stoodio 2 075 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 (edytowane) Tak się zastanawiam... po cholerę sprzedałem LBP?! Tyle ciekawych pomysłów już zrealizowano. Edytowane 28 lutego 2009 przez stoodio Cytuj
east 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 witam! mam mega problem. Mianowicie gdy wchodzę do grania on-line w czasie grania wyskakuje mi czarne okienko z taką oto wiadomością: "Your profile cannot be saved becouse it is too large. Try deleting unwanted items from My Pictures, My Objects, My Costumers or My Levels". O co chodzi? Dodam, że wcześniej grałem w jakąś planszę co dużo różnych gadżetów było do zdobycia i teraz nie wiem co mam zrobić... doradzi mi ktoś i pomoże? Z góry wielkie dzięki.. Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Wejdź w tworzenie własnego levelu (ta planeta po prawej stronie), następnie otwórz pop-it (kwadrat na padzie) i daj ten woreczek w drugim rzędzie. Przejedź na jego ostatnią stronę i tam powinieneś mieć te przedmioty, które zebrałeś na wszystkich poziomach. Tam tylko trójkąt i odpowiedź YES i tak z każdą rzeczą. Druga sprawa to w woreczku w trzeciej kolumnie pokasowanie zdjęć (lub też w Twoim profilu na planecie po lewej). Mam nadzieję, że wszystko jasne i uda Ci się to naprawić. Pozdrawiam i jakby co to śmiało pisz i postaram się pomóc Cytuj
east 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Daj ten worweczek w drugim rzędzie - oki to wybieram i tutaj nie mam gdzie przejść na ostatnią stronę, ponieważ włącza mi się okno Collected Objects i zaczyna się od Balls, potem Bits And Bobs, Cogs, Concepts, Contrapotions, Creautres, Dangerous Creatures itd. to mam wszystko odrazu po otwarciu tego woreczka, w prawo ani w lewo nie mogę iść. Natomiast woreczka w trzeciej kolumnie nie mogę w ogóle otworzyć. Nie wiem, może to dlatego, że ja jeszcze w ogóle nie robiłem żadnych poziomów itp. Więc co zrobić? I mam pytanie to stracę te wszystkie przedmioty co w przechodzeniu levelów story zbierałem? Dzięki za pomoc z góry! Cytuj
Tomasson225 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Na kolejne strony przechodzisz klawiszami R1 i L1 A co do tego woreczka na samym dole to wydaje mi się, że jego nie potrzeba opróżniać, bo nie zajmuje aż tyle miejsca co te "znajdźki". I naklejki z trybu story się nie skasują, nie bój się o to Cytuj
east 0 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Hmmm.. nie mam żadnego przechodzenia na kolejne strony klawiszami R1 i L1. Robie tak, w POD wybieram planetę po prawej stronie MY MOON, potem klikam na zielone kółko, potem CREATE, potem, BLANK LEVEL, potem włącza mi się pusta plansza, klikam kwadrat, biore woreczek z lewej strony ze środkowego rzędu <GOODIES BAG> i mam to listę o której pisałem COLLECTED OBJECTS i tutaj R1 ani L1 nie działa. Próbuję ten Trójkąt i X wciskać, ale nie działa na tym. hmmm.. żadnego trzeciego woreczka nie mam.. i nie wiem jak to zrobić niestety.... Cytuj
east 0 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 hmmm.... a dzisiaj jak wchodzę w tworzenie nowego levelu, otwieram popit, ale mam nieaktywne te woreczki.. ten po środku z lewej i ten na dole z lewej... są jakby takie za mgłą i nie mogę w nie wejść.. czemu? i nie mam jak coś usunąć? Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Sack it to Me - The “We’re Biting Our Tongue” Edition http://blog.us.playstation.com/2009/03/06/...tongue-edition/ Patch 1.10 już dostępny http://www.littlebigplanetoid.com/article/...h_1.10_now_live Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 8 marca 2009 Opublikowano 8 marca 2009 Probowalem zagrac w ta gre Online 3 razy, za kazdym razem mega Lagi ! Czy wy tez macie takie problemy ? Cytuj
ziolo69 20 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Nope Chyba, że zapomnę wyłączyć kompa i akurat coś się ściąga. W takim przypadku to normalka, nawet przy 2mb. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Probowalem zagrac w ta gre Online 3 razy, za kazdym razem mega Lagi ! Czy wy tez macie takie problemy ? Jakie masz lacze? No i pytanie najwazniejsze: router wi-fi? Niektorzy maja powazne problemy przez to drugie. Cytuj
easye 3 358 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Wi-Fi, ale ruter znajduje sie w tym samym pokoju, wiec sila sygnalu jest na pewno duza. Łacze 1 MB. Moge tez podlaczyc kablem, z tym, ze nie mam poki co z kim testowac. Moze ktos chce przy okazji pyknac w LBP ? wyslijcie mi zaproszenie. Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Sackboy'e w Hot Shots Golf Więcej screeny- http://www.littlebigplanetoid.com/article/...ts_golf_surface Cytuj
McDrive 3 094 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Mam takie pytanie: da się uzyskać tego paintinatora(pistolecik) bez nabywania tego MGS pack'a?? Jeżeli tak, to jak to zrobić i gdzie będzie później w inwentarzu?? Cytuj
Gość Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Nie. Możesz go używać jeśli jest na jakiejś planszy community, ale nie możesz wstawiać go do własnych konstrukcji. Polecam nabyć MGSpack. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Probowalem zagrac w ta gre Online 3 razy, za kazdym razem mega Lagi ! Czy wy tez macie takie problemy ? Czasami podczas gry też mam tak zwane mega lagi. Mam neta 3 mb. U znajomego też widziałem podczas gry online lagi. Może to wina kodu sieciowego? Cytuj
fitoro 0 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 witam. i ja mam problem. chodzi o to iż jest kilka plansz które ni jak nie moge ukończyć we dwoje jest tylko opcja na 4 osoby. a więc jak to zrobić żeby były 4 osoby do zaliczenia poziomu na 100 % a jeśli chodzi o gre online to nie moge tego dac jest tylko-play- dzieki za jakąkolwiek pomoc Cytuj
Tamashi 4 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 Zaloguj się do PSN to będziesz miał opcję "Play Online" Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 12 marca 2009 Opublikowano 12 marca 2009 LittleBigKillzone - czyli nowe stroje dla Sackboya http://www.ps3info.pl/story-588-LittleBigK...a-Sackboya.html Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 Sephirotha jeszcze nie ma? Wiadomo coś kiedy będzie? Cytuj
Sephirath 0 Opublikowano 13 marca 2009 Opublikowano 13 marca 2009 No ja tutaj jestem, ale nie przekręcaj mi nicka ;p Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 Nowy projekt Media Molecule http://www.ps3info.pl/story-594-Nowy-proje...a-Molecule.html Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 To niby ma być zupełnie nowa gra czy jakiś mega DLC do LBP bo treść wiadomości trochę na to wskazuje. Cytuj
Shakeawake 5 Opublikowano 14 marca 2009 Opublikowano 14 marca 2009 Planeta Pierdów http://www.frontgracza.pl/2009/03/planeta-pierdow/ Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 15 marca 2009 Autor Opublikowano 15 marca 2009 Najbliższe DLC (KZ2, Heavenly Sword) http://www.ps3site.pl/littlebigplanet-dlc/15552/#more-15552 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi