Texz 670 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 (edytowane) Inna sprawa, że aby robić naprawdę konkretne plansze do trybu multi, przydałoby się odblokować choćby część contentu w trybie dla jednego gracza. Jak widać, będzie i na to czas. edit: 2 nowe gameplaye http://gamextract.com/?p=2786 Edytowane 22 września 2008 przez t3xz Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 22 września 2008 Opublikowano 22 września 2008 do mnie to nie strata. Ten tytuł swoim designem mnie ma- nie widziałem od lat w grach nic innego co by wywoływało taki banan na mojej twarzy IMO artystycznie jedna z najlepszych gier ever i kandydat na nowego króla social game i potyczek online Cytuj
gnysek 9 Opublikowano 23 września 2008 Opublikowano 23 września 2008 Hah! Byłem w zeszłym tygodniu w Manchasterze i akurat otworzono tam punkt dedykowany LBP - miałem więc okazję pograć kilka dni, co prawda nie za długo, ale poznałem edytor i przeszedłem z jakieś 6-7 leveli. Powiem tak: gra jest dokładnie taka, jak pokazują to na trailerach. Proste sterowanie, trochę chaosu, a gra ze znajomymi to kupa śmiechu (taniec rodem z YMCA w wykonaniu Sackboyów wygląda komicznie, poruszanie ich ciałem jest naprawdę proste i zabawne). Trochę przycina się w czasie wczytywania etapu, ale to była jeszcze ciągle Beta. Moim zdaniem - na grę warto poczekać, chociaż brak poziomów w trybie online w dniu premiery to spora wtopa. Kolejne kilkaset MB do zainstalowania na dysku... A na koniec moja fota przed sklepikiem LBP: http://img218.imageshack.us/img218/9407/0422707164gw1.jpg Rogal na twarzy mówi sam za siebie... Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 23 września 2008 Autor Opublikowano 23 września 2008 Będzie można grac online, tylko nie będzie można tworzyć leveli przez sieć, aż do wydania łatki. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 23 września 2008 Opublikowano 23 września 2008 (edytowane) 24 godziny i powstało Shadow of the LittleBigColossus http://polygamia.pl/24-godziny-i-powstalo-...olossus#respond Czy jeszcze ktoś ma wątpliwości,że pod koniec października PS3 dostanie jedną z najbardziej niezwykłych gier w historii? Edytowane 23 września 2008 przez Ficuś Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 23 września 2008 Opublikowano 23 września 2008 (edytowane) Oto rodzi się przed nami obiekt kultu, który będzie wspominany przez nasze pokolenie naszym dzieciom. Tyle mam w tej sprawie do powiedzenia. Edytowane 23 września 2008 przez Mr. Blue Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 23 września 2008 Opublikowano 23 września 2008 (edytowane) Ściągam właśnie betę dzięki uprzejmości eurogamer.net :neko: Edytowane 23 września 2008 przez Hela Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 23 września 2008 Opublikowano 23 września 2008 (edytowane) eurogamer.net rozdaje 5000tyś darmowych haseł do pobrania demka Little Big Planet. Trzeba się zarejestrować na stronie i wypełnić odpowiednie pola. PS.tak,tak ta stronka tak chodzi-podobny ,jeśli nie większy badziew jak rejestracja do bety MGO-praktycznie nie da się wejść na tą stronkę edit-Hala cichaczem jednak się zarejestrował Edytowane 23 września 2008 przez Ficuś Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 Kreatywność twórców dodatkowych poziomów będzie IMO mieć tutaj kolosalne znaczenie. Sama gra nie zapowiada się może na rewolucję, ale raczej na pewno grubymi literami zapisze się w historii elektronicznej rozrywki. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 mozesz napisac na czym polega ta rewolucja oraz co takiego ma ten tytul ze kazdy posiadacz PS3 go kupi? Cytuj
froniu 1 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 no co tu dużo mówić wrażenia są super ! zaczynamy grę od leveli tutoriali uczymy się skakać łapać ruszać rękami obklejać otoczenie nalepkami które znajdujemy w grze. Po levelach porozrzucane są też elementy do ubrania sackboya (w każdej chwili możemy zmienić wygląd i sobie zapisać w kolekcji kostiumów) oraz niebieskie kulki które trzeba zbierać/ratować i za to są punkty. Grafika jest ładna jest ogólnie bardzo dobrze...ale najlepsza jest fizyka jak to wszystko się rusza ciężko to opisać w to trzeba zagrać... Sprawdzałem też kreatywność osób bo było już porobione sporo leveli i muszę powiedzieć że niektóre całkiem dobre ! Przy wybieraniu planszy można wybrać czy się chce grac samemu czy online gdy zdecydujemy się na tą drugą opcje w każdej chwili mogą do nas dołączyć inne osoby i wtedy w zależności od levelu możemy go przechodzić albo konkurować kto pierwszy na mecie ! Jeśli zdenerwuje nas kolega możemy go uderzyć (R2 lub L2 przytrzymać zależnie którą