radzimisz 0 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 co zawiera ta walentynkowa paczka? jedynie przedmioty i naklejki podobnie jak w przypadku dodatku z god of war czy moze cos wiecej?pozdrawiam Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 TOP 10 leveli z LBP Eurogamer opublikował własną listę dziesięciu najlepszych poziomów stworzonych przez graczy. Klik- http://www.kikoo.pl/news/1922-1/TOP-10-leveli-z-LBP/ Cytuj
Qra 160 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 (edytowane) Kur.wa co za irytująca gra. Szlag mnie trafia przy czekaniu aż ktoś się łaskawie dołaczy do gry, a jeszcze większy, gdy okazuje się, że brakuje mi kilku itemów do 100% i nie mam pojęcia gdzie one są. I biegam jak de.bil po tych poziomach usiłując znaleźć cokolwiek, co przeoczyłem. Z każdym kolejnym poziomem przekonuję się coraz bardziej, że to ciągle więcej i więcej tego samego, tyle że w innych sceneriach. Poziomy użytkowników fajna rzecz, ale ileż można jeździć rollercoasterem, samochodem czy czymśtam innym? Każdy poziom jest na raz. Przejdę i raczej już nigdy do niego nie wrócę. I obok określeń dla LBP typu piękna i innowacyjna, stawiam jeszcze jeden - nudna. Mogłem brać Burnouta :c Edytowane 13 lutego 2009 przez Qra Cytuj
Samuelus 0 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 skąd ja to znam....mnie wciągnęła na jakiś tydzień....potem to już makabra...te same problemy i niechęć do gry....z tym że ja mam Burnouta ale moja panna uwielbia tą grę..masochistka lata godzinami po jednym levelu....a ja śpię sam :( Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 (edytowane) Kur.wa co za irytująca gra. Szlag mnie trafia przy czekaniu aż ktoś się łaskawie dołaczy do gry, a jeszcze większy, gdy okazuje się, że brakuje mi kilku itemów do 100% i nie mam pojęcia gdzie one są. I biegam jak de.bil po tych poziomach usiłując znaleźć cokolwiek, co przeoczyłem. Z każdym kolejnym poziomem przekonuję się coraz bardziej, że to ciągle więcej i więcej tego samego, tyle że w innych sceneriach. Poziomy użytkowników fajna rzecz, ale ileż można jeździć rollercoasterem, samochodem czy czymśtam innym? Każdy poziom jest na raz. Przejdę i raczej już nigdy do niego nie wrócę. I obok określeń dla LBP typu piękna i innowacyjna, stawiam jeszcze jeden - nudna. Mogłem brać Burnouta :c Hmm po przeczytaniu twojego posta zwyczajnie postanowilem cos napiac,piszesz irytujaca zgadzam sie z Toba w 100% irytacja zalanczla sie przy zdobywaniu trofeum WITHOUT DYING:) Szacunek dla wszytkich co maja platyne (pozdro dla mojego Kuzyna:)) Jesli chodzi o online jesli chcesz pograc muszisz sie umowic z kims ''kumatym'' Okreslenie PIEKNA I INNOWACYJNA jak najbardziej moze Ty nie umisz docenic kunsztu Media Molecule zrob Platyne i potem napisz czy nudna jak dalej tak bedziesz twierdzil to gra nie trafila w twoj gust Edytowane 14 lutego 2009 przez tomci23 Cytuj
davidkoz 0 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 o ho ho, LBP jest świetne, trzeba do gry się przekonać i poczuć klimat jaki ona oferuje. Wg. mnie gra jest innowacyjna jak napisaliście ale nie nudna, nie, nie, nie. Potrzebny nam jest pewien rodzaj świeżości, dlatego takie gry jak ta czy Mirror's Edge i pewnie wiele innych nie jest docenionych, bo w większości potrafimy tylko narzekać, a nie otwierać się na nowe innowacje. W samym temacie Killzona możemy zaobserwować jak jesteśmy zaślepieni sam nawet nie wiem w co. Gra wyróżnia się, a poziomy są, tak, nudne na raz, ale jest i wiele takich, które są prawdziwym kunsztem dla naszych oczu i zapamiętamy je na długo i będziemy co jakiś czas chcieli do nich wracać. Lecz każdy ma swoje zdanie i trzeba je docenić, taki mały mój komentarzyk Cytuj
Qra 160 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Nie mówię, że ta gra nie jest wielka, mówię tylko, że do mnie nie trafia. zrob Platyne kk, już lece Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Wedlug mnie Motorstorm Pacific Rift i LBP to rewelacyjne gry, szkoda ze jest tak o nich cicho i wiele osob ich nawet nie sprobowalo. Jesli chodzi o MSa to przeklinam SONY ! Wypuscilo beznadziejne demko, ktore jest 50x gorsze od pelnej wersji, zrazilo to wielu ludzi i teraz majac kontakt jedynie z demkiem maja negatywne zdanie nt. gry. Jesli chodzi o LBP to gra mnie wprost oczarowala i uwazam ze jest przeza(pipi)ista. Nie wiem, moze to dlatego, ze juz dawno nie gralem w zadne platformowki. Niesamowicie sie ciesze z wyboru konsoli SONY - takie gry jak MS PR, LBP, KZ2 sprawiaja ze bylo warto kupic niedoceniona konsole SONY. Ehh, ciekawe tylko kiedy wreszcie wyjdzie te GT5... Cytuj
