Skocz do zawartości

Aktualnie ogladam

Dawid-kun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skończyłem Toaru Kagaku no Railgun, a teraz zacząłem Railgun S. Podobno tak samo dobre (a nawet lepsze) jak pierwsza seria, więc pewnie potem wleci Index, ale nie wiem czy mi się spodoba bez Mikoto jako głównej postaci.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie chodzi mi o glownego bohaters, bo jego darcie (pipi) i inne duperele mnie w ogole nie przeszkadzaja. 

Bardziej mi nie pasuje randomowe zachowania innych postaci nie pasujace do ich ubudowanego charakteru, jakze ze wali to szonenem i nawet nie probuje inaczej - "rywalizacja" pfe

syf jak my hero academia lol

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Inazuma 11 na tvp ABC z synem. Całkiem niezłe, każdy odcinek praktycznie o tym samym ale dzieki dramaturgii nieźle się to ogląda.

7 deadly sins fajne, niepotrzebne wstawki o zboczonym kapitanie. Ogolnie jego wyglad tez nie pasuje zbytnio do jego mocy. 

Opublikowano
Godzinę temu, Dud.ek napisał:

Inazuma 11 na tvp ABC z synem. Całkiem niezłe, każdy odcinek praktycznie o tym samym ale dzieki dramaturgii nieźle się to ogląda.

7 deadly sins fajne, niepotrzebne wstawki o zboczonym kapitanie. Ogolnie jego wyglad tez nie pasuje zbytnio do jego mocy. 

Peadau, te wstawki są bardzo dobre:)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 8.11.2018 o 22:02, Wojtas1986 napisał:

Mnie ta kreska odrzuciła właśnie , i chyba wszystko warte uwagi na netflixie obzailem :/

Mnie ta kreska odrzuciła właśnie , i chyba wszystko warte uwagi na netflixie obzailem :/

Zrób jakieś podsumowanie/ranking netflixa. 

Opublikowano

Kończę dzisiaj Grand Blue. Mangi nie czytałem (7 miejsce na MAL'u), a te 12 odcinków mogę z czystą przyjemnoscią polecić.

Absurdalny humor, ładna kreska, no i setting ciekawy, bo kręci się wokół nurkowania na słonecznym półwyspie Izu.