DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 3 maja 2011 Opublikowano 3 maja 2011 Ten eliksir to jedyna wyjęta nie z tego świata akcja, jeśli podoba Ci się do tej pory to już na pewno nie będziesz zawiedziony resztą. Od 8-9 epizodu widać, że fabuła ma solidne fundamenty. To wciąż "tylko" kino przygodowe jako takie, ale jestem zadowolony. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 28 września 2011 Opublikowano 28 września 2011 Ghost in the Shell Stand Alone Complex. Aktualnie po 1 odcinku 2 sezonu. Pierwszy był spoko: ciekawe odcinki, sceny akcji, postaci. Trochę różnią się od filmu. Tam Motoko była jakaś taka aseksualna, a Batou mniej zabawny. Fajna intryga i cyberpunkowy klimat. Cytuj
estel 806 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Jestem na 7 odcinku, z 12, X-menów. Powiem wam, że anime całkiem całkiem. Na uwagę zasługuje szczególnie bardzo szczegółowa kreska i moim zdaniem zadowalająca animacja. Spodziewałem się kupy albo średniaka, a dostałem całkiem ciekawą, krótką napieprzankę na zadowalającym poziomie Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Wlasnie obejrzalem Baccano!. Swietne ale mam jedno pytanie do kogos kto juz to ogladal: Czego dokladnie zyczyl sobie Elmer gdy byl pod woda i gadal z demonem? Rozumiem ze w koncowce chodzilo o opieke nad Maiza,ale w jakim sensie? Zeby nic mu sie nie stalo ze strony Szilarda itp czy raczej zeby nie popadl w depresje? Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 10 grudnia 2011 Opublikowano 10 grudnia 2011 Też niedawno obejrzałem i co do pytania, to pojecia nie mam, ja to odebrałem jako "ogólną" opiekę, żeby nic złego mu się nie działo. isaac i miria ftw Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 20 grudnia 2011 Opublikowano 20 grudnia 2011 Witch Hunter Robin. Od paru lat sie za to zabieralem no i w koncu ruszylem Spoko seria, fajnie obejrzec cos starszego gdzie nie ma nonstop ecchi/fan service'u Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 21 grudnia 2011 Opublikowano 21 grudnia 2011 Ja też teraz za coś starszego się zabrałem Hakkenden rocznik 90. ilość odc.13 długie nie jest więc dozuje powolutku,na marginesie ,fajny jest Theme Song. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 5 marca 2012 Opublikowano 5 marca 2012 Fate/całość Niektórzy narzekali, niektórzy chwalili... Obejrzałem i pozytywnie się zaskoczyłem. Jestem na 6 odcinku Fate/Zero i zarówno pierwsza seria, jak i kinówka mają ode mnie solidne 8/10. Nawet pomimo pewnego ugrzecznienia serii i IMO słabo skleconego początku filmu... Prócz tego nadrabiam Madokę i od czasu do czasu np. drugi sezon Baka To Test. Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 7 marca 2012 Opublikowano 7 marca 2012 właśnie obejrzałem; Nausicaä z Doliny Wiatru jeden z mniej mainstreamowych filmów Miyazakiego, zdecydowanie warty obejzenia 2 Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 10 marca 2012 Opublikowano 10 marca 2012 Wkręciłem się w Guilty Crown, narazie jestem po 15 epie. Początek mi się podobał do śmierci Gai'a . Fajna kreska, porządna animacja. Ciekawy jestem jak to się w końcu skończy, mam nadzieję że nie spieprzą tej drugiej częśći. Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 23 marca 2012 Opublikowano 23 marca 2012 (edytowane) Jestem po 18 odcinku Tengen Toppa Gurren Lagann. Jestem trochę poirytowany tym, że fabuła pokazuje drugie dno dopiero teraz (edit: lekki syndrom anime adaptacji Berserka), no i chyba jestem już trochę za stary na to co wyprawiało się przed 15 odcinkiem włącznie. Ot, akcje a'la power rangers i cycki Yoko. W każdym bądź razie ogólny przekaz o wierze w samego siebie całkiem pozytywny. Definitywnie obejrzę do końca. Edytowane 23 marca 2012 przez DarealRadexHEJOO Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Ja coś ostatnio poszedłem w tematykę sportową, dawno nic nie oglądałem o Baseballu wiec Major,oraz koszykówkę Kuroko No Basuke polecam najlepsze jakie o koszu widziałem, choć ostatnie anime jakie o koszykówce oglądałem to było Gigi :rofl2: Cytuj