ręką się chce poruszać i szybki ruch lewą lub prawą gałka) , popychać (łapiemy R1 i jazda:) albo zrobić zdjęcie pamiątkowe z całą grającą czwórką Co do tworzenia samemu to więcej napisze innym razem bo trzeba przejść małe tutoriale żeby mieć elementy do budowania Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 mozesz napisac na czym polega ta rewolucja oraz co takiego ma ten tytul ze kazdy posiadacz PS3 go kupi? wiesz co - nie zgodzę się, że KAŻDY. Jest to produkcja, która rewolucjonizuje gatunek gier platformowych, a nie każdy lubi platformówki. Ja chętnie kupię LBP, bo: zmęczony po pracy usiądę do gry pełnej funu i pogram online z innymi szybko się nie znudzi - będzie ciągle sporo nowych mapek jak będę miał chwilkę, chętnie sam ułożę mapkę (sami wiecie, że w wielu grach edytor map mocarnie podciągał żywotność tytułu) zaproszę do gry znajomych zagram w to z córką i żoną Wymieniłem 5 powodów dla których kupię grę. Rozumiem o co Ci tez chodzi - hype na tę grę jest tak wysoki, że wiele osób traktuje ją jako symbol nowoczesnej rozrywki. Ja do tego tak nie podchodzę - jest to prostu fajny tytuł, który warto mieć - inny od wszystkiego co teraz nam oferują deweloperzy. Cytuj
JackFrost 0 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 (edytowane) ^ Thx za małe playtesty, brzmi świetnie... Na sakckboya, potrzebuje kod do bety, jeszcze 14k na Europe, eh tylko kiedy i gdzie :cierpienie: Edytowane 24 września 2008 przez JackFrost Cytuj
Vulc 3 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 (edytowane) mozesz napisac na czym polega ta rewolucja oraz co takiego ma ten tytul ze kazdy posiadacz PS3 go kupi? Jak mniemam do mnie były te słowa kierowane, więc możesz zaznaczyć gdzie stwierdziłem, że ta gra będzie rewolucją? Ktoś tutaj ma poważne problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Edytowane 24 września 2008 przez Vulc Cytuj
arab 1 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 http://www.ps3site.pl/konkurs-little-big-planet/ Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 Ta gra jest świetna Muzyka, fizyka, wszyściutko tego właśnie się spodziewałem, gra nastraja pozytwnie i nawet niepowodzenie jakoś nie irytuje tak mocno. LPB FTW! Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 Ta gra jest świetna Muzyka, fizyka, wszyściutko tego właśnie się spodziewałem, gra nastraja pozytwnie i nawet niepowodzenie jakoś nie irytuje tak mocno. LPB FTW! Mam dokładnie takie same odczucia. Na prawdę to kawał świetnej roboty. Nic tylko czekać do października i grać Cytuj
Foxter 0 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 taaa LBP ma za(pipi)isty potencjal... ale to co sie dzieje online to masakra juz... ta gra to bedzie pozycja numer jeden online przy browarku zobaczymy jak zostanie rozwiazana sprawa zwiazana z umieszczaniem i graniem przez innych plansz uzytkownikow... bo narazie to jest na(pipi)ane tego wszystkiego na jednej planecie... i tylko sie wybiera.... z biegiem czasu bedzie tego znacznie wiecej. swoja droga kiedy dostaje sie platforme umozliwiajaca zakonczenie poziomu? Cytuj
JackFrost 0 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 (edytowane) Wbiłem się na betę, na szczęście się udało. I jak, już coś stworzyliście ? Ja narazie hmm... czołg. Przygniata mnie masa funkcji i elementów, brak mi słów co do create mode... Edytowane 25 września 2008 przez JackFrost Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 uwaga spoilery pod linkiem http://www.gametrailers.com/player/usermovies/269413.html Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Powiem tylko tyle @.@ Zaiste to jest za(pipi)iste ! Widać ,że oprócz skakania i bawienia się z fizyką będziemy mogli robić npc słoodko ! Nie mogę się doczekać chwili gdy dostanę LBP i sam będę mógł trochę po rozrabiać swoim sackboyem. Dawać mi to ! Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 http://polygamia.pl/wejdz-do-bety-littlebi...net-z-polygamia a PSX Extreme to nic nie dostał?????????????????????? zaraz chyba wp.pl będzie rozdawać Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 no pozazdrościć tym co grają. kiedy dokładnie w październiku jest premiera? Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 Hm, miał ktoś konto na Australię? http://www.n4g.com/ps3/News-204342.aspx According to Sony Australia [whom have been giving LittleBigPlanet codes earlier today], all users who have created an AU PSN account prior to today will have access to the Beta. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 25 września 2008 Opublikowano 25 września 2008 http://www.gry-online.pl/s013.asp?ID=43079 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi