Aramis 10 Opublikowano 25 lutego 2009 Opublikowano 25 lutego 2009 O rzesz (pipi)a, tego nie wyczaiłem bo oglądałem CAMa ;o . Teraz pytanie - o co tutaj chodzi - czy to naprawdę sequel, który zostanie wytłumaczony w jakiś pokręcony sposób (a japończycy to akurat potrafią), czy po prostu jest to mega smaczek dla maniaków. Masz jakieś stronki poświęcone tej rozkmince Zara? Bo mam kilka pomysłów w przypadku gdyby to byl sequel i chce se porównać z analizą innych ludzi;p. Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 To czy to sequel nigdzie oficjalnie nie usłyszysz, prawdopodobnie wszystko się zapętli dopiero przy części 4. Znam tylko stronę http://www.evageeks.org/ (oczywiście po angielsku), plus gorące dysputy od czasu do czasu na 4chan. Cytuj
Flik 2 Opublikowano 26 lutego 2009 Opublikowano 26 lutego 2009 (edytowane) Ale i tak ktos powinien dostac w pysk za zabranie sceny, w ktorej Eva oslania Shinjiego i Rei. edit: Jakie suby macie? Ogladalem z polskimi kiedys, teraz Nyoro~n (tak wiem, ale sporo seedow bylo). Edytowane 26 lutego 2009 przez Flik Cytuj
Yang 0 Opublikowano 28 lutego 2009 Opublikowano 28 lutego 2009 widziałem Evangelion 1.01 You are(not) alone no i mnie zaskoczył :Dna poczatku nie wiedzialem w ogole ocb, tez myslalem ze to remake:) Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Ogólnie napisy do Evangelion 1.0 były kiepskie (o polskich nie wspominam, nie oglądam z nimi anime). Grupa Nyoro~n Subs to bubel, już lepsze ma XPbI4, ale to też nic specjalnego. Zawsze można poczekać na BD rip, który wyjdzie pod koniec maja i może dostanie jakieś dobre napisy tym razem. Ostatnio oglądałem Astro Fighter Sunred, świetna seria o perypetiach "ex-Power Rangera" i złej organizacji chcącej go pokonać po czym opanować świat. Całość w zabawnej życiowej konwencji z masą świrów na ekranie. Cytuj
Gość GaScAn Opublikowano 1 marca 2009 Opublikowano 1 marca 2009 Jakiego evengeliona obejrzeć na początku. Najlepiej napiszcie po kolei jakie te evangeliony oglądać żeby klimat był. Pozdro Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 Seria Tv -> End of Evengelion -> Rebuild of Evangelion Death and Rebirth to taki preview przez całą serię. Cytuj
okens 541 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Z tym, ze zawiera rowniez wstep dp Enda zatem nalezaloby go zobaczyc zaraz po serii glownej a przed end of evangelion, chociaz rownie dobrze4 mozesz go sobie darowac Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 3 marca 2009 Opublikowano 3 marca 2009 Tak, overview;p. Death and Rebirth można sobie spokojnie darować, chociaż z drugiej strony jak ktoś przed Rebuildem chce sobie odświerzyć wydarzenia z TV serii bez przebijania się przez wszystkie epizody to jest to całkiem fajna opcja . Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Claymore. Dawno nie miałem tak, że odcinek się za szybk okończył. No i zdusiłem to w 2 dni i sie zajarałem mangą. Asu no yoichi. DAlej leci ale jest fajne, zdrowo się uśmiałem przy tym. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 4 marca 2009 Opublikowano 4 marca 2009 Chocolate Underground - serial 13sto odcinkowy. Każdy odcinek po ok 5 min. Obejrzałam całość w nocy. Generalnie, tematyka może się wydawać śmieszna, ale całkiem fajnie się oglądało. ;] Czasami śmiesznie. Jak komuś się nudzi, to polecam. ;] Cytuj
Loki! 0 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Ostatnio obejrzałem Clannad After Story. Całkiem fajne anime Teraz oglądam: Inuyasha Bokurano Major. Cytuj
Yang 0 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 JAKIE SUBY YANG?! damn polskie bo to RAW a ang nie moglem znalezc Cytuj
Noir 0 Opublikowano 28 marca 2009 Opublikowano 28 marca 2009 W ciągu kilku ostatnich miesięcy zaliczyłem Wolf's Rain, Serial experiments: Lain, GTO (trzeci raz:), Eureka Seven i parę innych:P Co do WR jestem bardzo rozczarowany - po prostu mrok i zło XD Lain z kolei co gorsze serie zjada bez popity. Potężny klimat z pomieszania s-fi i psychologicznego thrillera. Był jeszcze gdzieś po drodze Elfen Lied. Poza dwoma pierwszymi odcinkami straszny gniot ;] Fin. Strzałka. Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 (edytowane) Big request panowie i panie - potrzebuję namiarów na Michiko to Hatchin, ALE albo wersję w .avi (wszystkie epki), albo mkv 480p. rmvb ze względu na jakosć mnie nie interesuje, a wersja mkv HD 720p kijowo działa na moim wiekowym kompie . Edytowane 30 marca 2009 przez Aramis Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 Big request panowie i panie - potrzebuję namiarów na Michiko to Hatchin, ALE albo wersję w .avi (wszystkie epki), albo mkv 480p. rmvb ze względu na jakosć mnie nie interesuje, a wersja mkv HD 720p kijowo działa na moim wiekowym kompie . A jak wiekowy jest twój PC złom? Ja też miałem jazdy z plikami 720p, a po tym jak do pakietu CCCP dorzuciłem CoreAVC śmigają mi bez problemu nawet 1080p. Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 30 marca 2009 Opublikowano 30 marca 2009 No trochę latek ma, ale nie powiem - nie próbowałem komba CCCP + CoreAVC. Przetestuję;]. Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 Zarathustra, a na obojętnie jakim kompie przy tym combo będzie działać 720p ladnie? Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 31 marca 2009 Opublikowano 31 marca 2009 (edytowane) Nie na obojętnie jakim bo na mim nadal nie idzie:). Trudno, poczekam na wersję SD;]. Edytowane 31 marca 2009 przez Aramis Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Ja mam kompa sprzed prawie trzech lat (już wtedy był przestarzały). Aramis czy zainstalowałeś to według zaleceń i odłączyłeś w opcjach H.264/AVC libavcodec? (bez tego to nie będzie działać.) Jeśli dalej nic to nie da to komputer jest masakrycznym złomem i lepiej kupić nowy, bo za dwa lata już chyba nikt nie będzie wydawał anime w SD Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Kurcze, Aramis pospiesz się bo jutro chcę ściągnąć Losta w 720p tylko nie wiem czy warto Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 1 kwietnia 2009 Opublikowano 1 kwietnia 2009 U mnie dalej lipa . Figaro - http://www.megaupload.com/?d=Q5CYFK4K - pierwszy epek Michiko to Hatchin w 720p - zassij na probe i sprawdź jak u ciebie z HD . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi