dokladnie. Zwykle save'y nie sa problemem. Po prostu sie nie wczytaja - to raczej game data. Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Molyneux: LittleBigPlanet najbardziej innowacyjną grą 2008r. http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,6166...nnowacyjna.html Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 16 stycznia 2009 Opublikowano 16 stycznia 2009 Mam pewien problem.Odpalam dzisiaj lbp,wgrywa sie i pojawia sie czerwony obraz no i kupa, druga proba" problem loading data" mysle (pipi) z tym, usuwam savy ale giera sie dalej nie odpala;/ Jakies rady? Tez to ostatnio mialem. Przeczyscilem plyte i pomoglo ;p Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 16 stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 stycznia 2009 (edytowane) Mam pewien problem.Odpalam dzisiaj lbp,wgrywa sie i pojawia sie czerwony obraz no i kupa, druga proba" problem loading data" mysle (pipi) z tym, usuwam savy ale giera sie dalej nie odpala;/ Jakies rady? Tez to ostatnio mialem. Przeczyscilem plyte i pomoglo ;p Odpalam wczoraj LBP, po informacji aby nic nie ruszać gdy wyskakuje znaczek ze cos tam sie czyta z twardziela gra przechodzi do... XMB. LOL Już myslałem, że mi PS3 padła, ale inne gry śmigają bez problemu. Edytowane 16 stycznia 2009 przez YETI Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi