Skocz do zawartości

LittleBigPlanet

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno to działało w becie, ale jako, że serwery LBP są delikatnie mówiąc z dupy to usunęli tą funkcjonalność, żeby lepiej sie grało online. Podobno mają niedługo przywrócić...

Opublikowano

Mam problem z edytorem... Chcę, aby wieża, którą stworzyłem zniknęła, gdy dojdzie do pewnego momentu (wieża się zawala). Przyczepiłem więc do niej mózg, ustawiłem magnesy na "one shoot" i owszem, mózg znika, ale wieża która jest do niego doczepiona-nie :/ Wieża jest dość duża, patrzyłem na mniejszych obiektach i wszystko ładnie znika. Jest jakiś sposób, aby zadziałało?

Opublikowano (edytowane)

W dzisiejszym update psstore pojawilo sie takie cos:

LittleBigPlanet - nowe kostiumy:

-Chinese New Years Costumes

-Groundhog Day Costume

-Ape Escape Costume (Ł1.59)

-Kratos Costume (Ł1.59)

-Toro Costume (Ł1.59)

-God of War - Level Kit (Ł2.39)

Niby sa to tylko nowe kostiumy jednak ten dodatek pod nazwa Level kit nie daje mi spokoju :) Czy ktos moze potwierdzic ze to tylko nowe stroje a nie nowe mapki?

Edytowane przez Redmitsu
Opublikowano (edytowane)

od wczoraj mam problem gralem w lbp i nie zapisuje stanu gry czy ma ktos podobny problem?

Juz doszlem trzeba wszytkie itemy usunac z comunity lvl bo save ma ograniczona pojemnosc

Edytowane przez tomci23
Opublikowano
od wczoraj mam problem gralem w lbp i nie zapisuje stanu gry czy ma ktos podobny problem?

Prawdopodobnie masz bug zwiazany z ilością przedmiotów zdobytych z poziomów użytkowników. Wejdź do popit-a i pousuwaj niepotrzebne ci community objects. Powinno pomóc.

Opublikowano

Ludzie pomocy.Od dwóch dni nie zapisuje mi sie postęp w grze.Przechodze level,zdobywam coś nowego a jak wyjdę z gry i wejdę spowrotem to znowu muszę robić to samo.Nie wiem co jest grane,usunąłem już zbędne naklejki i kostiumy,nawet od nowa zainstalowałem i nie pomoga. :excl:

Opublikowano

Biorąc pod uwagę fakt że twierdzisz że usunąłeś nawet kostiumy, już teraz mogę ci powiedzieć że robisz coś źle, ponieważ kostiumów nie da się usunąć. Tzn. da, ale tylko z poziomu XMB a to nie o to chodzi.

Wejdź do edytora, włącz pop-it, wejdź w kategorie przedmiotów i w ostatniej zakładce (parę razy R1) masz community items - pewnikiem masz tam tego całą masę.

Opublikowano

I dobrze ,ze nad Twoim postem nie miales juz odpowiedzi na swoje pytanie. Mogli byscie czasami cos przeczytac, zamiast robic syf i 3/4 strony jest o tym samym problemie, tylko innych ludzi.

Opublikowano

Spoko Owiec,wiem,ale poprostu gra powinna sie zapisaś przy wychodzeniu do XMB a nie robi tego.Usunąłem już naprawdę wszystko co się dało i nic (community items opróżnione do zera tak samo jak naklejki zbierane na levelach graczy).Może save sie zdu**czył jak było na nim zapisane tyle pierdół. Chyba będę musiał grać od nowa.

Opublikowano

A nikt nie raczył napisać że patch łatający błędy z przepełnieniem profilu został wypuszczony? :P

Bardziej szczegółowo:

# Failed to save profile’ message not being displayed when a user’s profile is full.

# Object Capture Bug: switch connectors being deleted when an object is captured.

# Failed to load profile issue: where the user is thrown out to the XMB due to a texture that is not registered in their profile being present in their pod.

# Text not displaying in the text chat window.

# Slow rewind due to moderation check.

# Save file corruption which caused the game to crash when placing any object in an emitter in any level.