Samuelus 0 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 do mnie też nie trafia...ale musi być coś w niej bo poza sing badziewiami moja laska gra tylko w to a wczoraj znów noc była zimna i samotna Cytuj
artex 28 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 Ja mam takie pytanie ponieważ gram z moją dziewczyna i jak stworzy swojego sackboya i zasejwuję go to jak wyłączymy konsole i chcemy zagrać to ja mam swojego a moja dziewczyna nie może wczytać sackboya stworzonego przez siebie. O co kaman :o Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 15 lutego 2009 Opublikowano 15 lutego 2009 Jesli gra jako "gosc" to tak wlasnie jest. Musisz stworzyc jej konto PSN na swojej PS3 i ona sie na nie musi logowac (bedzie sie jej wtedy zapisywal profil gry na jej koncie). Problem w tym, ze wtedy nie bedzie miala dostepu do twoich itemow (bedzie miala te, ktore zdobyla na swoim profilu). Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 15 lutego 2009 Autor Opublikowano 15 lutego 2009 Ostatnio grałem w kilka swietnych leveli, min. Matrix (wybór pigułki na początku) Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 LittleBigPlanet naprawdę wymiata. Zakochałem się w niej od pierwszego wrażenia, że tak sztampowo to ujmę. Mam pytanie do Was, którzy już jakieś tam swoje chore imaginacje przelaliście do LBP. Gdy zaczynaliście tworzyć swój pierwszy level, robiliście coś ambitnego? Czy może przeciwnie - sprawdzaliście możliwości edytora, wykorzystując już gotowe elementy? Właśnie z bratem zacząłem tworzyć swą wesołą twórczość i wychodzi nam to dosyć pokracznie. Jeszcze jedno pytanko nowicjusza. Jak można zaprosić kogoś z listy przyjaciół do wspólnej gry? Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 16 lutego 2009 Autor Opublikowano 16 lutego 2009 http://www.ps3site.pl/littlebigplanet-wedd...vitation/14737/ Pozostaje tylko pogratulować pomysłu Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Heh, czego to ludzie nie zrobią by okazać miłość. Te serduszka są najlepsze. Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 20 lutego 2009 Autor Opublikowano 20 lutego 2009 Sackboye w teledysku http://www.ps3site.pl/sackboye-w-teledysku/14911/ Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 20 lutego 2009 Opublikowano 20 lutego 2009 Najlepsza gra wg fachowcow: http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6302...rticle_comments Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 (edytowane) Mam mały problem. Zakupiłem dzisiaj dodatek w postaci paczki leveli z MGS'a. Problem polega na tym że w cale ich nie widzę. Kupiłem odpowiednią wersję, bo gra i dodatek są w PAL'u. Kiedy je odblokuję? Muszę ukończyć tryb fabularny żeby zagrać w levele które zakupiłem? [E]: Ta wczoraj przez przypadek tam wlazłem. Już wszystko wiem. Edytowane 22 lutego 2009 przez ziolo69 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 21 lutego 2009 Opublikowano 21 lutego 2009 Powinny być od razu. Wchodziłeś na My Content? Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 23 lutego 2009 Opublikowano 23 lutego 2009 (edytowane) Może mi ktoś powiedzieć co należy zrobić aby dany obiekt zniknął po strzeleniu weń farbą? Biorę przykładowo walec, podwieszam na suficie i co dalej? Ogarniam tylko tyle, że muszę przykleić na obiekt "pasek życia". :F Edytowane 23 lutego 2009 przez ziolo69 Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 Nowe stroje do LBP w drodze http://www.kikoo.pl/news/1987-1/Nowe-stroje-do-LBP-w-drodze/ Cytuj
McDrive 3 093 Opublikowano 27 lutego 2009 Opublikowano 27 lutego 2009 Wiecie może jak i gdzie zdobyć item z materiałami wybuchowymi?? Żebym mógł je wykorzystać w edytorze leveli. Znalazłem już kilka walk. i w żadnym nie opisują ulokowania tej "znajdźki". Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 (edytowane) Strój z Patapon LittleBig Contra http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=349591 Trailer- Edytowane 28 lutego 2009 przez Shakeawake Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 28 lutego 2009 Autor Opublikowano 28 lutego 2009 Niesamowite! Zaraz trzeba będzie odpalić LBP Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi