Opublikowano 22 listopada 20186 l Oglądłem pierwszy odcinek One punch mana 0_o Poziom absurdu i tempo akcji wykręcone na maxa, design głównego bohatera i jego backstory nie zachęcają ale spróbuje sie przebić bo odcinków niewiele.
Opublikowano 22 listopada 20186 l Pierwszy ep to tylko wstęp od 2-3 się zacznie You lie in april o matko po 4 epach czapki z głów .
Opublikowano 22 listopada 20186 l 3 godziny temu, Dud.ek napisał: Oglądłem pierwszy odcinek One punch mana 0_o Poziom absurdu i tempo akcji wykręcone na maxa, design głównego bohatera i jego backstory nie zachęcają ale spróbuje sie przebić bo odcinków niewiele. Każdy odcinek taki sam jak poprzedni. Nie mów że nie ostrzegałem
Opublikowano 22 listopada 20186 l One Punch Man genialny i ma jednąÇ z najlepszych walk w historii anime pod koniec sezonu.
Opublikowano 23 listopada 20186 l OPM to najlepsze anime, które powinno być totalną sr.aką patrząc na koncept.
Opublikowano 23 listopada 20186 l Łanpanczmena robi raczej świetny zestaw bohaterów 'drugoplanowych', jak ktoś się za bardzo skupia na Saitamie to rzeczywiście może być mocno jednowymiarowo.
Opublikowano 27 listopada 20186 l O mały włos a ominalbym perle w koronie netflixa”Your lie in april „ piękna historia , kreska , muzyka , bohaterowie ehhh 9/10. Devilman 6+/10 Piano in the forest 8=/10
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Jestem po 8 epach Zetsuen no Tempest. O jezuuu, jakie to jest dobre. Pokręcona historia mnie wciągnęła z miejsca(relacje dwójki głównych bohaterów i ich backstory kapitalne) i nie mogę się oderwać od oglądania. Do tego ten kuriozalny klimacik z Szekspirowskich dramatów i muzyka, która po prostu NISZCZY Słyszałem, że 2 połowa jest już gorsza, ale na razie jest kosa. edit: 9 ep mnie przeorał. Ciary i Top 3 odcinków anime jakie widziałem w tym roku Edytowane 21 grudnia 20186 l przez sprite
Opublikowano 22 grudnia 20186 l Baki bardzo sympatyczna produkcja ale uprzedzam nie jest to seria dla swetrzakow !
Opublikowano 23 grudnia 20186 l Z przyzwyczajenia ogladam co tydzien Black Clover i do czasu nowego sezonu OPMa pewnie nic juz nie tkne.
Opublikowano 24 grudnia 20186 l Baki jest specyficzne. Mi podeszlo bo sie jaram sztukami walki i jakos sie tak wkrecilem. No i ja zaczalem od mangi. Ta nowa seria taka sobie jest.
Opublikowano 26 grudnia 20186 l To chyba włos z brody, tam co drugi atak jest abstrakcyjny , ale w tym tkwi tez urok produkcji .
Opublikowano 26 grudnia 20186 l Mnie się podoba, szkoda, że sam Baki to na razie z dużej chmury mały deszcz.
Opublikowano 27 grudnia 20186 l A mnie się właśnie dlatego nie podoba - straasznie chamsko over the top. Ile można męczyć bułe z tym Specem czy Dorianem . Brakowało żeby któryś z pokonanych wojowników sam sobie zrobił masaż serca przed powrotem do walki. Chociaż nie, tam przecież grubsze/głupsze akcje były. no ale czaje ze ktoś może lubić takie klimaty.
Opublikowano 27 grudnia 20186 l Dobra ale mówimy tu o japońskich bajkach a nie o filmie dokumentalnym wiadomo cis kiedy kolejny sezon?
Opublikowano 27 grudnia 20186 l Ja tymczasem się zabrałem za Grappler Baki. Dzisiaj pękło 10 epów i praktycznie od razu się wkręciłem. Bardzo dobrze się ogląda(trening w górach ), uwielbiam ten oldschoolowy klimacik, a walki to czysty rozpierdul Licze na bomby w najbliższych 40 epach. Edytowane 27 grudnia 20186 l przez sprite
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Sirius the jaeger bardzo w pyte. Fajny setting i postać julija. Wampiry wyglądające jak wilkołaki, szotguny i snajperki. To się musiało udać.
Opublikowano 30 grudnia 20186 l Po 8 epach odpadłem. Dzieje się coś potem? Edytowane 30 grudnia 20186 l przez sprite
Opublikowano 31 grudnia 20186 l 18 godzin temu, sprite napisał: Po 8 epach odpadłem. Dzieje się coś potem? Odpowiem gdzieś za 2 tyg. Takie mam tempo oglądania