estel 806 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Haha Gigi. Przypomniało mi się jak mi rodzice zabronili oglądać w podstawówce, bo potem byłem agresywny wobec dziewczyn (majteczki!). Ach te złote czasy Poloni 1 ;] Ostatnio oglądałem kilka filmów i w sumie muszę polecić King of Thorn. Lepiej przeczytać mangę, bo film pomija kilka aspektów ale za to jest świetnie animowany, a sama fabuła zasadza ciekawego mindfucka. Cytuj
Killabien 553 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Opublikowano 20 sierpnia 2012 Co do King of Thorn, zgadzam się z estelem. Ja najpierw obejrzaęłm film, potem przeczytałem mange(krótka, 37 ch). Cytuj
HUNTER297 7 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Eureka Seven. Aktualnie odc.9 na początku nuży (pierwsze trzy odcinki to praktycznie prolog) ale już wpadłem w syndrom "jeszcze jednego odcinka" Cytuj
estel 806 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Miłego oglądania. Jest to jedno z najbardziej przesłodzonych i naiwnych anime, które oglądałem. Chociaż ma też kilka naprawdę świetnych momentów. Do tego OST jest całkiem, całkiem jak ktoś lubi elektronikę, no i animacja jest świetna Cytuj
HUNTER297 7 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Miłego oglądania. Jest to jedno z najbardziej przesłodzonych i naiwnych anime, które oglądałem. Chociaż ma też kilka naprawdę świetnych momentów. Do tego OST jest całkiem, całkiem jak ktoś lubi elektronikę, no i animacja jest świetna Już to kiedyś oglądałem ale bardzo dawno temu kiedy też byłem młody i naiwny. Ale ominąłem wtedy kilka odcinków i ledwie co pamiętam więc teraz oglądam znowu. Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 24 sierpnia 2012 Opublikowano 24 sierpnia 2012 (edytowane) Ja teraz zastanawiam się czy nie zacząć przygody z Fate/Zero,bo teraz muszę czekać na 5,6 sezon Majora,takiego parcia na anime o sporcie to dawno nie miałem 4 sezony po 26 odc. obejrzałem w trzy dni, szybciej poszło niż wciąganie białego proszku nosem(Mąka, lub Pieprz Biały) do tego dochodzi jeszcze Oda Nobuna i Sword of Art Online Na blacie aktualnie D. Gray.Man. Edytowane 20 października 2012 przez DreicoPL Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 25 marca 2013 Opublikowano 25 marca 2013 Ostatnie anime jakie oglądałem to bodajże skończone w 2009 roku "Detroit Metal City". Fakt, w 2012 odświeżałem sobie Dragon Balla, ale dopiero dziś zacząłem coś nowego:Hokuto no KenNie wiem skąd to anime się w ogóle wzięło, właściwie wiem o nim jedynie z jakiegoś gifa... że już nie wspomnę że ciężko było znaleźć gdzieś wszystkie odcinki, ale w końcu się udało i po pierwszym odcinku jestem zajarany i to w niemałym stopniu ! 2 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Opublikowano 22 sierpnia 2013 Neon Genesis Evangelion ...znowu. Nawet pytałem się o polecenie mi czegoś w tym stylu, ale skończyło się na tym, że oglądam i tak "oryginał". Dawno temu to skończyłem i dostatecznie dużo zapomniałem, by czerpać na nowo przyjemność z ponownego zagłębiania się w historię. I zupełnie nie jestem zawiedziony, tym razem chyba widzę jeszcze więcej szczegółów niż wtedy. Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 gurren lagann, wciagnalem 8 z 27 odcinkow. od czasu furi kuri nie ogladalem anime z takim kopniakiem, tak stylowego i zabawnego. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 Zobacz Kill la Kill z obecnego sezonu. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 paczke 90gb Macross sciagnalem, dzis sie zabieram Cytuj
Vigor 22 Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 (edytowane) Zobacz Kill la Kill z obecnego sezonu. widzialem trailer, wyglada zajedwabiscie. lookne to jak wyjdzie wiecej odcinkow albo w ogole poczekam na calosc. edit: gurren lagann skonczone. swietne anime 5/5 Edytowane 15 października 2013 przez Vigor 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi