Skocz do zawartości

Aktualnie ogladam

Featured Replies

Opublikowano

O rzesz (pipi)a, tego nie wyczaiłem bo oglądałem CAMa ;o .

Teraz pytanie - o co tutaj chodzi - czy to naprawdę sequel, który zostanie wytłumaczony w jakiś pokręcony sposób (a japończycy to akurat potrafią), czy po prostu jest to mega smaczek dla maniaków.

Masz jakieś stronki poświęcone tej rozkmince Zara? Bo mam kilka pomysłów w przypadku gdyby to byl sequel i chce se porównać z analizą innych ludzi;p.

• Odpowiedzi 777
  • Wyświetleń 154,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Devilman Crybaby - ale to jest wspaniałe i z jaką oprawą muzyczną Ludzie narzekają na kreskę, a dla mnie jest świetna, ze swoim charakterem i ukłonem do chodnika dla klasyki.

• właśnie obejrzałem;   Nausicaä z Doliny Wiatru     jeden z mniej mainstreamowych filmów Miyazakiego, zdecydowanie warty obejzenia

• Ostatnie anime jakie oglądałem to bodajże skończone w 2009 roku "Detroit Metal City". Fakt, w 2012 odświeżałem sobie Dragon Balla, ale dopiero dziś zacząłem coś nowego: Hokuto no Ken Nie wiem skąd to

Opublikowano

To czy to sequel nigdzie oficjalnie nie usłyszysz, prawdopodobnie wszystko się zapętli dopiero przy części 4.

Znam tylko stronę http://www.evageeks.org/ (oczywiście po angielsku), plus gorące dysputy od czasu do czasu na 4chan. ;)

Opublikowano

Ale i tak ktos powinien dostac w pysk za zabranie sceny, w ktorej Eva oslania Shinjiego i Rei.

edit:

Jakie suby macie?

Ogladalem z polskimi kiedys, teraz Nyoro~n (tak wiem, ale sporo seedow bylo).

Edytowane przez Flik

Opublikowano

widziałem Evangelion 1.01 You are(not) alone no i mnie zaskoczył :Dna poczatku nie wiedzialem w ogole ocb, tez myslalem ze to remake:)

Opublikowano

Ogólnie napisy do Evangelion 1.0 były kiepskie (o polskich nie wspominam, nie oglądam z nimi anime). Grupa Nyoro~n Subs to bubel, już lepsze ma XPbI4, ale to też nic specjalnego.

Zawsze można poczekać na BD rip, który wyjdzie pod koniec maja i może dostanie jakieś dobre napisy tym razem.

Ostatnio oglądałem Astro Fighter Sunred, świetna seria o perypetiach "ex-Power Rangera" i złej organizacji chcącej go pokonać po czym opanować świat.

Całość w zabawnej życiowej konwencji z masą świrów na ekranie. ;)

Opublikowano

Jakiego evengeliona obejrzeć na początku. Najlepiej napiszcie po kolei jakie te evangeliony oglądać żeby klimat był. Pozdro

Opublikowano

ofc caly srial a potem filmy :D

Opublikowano

Seria Tv -> End of Evengelion -> Rebuild of Evangelion

Death and Rebirth to taki preview przez całą serię.

Opublikowano

Z tym, ze zawiera rowniez wstep dp Enda zatem nalezaloby go zobaczyc zaraz po serii glownej a przed end of evangelion, chociaz rownie dobrze4 mozesz go sobie darowac :P

Opublikowano

Tak, overview;p.

Death and Rebirth można sobie spokojnie darować, chociaż z drugiej strony jak ktoś przed Rebuildem chce sobie odświerzyć wydarzenia z TV serii bez przebijania się przez wszystkie epizody to jest to całkiem fajna opcja :) .

Opublikowano

Claymore. Dawno nie miałem tak, że odcinek się za szybk okończył. No i zdusiłem to w 2 dni i sie zajarałem mangą. Asu no yoichi. DAlej leci ale jest fajne, zdrowo się uśmiałem przy tym.

Opublikowano
Chocolate Underground - serial 13sto odcinkowy. Każdy odcinek po ok 5 min. Obejrzałam całość w nocy. :) Generalnie, tematyka może się wydawać śmieszna, ale całkiem fajnie się oglądało. ;] Czasami śmiesznie. Jak komuś się nudzi, to polecam. ;]
Opublikowano

Ostatnio obejrzałem Clannad After Story.

Całkiem fajne anime :D

Teraz oglądam:

Inuyasha

Bokurano

Major.

Opublikowano
JAKIE SUBY YANG?!

damn polskie :/ bo to RAW a ang nie moglem znalezc

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W ciągu kilku ostatnich miesięcy zaliczyłem Wolf's Rain, Serial experiments: Lain, GTO (trzeci raz:), Eureka Seven i parę innych:P

Co do WR jestem bardzo rozczarowany - po prostu mrok i zło XD Lain z kolei co gorsze serie zjada bez popity. Potężny klimat z pomieszania s-fi

i psychologicznego thrillera. Był jeszcze gdzieś po drodze Elfen Lied. Poza dwoma pierwszymi odcinkami straszny gniot ;] Fin. Strzałka.

Opublikowano

Big request panowie i panie - potrzebuję namiarów na Michiko to Hatchin, ALE albo wersję w .avi (wszystkie epki), albo mkv 480p.

rmvb ze względu na jakosć mnie nie interesuje, a wersja mkv HD 720p kijowo działa na moim wiekowym kompie :) .

Edytowane przez Aramis

Opublikowano
Big request panowie i panie - potrzebuję namiarów na Michiko to Hatchin, ALE albo wersję w .avi (wszystkie epki), albo mkv 480p.

rmvb ze względu na jakosć mnie nie interesuje, a wersja mkv HD 720p kijowo działa na moim wiekowym kompie :) .

A jak wiekowy jest twój PC złom?

Ja też miałem jazdy z plikami 720p, a po tym jak do pakietu CCCP dorzuciłem CoreAVC śmigają mi bez problemu nawet 1080p. ;)

Opublikowano

No trochę latek ma, ale nie powiem - nie próbowałem komba CCCP + CoreAVC. Przetestuję;].

Opublikowano

Nie na obojętnie jakim bo na mim nadal nie idzie:).

Trudno, poczekam na wersję SD;].

Edytowane przez Aramis

Opublikowano

Ja mam kompa sprzed prawie trzech lat (już wtedy był przestarzały).

Aramis czy zainstalowałeś to według zaleceń i odłączyłeś w opcjach H.264/AVC libavcodec? (bez tego to nie będzie działać.)

Jeśli dalej nic to nie da to komputer jest masakrycznym złomem i lepiej kupić nowy, bo za dwa lata już chyba nikt nie będzie wydawał anime w SD ;)

Opublikowano

Kurcze, Aramis pospiesz się bo jutro chcę ściągnąć Losta w 720p tylko nie wiem czy warto :P