Skocz do zawartości

Aktualnie ogladam

Dawid-kun

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zacząłem oglądać haikyuu. Fajne, fajne. Za każdym razem jak zaczynam oglądać jakąś sportówke to nie mogę się nadziwić jak potrafią mnie wciągnąć  mimo że na każdą dyscypline z tych bajek mam wyebane xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obejrzałem "Your lie on april". Nie beczałem, ale pewnie tylko dlatego, że przewidziałem jak to się skończy na początku oglądania. Cudo seria. Chciałbym więcej takich animacji.

Dobrze, że w "Toradora" była scena po napisach, bo chyba rozyebałbym telewizor:obama:

• Plusik 1
Opublikowano

Amazon Prime dziękuję ! Dororo co za serial :obama: Dawno mnie anime tak nie wkręciło czekam co tydzień na nowy odcinek.  Wspaniała seria anime. Kto nie oglądał ten trąba. Nawet gówniara nie w(pipi)ia jak w większości anime takie postacie :) Po 7 odcinkach daje 9/10.  Anime nadal trwa więc ocena może się zmienić. Ile to już razy oglądałem dobre anime które pod koniec w 2-3 odcinki ktoś mi obrzydzał :P

Z dugiej strony oglądam Fate/stay night: Unlimited Blade Works i jest tylko ok. Nie wiem kiedyś oglądałem fate stay night (ten pierwszy) i bardziej mi się podobało. Może przez to że byłem o wiele młodszy:) . Anime złe nie jest ale nic specjalnego takie 7/10 po 6 odcinkach.  Anime dostepne na netflix 2 sezony. 

Opublikowano (edytowane)
W dniu 18.02.2019 o 21:18, McDrive napisał:

Obejrzałem "Your lie on april". Nie beczałem, ale pewnie tylko dlatego, że przewidziałem jak to się skończy na początku oglądania. Cudo seria. Chciałbym więcej takich animacji.

Dobrze, że w "Toradora" była scena po napisach, bo chyba rozyebałbym telewizor:obama:

Dzięki ostrzeżenie o scenie po napisach w Toradora,dokładnie te same reakcje,człowiek stary a emocjonalnie podchodzi "bajeczek":frog: Teraz kolej na "Your lie in april"

Edytowane przez kudlaty88
  • Plusik 1
Opublikowano
17 godzin temu, kudlaty88 napisał:

Dzięki ostrzeżenie o scenie po napisach w Toradora,dokładnie te same reakcje,człowiek stary a emocjonalnie podchodzi "bajeczek":frog: Teraz kolej na "Your lie in april"

Nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek musiał męczyć się nie znając "całości".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualnie (to aktualnie to tak trwa od prawie 20 lat) oglądam Detektywa Conana. Oby nigdy nie przestali robić nowych odcinków.

• Minusik 1
  • 3 tygodnie później...
Gość aphromo
Opublikowano

Zachecony dobrymi recenzjami siadam do mahou tsukai no yome, dawno nic z nutka fantasy nie ogladalem wiec dam szanse.

Gość aphromo
Opublikowano

Jestem po 3 odcinkach Mahou, jeśli utrzyma poziom to trzeba będzie się wypowiedzieć w anime godne polecenia.

Opublikowano
W dniu 4.02.2019 o 20:57, sprite napisał:

Kaze ga tsuyoku fuiteiru w obecnym sezonie anime lepsze. DAWNO czegoś takiego nie widziałem. Najlepsze anime ostatnich lat.

A dam szansę :good:

• Lubię! 1
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...