Skocz do zawartości

Aktualnie ogladam

Dawid-kun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Dud.ek napisał:

Oglądłem pierwszy odcinek One punch mana 0_o

Poziom absurdu i tempo akcji wykręcone na maxa, design głównego bohatera i jego backstory nie zachęcają ale spróbuje sie przebić bo odcinków niewiele.

Każdy odcinek taki sam jak poprzedni. Nie mów że nie ostrzegałem

Opublikowano

Łanpanczmena robi raczej świetny zestaw bohaterów 'drugoplanowych', jak ktoś się za bardzo skupia na Saitamie to rzeczywiście może być mocno jednowymiarowo.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jestem po 8 epach Zetsuen no Tempest. O jezuuu, jakie to jest dobre. Pokręcona historia mnie wciągnęła z miejsca(relacje dwójki głównych bohaterów i ich backstory kapitalne) i nie mogę się oderwać od oglądania. Do tego ten kuriozalny klimacik z Szekspirowskich dramatów i muzyka, która po prostu NISZCZY :banderas::banderas:   Słyszałem, że 2 połowa jest już gorsza, ale na razie jest kosa.

edit: 9 ep mnie przeorał. Ciary i Top 3 odcinków anime jakie widziałem w tym roku :obama: :obama: 

Edytowane przez sprite
Opublikowano

A mnie się właśnie dlatego nie podoba - straasznie chamsko over the top. Ile można męczyć bułe z tym

Specem czy Dorianem

. Brakowało żeby któryś z pokonanych wojowników sam sobie zrobił masaż serca przed powrotem do walki. Chociaż nie, tam przecież grubsze/głupsze akcje były.

no ale czaje ze ktoś może lubić takie klimaty. 

Opublikowano (edytowane)

Ja tymczasem się zabrałem za Grappler Baki. Dzisiaj pękło 10 epów i praktycznie od razu się wkręciłem. Bardzo dobrze się ogląda(trening w górach :banderas:), uwielbiam ten oldschoolowy klimacik, a walki to czysty rozpierdul:fsg:  Licze na bomby w najbliższych 40 epach. 

Edytowane przez sprite